Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

QUOTE(NERA @ 2015 05 11, 08:10)
ida, kaip reikalai? Ar perdavei vyrui , kad į tą 1 proc. turi  įtilpt?

Mergaites.nenoriu rasyt savo isgyvenimu.vyro bukle labai sunki...Nepamirskim temute skaito ligoniai.as sukeliu ne kokias emocijas.Visas apkabinu.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 05 11, 08:39)
Mergaites.nenoriu rasyt savo isgyvenimu.vyro bukle labai sunki...Nepamirskim temute skaito ligoniai.as sukeliu ne kokias emocijas.Visas apkabinu.

Stiprybės tau mergyt 4u.gif
Atsakyti
Ida console.gif
Pulora stiprybès 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 05 11, 07:39)

Nu kas čia per mintys. Man visada atrodė, kad mes vienos kitas bet kokioje situacijoje palaikom. Nereikia bijot rašyt blogua, nelinksmus dalykus, gyvenime gi viskas nėra vien vaivorykštės ir drugeliai, Idut.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 05 11, 07:39)

Mes tave irgi apkabinam, stipriai stipriai. Jei kuo galim padėti šauk garsiai-apie maldas ir geras mintis, jau nekalbu. Iš kitos pusės-nelaikyk visko savyje, bus tik blogiau, labai labai blogai. Patikėk čia aš patirtimi jau dalinuosi verysad.gif Todėl šiuo momentu siūlau negalvoti apie kitus, galvok apie save ir niekada neužmiršk, kad mes tave mylim ir palaikom visada.
Atsakyti
Teko isgyvent panasu kosmara ir mums.Gydytojai nedave vilties ,kad mama isgyvens,sake ,kad 1procentas is 100 tokioje situacijoje isgyvena.As jiems sakiau ,jog tas 1% musu!Ir labai tuo tikejau.
Sedejau salia reanimacijos duru,laikiau mamai uz rankos reanimacijoje,kalbejau su ja mintimis,prasiau grizti....ji atsigavo,isgyveno!
Tad nepraraskit vilties,kad is kaip sunku ir baisu bebutu console.gif
Atsakyti

Ida, rasyk viska, tik pageltonink 4u.gif Ligoniukai vengs Tavo postu, o mes analogiskai pageltoninsim paguodos ir palaikymo zodzius. Bet bus lengviau paciai 4u.gif
As linkusi pritarti Mutei: 1 procentas labai labai mazai, bet vis tiek procentas sansu drinks_cheers.gif Pameni, buvo Willow blogai, o visos kad supuolem su maldom, su palaikymais-ir atsigavo tam kartui moteris.
Kaip man jos truksta...
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 05 11, 08:54)
Nu kas čia per mintys. Man visada atrodė, kad mes vienos kitas bet kokioje situacijoje palaikom. Nereikia bijot rašyt blogua, nelinksmus dalykus, gyvenime gi viskas nėra vien vaivorykštės ir drugeliai, Idut.

QUOTE(NERA @ 2015 05 11, 09:00)
Iš kitos pusės-nelaikyk visko savyje, bus tik blogiau, labai labai blogai.

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 05 11, 10:03)
Ida, rasyk viska, tik pageltonink 4u.gif Ligoniukai vengs Tavo postu, o mes analogiskai pageltoninsim paguodos ir palaikymo zodzius. Bet bus lengviau paciai 4u.gif
Kaip man jos truksta...

drinks_cheers.gif Pritariu merginoms, jei reikia tai ir rašyk. Stipriai, stipriai apkabinu console.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi manau, kad Ida, rašykite viską kas gula ant širdies. Negerai taip savyje visko laikyti ir spausti, dusina tokie dalykai. Laikotarpis pas jus šeimoje labai sunkus, todėl nors čia išliekite savo širdgėlą.
Neesu religinga, tačiau savo monologe su tuo "kas aukščiau" prašau visoms sveikatos ir vilties.
Atsakyti

Ida, laikykitės. Net nežinau ką pasakyt, kažin ar kas palengvintų dabartinę situaciją. Mintimis regiu reanimaciją, mytus slenksčius. Bejėgiškumas kai net silpna...
Apkabinu...

Mute, ačiū, kad pasidalinot. Kartais ta mažytė viltis vienintelė ir toj situacijoj būna didžiausias palaikytojas artimiesiems. Kuo daugiau tokių išgyvenimo istorijų, mes ir žinom kelias, kai gydytojai nebetiki.
Atsakyti
Vyras atgavo samone.smegenyse iseminisi zidiniai.labai silpnas.Supsralyzuota ksire pusr.neatsistatys....Istisai verkia.Vaziuosiu ziuret nuo 5val.Visas labai myliu.jus vienintelis mano palaikymas.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 05 11, 13:55)
Vyras atgavo samone.

Ačiū tau Dieve. Mūsų maldos išgirstos. Ida, gi su dešine galės jus apkabinti, paglostyti ir t.t. Vis tik įtilpo į tą 1 proc. Šaunuolis. Perduok jam nuo manęs bučkį.
Atsakyti