Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

QUOTE(inrinke @ 2015 05 24, 19:42)
Oi, kaip smagu, jau galite užuosti Tuniso kvapą ir svaigių atostogų džiaugsmą.  wub.gif Matyt, dėl permainingo Lietuvos oro peršalote.  unsure.gif Viskas bus gerai, manau, spėsit pasveikti, vien mintis, kad tuoj maloni kelionė laukia, tikrai gydo.  mirksiukas.gif Sveikit. 4u.gif

Ačiū ačiū-stengiuosi sveikti-tupiu namuose,darausi visokias procedūras. Tai jau nors pakalbu normaliau-atkimsta balsas. Jau tikrai "užuodžiu" atostogas ir aš.
Pradėjau nuo vaistų dėstymosi ką vežtis.Geriau kad nieko neprireiktų,bet geriau kai pasiimi.
Pagal mane kažkas turėtų grįžti iš Tuniso dabar-gal sulauksime naujų žinių. Būtų labai įdomu-kokia padėtis,koks oras dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maryte47: 24 gegužės 2015 - 21:18
Aš irgi išvažiavau dar šiek tiek sirguliuodama, bet ten viskas labai greit praėjo, per kelias valandas. Dar buvo vieną dieną gerklę pradėję kutenti, bet sučiulpiau tabletę nuo gerklės ir viskas ok.
Tunise vaistai parduodami be receptų, net antibiotikai. O ir draudimą juk imsite, taigi tikrai nepražūsite, peršalimas gerų orų nemėgsta, greit pabėga bigsmile.gif
O oras bus geras, juk Afrika ir beveik vasara mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Jungiuos ir aš prie vykstančių i Tunisą smile.gif Vykstame liepos 17d. į Susa į Riadh Palms 4*. Daug pas jus skaitinėjau, tikiuos ir mums viskas tiks ir patiks ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
noriu paklausti kas lankesi Suse, ypac Habbi- kokie ten naktiniai klubai? ar verda naktinis gyvenimas? gal buna vakarais papludimio diskotekos? ar miesta apziureti vaziuoti autobusu ar metro? taksi ar dzipais? kaip patogiau, idomiau? gal prisimeni kokioj gatvej vietiniu prekybos centras, skirtas ne turistams? kokia pigiausia kaina suvenyru(magnetuku)? uz kiek tiketis nusidereti? kol kas tiek klausimu:) Maryte klause kaip vyksta kelione i sachara, man taip pat idomu ar toli veza. Maryte, as taip pat i ibiza skridau persalusi, bet pagulejau diena ant karsto smelio, kvepavau karstu oru ir kita diena buvau sveika:)
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2015 05 25, 14:12)
Sveiki  4u.gif

Jungiuos ir aš prie vykstančių i Tunisą  smile.gif  Vykstame liepos 17d. į Susa į Riadh Palms 4*. Daug pas jus skaitinėjau, tikiuos ir mums viskas tiks ir patiks ir viskas bus gerai  smile.gif

mes ir liepos 17 diena skrendame , tik i skanes kurorta
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2015 05 26, 06:54)
mes ir liepos  17 diena skrendame , tik i skanes kurorta

Įdomu tik kaip su oro temperatūra bus? Kažkaip dauguma skrenda arba pavasarį arba rudenį, o mes vasarą biggrin.gif na bet kitaip neišeina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natab: 26 gegužės 2015 - 09:01
Dienos jau "tirpsta",o mano kosulys ir sloga manęs nenori palikti. Labai silpnai jaučiuosi,prakaituoju,nors temperatūros neturiu. Gal ten ir praeis mano negalavimai,bet labai bjauriai bus lėktuve. Šiaip savijauta bloga,o skrendant ir dar tiek laiko išsėdėti,tai nekas. Na dar beveik 3 dienos,dar "kapstausi" būdais visokiais.
Nejaugi niekas negryžę iš Tuniso-paskutinių naujienų labai norėtūsi.
Dar bandau žiurėti kokie miestai aplink Suso miestą,ką galima aplankyti savarankiškai. Bet nekažką suprantu žemėlapyje,kurį randu. Gal kas galite man kokį žemėlapį ar nuorodą įmesti į paštą,kur būtų truputį aiškiau matyti miestai.
ep.paštas:
maryte479@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maryte47: 26 gegužės 2015 - 09:26
QUOTE(natab @ 2015 05 26, 10:00)
Įdomu tik kaip su oro temperatūra bus? Kažkaip dauguma skrenda arba pavasarį arba rudenį, o mes vasarą biggrin.gif na bet kitaip neišeina  ax.gif

as jau 3 karta vyksiu liepos menesi i tunisa , man tinka ir patinka , viena karta net nescia skridau ir be bedu , tada gyvenome port kantaujas kurorte , ejome net pesti iki prieplaukos , apie 2 km , ir nieko

man tas karstis labiau priimtinas nei pvz turkijos , turkijoje mane slopina o tunise nieko visiskai
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2015 05 26, 09:24)
as jau  3 karta vyksiu liepos  menesi i tunisa , man tinka ir patinka ,  viena karta net nescia skridau ir be bedu ,  tada gyvenome port kantaujas kurorte ,  ejome net pesti iki prieplaukos ,  apie 2 km , ir nieko

man tas karstis labiau priimtinas nei pvz turkijos , turkijoje mane slopina  o  tunise  nieko visiskai

Žiūriu kad nemažai yra kelintą kartą į Tunisą vykstančių......Gal tikrai ten gera.....Na bus matyti jau greitai. Kas ten taip sužavėjo?
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2015 05 26, 09:24)
as jau  3 karta vyksiu liepos  menesi i tunisa , man tinka ir patinka ,  viena karta net nescia skridau ir be bedu ,  tada gyvenome port kantaujas kurorte ,  ejome net pesti iki prieplaukos ,  apie 2 km , ir nieko

man tas karstis labiau priimtinas nei pvz turkijos , turkijoje mane slopina  o  tunise  nieko visiskai

Tai bus tada ok smile.gif Aš megstu šilumą. Vyras irgi, nebent bus lepesnis vaikas mano 7 metų, bet 2 metus iš eilės keliavom po europa su mašina, tai jokių problemų su juo nebuvo ir karštį gerai pernešė, tikiuos bus viskas ir čia ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 05 26, 09:13)
Dienos jau "tirpsta",o mano kosulys ir sloga manęs nenori palikti. Labai silpnai jaučiuosi,prakaituoju,nors temperatūros neturiu. Gal ten ir praeis mano negalavimai,bet labai bjauriai bus lėktuve. Šiaip savijauta bloga,o skrendant ir dar tiek laiko išsėdėti,tai nekas. Na dar beveik 3 dienos,dar "kapstausi" būdais visokiais.

Jei kai skristi reikės nosis nuo slogos bus užsikimšusi, tai patariu būtinai įsilašinti kokių atkemšančių lašiukų. Nes jei nosis užsikimšusi, kintant slėgiui labai ausis skauda.

Su vaikais nuo 1 metų skraidom, tai jiems, kad lengviau išsėdėti būtų paimu kokį nematytą žurnaliuką ar netikėtą skanumyną smile.gif smile.gif Dabar jau vaikai dideli (7 metų smile.gif ), tai jau išsėdi be problemų, o aš sau pasiimu knygą ir skrydžio metu galiu ramiai skaityti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alls: 26 gegužės 2015 - 09:48
Sveiki visoms,

As taip pat nekantrauju komentaru, kadangi skrydis 29d. jau cia pat biggrin.gif
Atsakyti