Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

QUOTE(AusrineS @ 2015 05 13, 11:43)
Ida, laikykitės. Kaip visos merginos sakė, žingsnis po žingsnio.

Laukiu mergaites tu zingsniu...kazkaip viskas vietoj sustojo.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 05 13, 11:54)
Laukiu mergaites tu zingsniu...kazkaip viskas vietoj sustojo.

Ida, laikykis 4u.gif po truputį po truputį ir net nepajusi kaip į priekį pjudėsit..

Mano tečiui pradėjo antrą chemijos kursą, vakar skambinu, klausiu kaip jautiesi, sako žinok gerai, kosulys beveik dingo ir balsas pagerėjo (buvo užkimęs) ir šiaip jaučiasi gerai, tai po pietų lėkė į darbą doh.gif Bet mergaitės patarkit, kaip jį truputį nuramint su darbais? Pas jį toks darbas kur labai daug nervų ir streso kainuoja, kaip jam bandyt paaiškint kad bandytų keisti darbe pareigas? Kad būtų mažiau streso... (nes bijau, kad jei pradėsim apie tai kalbėt, jis labai susinervins, nes ir taip dabar nervuojasi, kad jau niekam nebetinkamas, nes nebėra tiek sveikatos...)
Atsakyti
QUOTE(agnyteee @ 2015 05 13, 11:28)
Ida, laikykis  4u.gif po truputį po truputį ir net nepajusi kaip į priekį pjudėsit..

Mano tečiui pradėjo antrą chemijos kursą, vakar skambinu, klausiu kaip jautiesi, sako žinok gerai, kosulys beveik dingo ir balsas pagerėjo (buvo užkimęs) ir šiaip jaučiasi gerai, tai po pietų lėkė į darbą doh.gif Bet mergaitės patarkit, kaip jį truputį nuramint su darbais? Pas jį toks darbas kur labai daug nervų ir streso kainuoja, kaip jam bandyt paaiškint kad bandytų keisti darbe  pareigas?  Kad būtų mažiau streso... (nes bijau, kad jei pradėsim apie tai kalbėt, jis  labai susinervins, nes ir taip dabar nervuojasi, kad jau niekam nebetinkamas, nes nebėra tiek sveikatos...)

O gal jam tas darbas yra nusiraminimas ir pabėgimas nuo ligos? Ne visas stresas yra žmogui žalingas. rolleyes.gif Kai kada jis kaip tik suaktyvina organizmą ir tai yra gerai. Blogas tik lėtinis stresas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastuvas: 13 gegužės 2015 - 12:59
QUOTE(agnyteee @ 2015 05 13, 11:28)
Ida, laikykis  4u.gif po truputį po truputį ir net nepajusi kaip į priekį pjudėsit..

Mano tečiui pradėjo antrą chemijos kursą, vakar skambinu, klausiu kaip jautiesi, sako žinok gerai, kosulys beveik dingo ir balsas pagerėjo (buvo užkimęs) ir šiaip jaučiasi gerai, tai po pietų lėkė į darbą doh.gif Bet mergaitės patarkit, kaip jį truputį nuramint su darbais? Pas jį toks darbas kur labai daug nervų ir streso kainuoja, kaip jam bandyt paaiškint kad bandytų keisti darbe  pareigas?  Kad būtų mažiau streso... (nes bijau, kad jei pradėsim apie tai kalbėt, jis  labai susinervins, nes ir taip dabar nervuojasi, kad jau niekam nebetinkamas, nes nebėra tiek sveikatos...)

agnyteee,bandykite kalbėti, gal kokį kompromisą siūlyti reikia. Puikiai suprantu jūsų situaciją, nes turiu tokiu darboholikų namie, kurie irgi be sveikatos, bet eina iš paskutinių jėgų. Gal jūsų tėtis gali tiesiog mažiau dirbti? Laikinai etatą pasimažinti?Ar darbo dienų skaičių, ar valandų skaičių? Juk gydymo tarpe labai svarbu ir poilsis, kad organizamas būtų pajėgus kovoti už būvį. 4u.gif

Aš dar tik laukiu pirmadienio, nes tai bus pirma diena,kad pradės babytės švitinimą. Gydytoja sakė, kad trukmė 3 savaitės,o paskui dar 2 savaitės prisidės ir chemija.....Norėjom babytei plaukus nukirpti trumpai (jos plaukai beveik iki liemens),bet jai nervai iškart suima kai tik prakalbma apie tai unsure.gif Taip atrodo, kad plaukai jai kaip priminimas apie laiką kai dar nežinojo diagnozės ir didžiausiais rūpestis buvo, kad ant palangės auginami pomidorai mažai gauna saulės unsure.gif Reikia nusipirkti valerijonų tablečiukų, labai padeda nusiraminti ax.gif
Atsakyti
AusrineS, gal mčiutei plaukai nenuslinks. Neskubėkit kirpti. Mano mamai plaukai nenuslinko.
Atsakyti
QUOTE(AusrineS @ 2015 05 13, 14:03)
Aš dar tik laukiu pirmadienio, nes tai bus pirma diena,kad pradės babytės švitinimą. Gydytoja sakė, kad trukmė 3 savaitės,o paskui dar 2 savaitės prisidės ir chemija.....Norėjom babytei plaukus nukirpti trumpai.

Juk jai ne galvą švitins, tai kam taip anksti kirpti g.gif o kai prasidės chemija tada ir matysit ar reikia mirksiukas.gif Nuo žarnyno švytinant pažystamai nenuslinko mirksiukas.gif

Ida 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 13 gegužės 2015 - 13:44
QUOTE(Nireglina @ 2015 05 13, 13:24)
AusrineS, gal mčiutei plaukai nenuslinks. Neskubėkit kirpti. Mano mamai plaukai nenuslinko.

Nireglina, jūsų žodis Dievui į ausį 4u.gif Ji tiek pergyvena dėl plaukų, kad net nejauku....Nekirpsim mes jų, pasiūlėm-nesutiko-žiūrėsim kaip bus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ingriga @ 2015 05 13, 13:42)
Juk jai ne galvą švitins, tai kam taip anksti kirpti  g.gif o kai prasidės chemija tada ir matysit ar reikia  mirksiukas.gif Nuo žarnyno švytinant pažystamai nenuslinko  mirksiukas.gif

Ida  4u.gif

Ji kaip žinodama, kad rašau jums ką tik man skambino ir po kelių minučių pokalbio sako: bet žinai, plaukų nekirpsiu. Sakau, gerai gerai mirksiukas.gif
Ačiū merginos už visus patarimus 4u.gif

Žiūriu dabar į puokštę violetinių alyvų, siunčiu visoms po žiedą su 5 žiedlapiukais (sako jie pildo norus).
Atsakyti
Agnyteee, neribokit tėčio, jaus kada sunku pats pristabdys darbus. Kaip mano vyras sako daugiau nei galiu nepadarysiu, taip kad. Susirgus norisi, kad gyvenimas tekėtų sava vaga, nuveikti tiek kiek gali, nestovėti vietoj su mintim, kad negaliu vieno ar kito darbo nuveikti. Pareigų keitimas ir stresas priklausomai nuo darbo pobūdžio.
Nedirbti dar sunkiau, dėl intensyvios chemoterapijos bei fizinių jėgų stygiaus vyras nedirba manot lengviau anaiptol. Žinoma darbų ir veiklos randa, pakritus rodikliams primint pasisaugot reikia.

Idos vyras apskritai dirba beveik be pertraukų, net po opracijos tik dvi savaites ilsėjosi.
Ir daugiau yra dirbančių pagal galimybes.

Aušrines, plaukai žmogaus dalis, atsisveikint reikia laiko. Nors nebūtinai slinks. Vyras nusiskuto maždaug trečią gydymo savaitę ligoninėj kai jau pradėjo po truputį slinkti. Ir priprast pačiam reikėjo labai pasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 05 13, 19:39)
Nedirbti dar sunkiau

drinks_cheers.gif Mano mama pensininkė, tad į darbą nebeina. Kai po chemijos prastai jaučiasi ar būna prasti orai, ji nebegali dirbti prie namų. Tuomet anot mamos, ji labai prastai jaučiasi psichologiškai. Bent jau mano mamai veikla labai padeda užsimiršti ir negalvoti apie ligą. Agnyteee, gal ir jūsų tėčiui to reikia g.gif
Atsakyti
Būtent veikla prablaško. Vyras tiesa daug skaito, tai jei ne kokie darbai, tai knygos įtraukia.
Atsakyti
Mums blogai, labai blogai. Šiandien palūžau, verkiau pasikukčiodama, marti išvarė namo. Gerai, kad ji tokia stipri. Mano sūnučiui žiaurūs skausmai, gulim paliatyvioj terapijoj. Gydytoja pasakojo, kaip padės palengvinti jo išėjimą. Neatlaikiau. Kodėl......Juk jam turėtų būti visas gyvenimas prieš akis. Kodėl Dievulis manęs nepaima? Man jau užtenka, o jis sūnelį turi užauginti.
Atsakyti
mano mamos pazeisti abu plauciai....net nezinau kiek ten tu augliu, bet vien pagal dydzius ju suskaiciuoju gal 11..o ten rasosi tik nuo iki..metastazes sonkauliuose..morfinas 3 kartus I diena +pleistras jau 3 men....ir vis juda....gal per anksti gydytojai sakyti, kad pades palengvinti isejima......juk dar galima bandyti netradicini gydymosi metoda....

QUOTE(Pulora @ 2015 05 13, 22:51)
Mums blogai, labai blogai. Šiandien palūžau, verkiau pasikukčiodama, marti išvarė namo. Gerai, kad ji tokia stipri. Mano sūnučiui žiaurūs skausmai, gulim paliatyvioj terapijoj.  Gydytoja pasakojo, kaip padės palengvinti jo išėjimą. Neatlaikiau. Kodėl......Juk jam turėtų būti visas gyvenimas prieš akis. Kodėl Dievulis manęs nepaima? Man jau užtenka, o jis sūnelį turi užauginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 13 gegužės 2015 - 21:18