Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

QUOTE(NERA @ 2015 05 11, 14:58)
Ačiū tau Dieve. Mūsų maldos išgirstos. Ida, gi su dešine galės jus apkabinti, paglostyti ir t.t. Vis tik įtilpo į tą 1 proc. Šaunuolis. Perduok jam nuo manęs bučkį.

Tilpo.gyd sske.kad pirmadienio nesulauks.bet ar tuom dziaugtis nezinau.sunkiai priimu sita informacija...
Atsakyti
Ida, vilties tas vienas procentas auga, taip, kad laikykitės. Dėl fizinės būklės tau baisu, nes nežinai kaip viskasatsistatys
Daug daug darbo įdėjus, gal vis tik atsistatys. Reabilitacijos reiktų, vyrui ir jo reanimacijos kolegei skyrė ir išėjo savom kojom abu. Jai ir buvo kažkas su nervine dalimi, tik gal infekcija, bet minėjo židinius.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 05 11, 15:07)
Tilpo.gyd sske.kad pirmadienio nesulauks.bet ar tuom dziaugtis nezinau.sunkiai priimu sita informacija...

Mazais mazais zingsneliais, bet vis i prieki 4u.gif Nenorek visko is karto-atsigavo, vadinasi, pateko i ta 1 procenta thumbup.gif Kad suparalyzuotas, dar nieko nereiskia, praeis tynimas, atleis smegenis, po truputi atgaus ir puses judruma, o kaip buna zmonems po insulto? Atsigauna tik po metu reabilitacijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 05 11, 14:07)

Tu dar pasinervuok, o aš už jus pasidžiaugsiu. Čia gi tokia puiki žinia-po truputį, po milimetrą pirmyn.
Atsakyti
wub.gif ida, dziugos naujienos. Aciu. Laukiau ir mintimis vis siunciau palaikyma...
Duok Dieve jegu atsistatyti. Buvimas salia daug reiskia. Laikykites abu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 11 gegužės 2015 - 15:12
QUOTE(NERA @ 2015 05 07, 15:52)
enenes, kaip teta?

Ačiū, kad vis prisimeni mus. Mums blogai, tai ir nerašau, nes čia reikia optimizmo, kuris pas mus sunkiai laikosi. Prieš 2 savaites tetai po nakties pamėlo koja ir siaubingai pablogėjo. Dabar viena jau nei atsisėda, nei atsigula, nei iki tualeto nueina, nors dar prieš 2 sav. buvo viskas kitaip. Ir skausmai nuo tos dienos prasidėjo, tai dabar arba nuo vaistų arba nuo skausmo sunkiai kalba ir mus sunkiai kažkaip girdi ir supranta. Atrodo baisiai... Ketvirtadienį važiuoja pas gydytojus, darys tyrimus, tai bus matyti ką dar pasakys.

Ida, pulora ir visos kitos laikykimės kaip tik galim 4u.gif
Atsakyti
Idut stiprybės vyrui kuo greičiau atsigauti, sustiprėti ir judėti į priekį! Nu bet šaunuolis! Ir ašaras tegul stumia į šoną jos sveikt tikrai nepadeda. Linkėjimai jam!
Net man diena prašviesėjo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015
05 11, 14:55)
Vyras atgavo samone.smegenyse iseminisi zidiniai.labai
silpnas.Supsralyzuota ksire pusr.neatsistatys....Istisai
verkia.Vaziuosiu ziuret nuo 5val.Visas labai myliu.jus vienintelis mano
palaikymas.

Ida, kiek atsistatys paralyzuotos galunes, prognozuoti bus galima po
menesio ar dvieju, bet jokiu budu ne dabar. Esu maciusi daugybe
pacientu, kurie po pilno paralyziaus po insulto praejus kiek laiko isejo
savom kojom, na kad ir pasiremdami lazdele... O jaunas amzius geros
prognozes tikimybe tik padidina. Ko jums labai ir linkiu. Kai tik vyras
kiek pastipres, prasykit reabilitologo konsultacijos.
Tamsiausia buna pries ausra.
Atsakyti
Ida, kaip jūs šiandien?

Pulora, kaip sūnus?

Kaip visos laikotės?
Alyvos, kaštonai žydi, gyvybė, pavasaris. Norisi, kad visiems tik geryn.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 05 12, 16:18)
Ida, kaip jūs šiandien?

Pulora, kaip sūnus?

O man dar labai rūpi, kaip pati ida ir pulora jaučiasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 05 13, 08:53)
O man dar labai rūpi, kaip pati ida ir pulora jaučiasi unsure.gif

Viskas tas pats.sirdis plysta is skausmo
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 05 13, 08:17)
Viskas tas pats.sirdis plysta is skausmo

Ida, laikykitės. Kaip visos merginos sakė, žingsnis po žingsnio.
Atsakyti