Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

Jau kelios dienos nerasau, bet neatsitraukiu nuo temos...sad.gif
Ida, Pulora ... Nezinau kokiais zodziais galima butu paguost., o taip noretusi...sad.gif visa sirdim su jumis maldoje...

Ida, mieloji, gal negalima patarinet, tai tiesiog priimk tai kaip mano patirti, gerai? As buvus panasiose dvejonese kaip tu:( turejau artima zmogu reanimacijoj. Kai pablogejus situacijai nuvaziavau i klinikas, nepajegiau nueiti pas ja... Taip ir prasedejau pirmam aukste.jauciu, lyg, jei nenueisiu gal dar busim neatsisveikine ir neiseis... Deja, ta pacia nakti neatsisveikinus iskeliavo:( jau daug metu praejo,mo dar nei karto nebuvo,kad nuejus i klinikas " nematyciau saves ten sedincios kampelyje" ir besigailincios:( nesakau,kad tau taip bus, tiesiog...
Linkiu stiprybes begalines!
Papildyta:
QUOTE(Gyvensim @ 2015 05 09, 18:03)
Laikykis ,Idut.....laikykis......sunku.....nezmoniskai....noriu rasyt ir bijau pasakyt ne ta ,ne taip.......bet mintis ,o jeigu jis laukia taves...jaucia ir laukia....vat rasau ir verkiu...meldziuosi uz jus...

Butent, paraset taip kaip as jauciu...
Atsakyti
Idut, mieloji, laikykis.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 05 09, 17:48)
I baznycia eisiu.o i renimacija negaliu....Nezinau ksip perlipt per save.

Kaip Jūs? Būtinai nueik, kad niekada nejaustum priekaištų sau, kad kažko nepadarei. Man ir buvo momentų kai reikėjo eiti sukaupus visas jėgas. Ir aš ėjau, ėjau iki galo.....Žinok net ir tokioj būsenoj jie jaučia savus, reaguoja, jie bendrauja tik kitaip. Manau tavo žmogui labai svarbu pajusti, kad tu šalia. ..
Padaryk tai dėl Jo.

Pulora - 4u.gif Man taip pat sunku buvo su mama. Jūsų meilė, globa ir dėmesys - svarbiausia, ką galite atiduoti...Skirkite kuo daugiau laiko savo ligoniukui. Tai jūsų laikas. Sakau iš savo patirties, iš to ką pati išgyvenau.

Apkabinu Jus.
Atsakyti
Aciu visom.taip graziai ir graudziai priraset.Eisiu siandien.nes jsu ir ilgesys kankint pradejo...kaip jis ten be manes...
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 05 10, 06:27)
Aciu visom.taip graziai ir graudziai priraset.Eisiu siandien.nes jsu ir ilgesys kankint pradejo...kaip jis ten be manes...

Ida, stiprybes jums. As irgi lankyciau, buciau salia kiek tik galeciau. Tikiu, busit ir jus. Kad labai sunku, tai suprantama, juk tikejot, kad opetacija pades, pageres, o nutiko kitaip. idomu, kaip šiandien jis, jokio gerejimo?
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 05 10, 05:27)

Niekada nepamiršk, kad eini ne viena. Einam visos kartu-mintimis, maldomis, stiprybe. Perduok linkėjimus nuo mūsų visų, tikiu jis išgirs.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 05 10, 15:01)
Niekada nepamiršk, kad eini ne viena. Einam visos kartu-mintimis, maldomis, stiprybe. Perduok linkėjimus nuo mūsų visų, tikiu jis išgirs.

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Per Lietuvos ryto tv laida apie vėžį kam įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 05 10, 06:27)

Idut, mergyte, kaip tavo vyrukas siandien jaučiasi? Gal situacija geresnė šiandien ? 4u.gif
Atsakyti
Skaitau ir verkiu. Kiek skausmo ir kančios išgyventi gali žmogus... Kažkas kažkada man sakė, kad Dievas skiria tiek, kiek žmogus gali pakelti.

Pulora,stirpybės jums ir jūsų visai šeimai. Laikykitės kartu.
Ida, stiprybės ir jums.

Atsakyti
Ida, Pulora ir visos kitos merginos, meldziuosi uz jus kas vakara... pati esu pesimiste, bet tikiu, kad jusu atvejais viskas baigsis optimistiskai!
Atsakyti
ida, kaip reikalai? Ar perdavei vyrui , kad į tą 1 proc. turi įtilpt?
Atsakyti