Ida, kaip jūs?
Noriu tikėt ši diena šviesesnė.
Ida, Pulora, mergytės mieliausios.... vilties žiburiuko jums juodoj nakty. gal šiandien kas kitaip,gal kokia vilties vaivorykštė, visko gi būna...????
Visą dieną prašau pagalbos idos vyrui ir puloros sūnui.
Ida, gal šiandien geriau? Kad sustabdė kraujavimą tai aišku, edema atslūgs su laiku. Tikiu, kad išsikapstys.
Ida, gal šiandien geriau? Kad sustabdė kraujavimą tai aišku, edema atslūgs su laiku. Tikiu, kad išsikapstys.
Atsidarau puslapį su baime kiekvieną kart taip norisi gerų žinių sulaukt.
Nezinau kaip ir parasyt.vnz po operacijos susidare oro embolijos.apmire dalis smegenu.Laiko prijunge prie aparato.nes negsėi atjungt.Isgyvenamumas 1%.Kiek tai uztruks neatsake.gal para.gal savaite.Ir dar niekaip neprisiverciu nueiti ir pamatyti ji toki Nezinau ka daryt.cia labai blogai?
Ida, laikykis. Nueik į ligoninės koplyčią, pasimelsk, sukaupsi jėgas. Nueik pas savo žmogų. Galvok, kad jam nuo to geriau. Daryk kaip jauti.
Procentas yra, kad ir koks lašelis vilties.
Baisu tai išgirsti, man nesakė galimybių tikimybių, gal kad neklausiau, nenorėjau girdėti.
Meldžiuos už jūsų šeimą.
Pulora, kaip jūs šiandien? Stiprybės ir sveikatos.
Baisu tai išgirsti, man nesakė galimybių tikimybių, gal kad neklausiau, nenorėjau girdėti.
Meldžiuos už jūsų šeimą.
QUOTE(Angele @ 2015 05 09, 17:38)
Ida, laikykis. Nueik į ligoninės koplyčią, pasimelsk, sukaupsi jėgas. Nueik pas savo žmogų. Galvok, kad jam nuo to geriau. Daryk kaip jauti.
Meldžiuos už jūsų šeimą.
Meldžiuos už jūsų šeimą.
I baznycia eisiu.o i renimacija negaliu....Nezinau ksip perlipt per save.
Pagalvok kaip jausiesi nenuėjusi... Tu norėtum, kad jis būtų šalia?
Nežinau ar reikia lipt per save. Beproto sunku tau, laikykis.
Nežinau ar reikia lipt per save. Beproto sunku tau, laikykis.
Ida, imk mano ranką. Einam kartu Jei reikia peties-remkis į jį.
Idut, laikykis. Gal vis tik pabandyk nueiti, palaikyti savo žmogų už rankos.
Nežinau, kaip paguosti. Ar išvis įmanoma paguosti... Galiu bent jau pasimelsti.
Nežinau, kaip paguosti. Ar išvis įmanoma paguosti... Galiu bent jau pasimelsti.