Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

QUOTE(Habbi @ 2015 05 19, 19:57)
Priklauso nuo viesbucio.

kai kuriuos buna nemokamai, kitur kaina svyruoja nuo  1 TND iki 5 TND.
Papildyta:

Tikrai nesinervuokit smile.gif
Esu vaziavusi ir viena, svarbiausia nesisypsoti kiekvienam sutiktam ir nereaguoti i ju replikas biggrin.gif

Pacios pamatysit, kas ir kaip apsirenge vaiksto.

Svarbiausia nenusvilti sauleje, todel ir sakau, kad geriau plonesni rubai, bet ilgi. Teko ne viena nusvilusi gelbeti.
Saule ten pavasari itin kaitri ir mums is tokios siaures tikrai norisi kuo greiciau ir kuo daugiau idegti - svarbu nepersistengti smile.gif

Del pirkiniu - tai rasiau tik todel, kad jei kazka ir pamirsit, tikrai neverta nervuotis, galima bus isigyti, jei labai reikes.
Nusiteikit pozityviai, priimkit ta krasta koks jis yra ir nelyginkit su kitais - dziaugsites atostogomis biggrin.gif

p.s. daug patarineju, nes Tunise esu buvus, jei neklystu, 7 kartus - viena, ne viena smile.gif Labai patinka Susas  thumbup.gif

Nu geras......Tiek kartų būti -kažkas įtartino....(juokauju). O gal esate buvę Tej Marhaba viežbutyje?.Tikiuosi kad patiks-juk ne metams ,neatsibos. Neprisimenu ar anksčiau rašėte forume. Nepykite jei pasikartosiu. Gal žinote kaip nardymo pramogos ? Gal esate Džerbos saloje buvę?
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 05 20, 01:46)
Nu geras......Tiek kartų būti -kažkas įtartino....(juokauju). O gal esate buvę Tej Marhaba viežbutyje?.Tikiuosi kad patiks-juk ne metams ,neatsibos. Neprisimenu ar anksčiau rašėte forume. Nepykite jei pasikartosiu. Gal žinote kaip nardymo pramogos ? Gal esate Džerbos saloje buvę?

gal yra atsiliepimų apie Jinen Beach viešbutį?
Atsakyti
Pradėjau rašyti fotoreportažą apie Tunisą. Nesu didžioji rašytoja, bet pagalvojau kiek daug naudingos informacijos iš kitų fotoreportažų esu gavusi, arba kaip kokį saldainiuką paskaitinėjusi apie tas vietas kur gal niekada ir nenuvyksiu(na tokio aš nesukurpsiu;) todėl sakau reikia ir man nors informacinį sukurpti smile.gif Taip skolą grąžinant. Gal kas nors jame ras jiems reikalingos informacijos ax.gif
http://www.supermama...owtopic=1003066
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2015 05 20, 21:28)
Pradėjau rašyti fotoreportažą apie Tunisą. Nesu didžioji rašytoja, bet pagalvojau kiek daug naudingos informacijos iš kitų fotoreportažų esu gavusi, arba kaip kokį saldainiuką paskaitinėjusi apie tas vietas kur gal niekada ir nenuvyksiu(na tokio aš nesukurpsiu;) todėl sakau reikia ir man nors informacinį sukurpti smile.gif Taip skolą grąžinant. Gal kas nors jame ras jiems reikalingos informacijos  ax.gif

Gal galite įkelti nuorodas fotoreportažų, kurie buvo informatyvūs, įdomūs? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Kas galite prašau nuosekliau apie kelionę į Sacharą parašykite. Kaip ten vyksta: važiuojama autobusu iki kokios tai vietos,tada džipais ir tada jojama kupranugariais- ar kaip? Kaip pinigėlius pasiimti jojant ir fotiką ar kamerą? Įmanoma pasifotkinti kai jojama? Nes kiek suprantu tai ten tų smulkių pinigėlių tai reikia ir reikia-prašytojai visi-ar taip? Tiem džipų vežėjams ir vedliams kupranugarių,dar reikia duoti pinigėlių? Tai apsimokame už ekskursiją ar čia dar papildomai?
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2015 05 20, 20:28)
Pradėjau rašyti fotoreportažą apie Tunisą. Nesu didžioji rašytoja, bet pagalvojau kiek daug naudingos informacijos iš kitų fotoreportažų esu gavusi, arba kaip kokį saldainiuką paskaitinėjusi apie tas vietas kur gal niekada ir nenuvyksiu(na tokio aš nesukurpsiu;) todėl sakau reikia ir man nors informacinį sukurpti smile.gif Taip skolą grąžinant. Gal kas nors jame ras jiems reikalingos informacijos  ax.gif

O kaip rytai ar ten vesoki, ar vejuota pvz prie to drusku ezerio, kai i Sachara vaziavot?
Atsakyti
Radau tokią info:

Tik vat labai pykstu ant agenturos su kuria vaziavome, kad nepasake apie bagazo draudima,kadangi kelione suplanavome labai greitai, patys net nepamasteme apie tai. Tad gerbiamosios, apsidrauskite bagaza...

O tai prašau sakykite-čia dar kažkas papildomo?
Atsakyti
Ir dar radau:

bet, jei teks (o manau bunant Susse bent karta tikrai teks) eiti 'jaunikiu aleja' tai nors ir su kailiniais - visi vietiniai potencialus jaunikiai bandys 'susipazinti', bukit atsargi, si aleja yra uzsienieciu moteriskiu medziokles vieta. Cia neziuri i amziu, isvaizda, nesvarbu, kad su vaikais, jei tik moteriske europiete, burys gerbeju kaip mat is paskos susidaro

O kas tai per :"jaunikių alėja"? Tada geriau jau mums ten nevaikščioti.
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 05 23, 16:01)
Ir dar radau:

bet, jei teks (o manau bunant Susse bent karta tikrai teks) eiti 'jaunikiu aleja' tai nors ir su kailiniais - visi vietiniai potencialus jaunikiai bandys 'susipazinti', bukit atsargi, si aleja yra uzsienieciu moteriskiu medziokles vieta. Cia neziuri i amziu, isvaizda, nesvarbu, kad su vaikais, jei tik moteriske europiete, burys gerbeju kaip mat is paskos susidaro
O kas tai per :"jaunikių alėja"? Tada geriau jau mums ten nevaikščioti.

Yra ten Suse Burgibos gatve, kuria vadina jaunikiu aleja smile.gif
taip ten bazuojasi pagrindiniai kabintojai, kurie kalbina visas is eiles.
BET didelis BET - viskas priklauso nuo moteru reakcijos, jei vyrai pamato nors menkiausia reagavima i ju kalbinimus, tada pristoja, jei nereaguoji - atsikabina akimirksniu.
Nelabai teks vaikscioti ta gatve. Nebent gyvenat kazkur netoli.
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2015 05 24, 13:27)
Yra ten Suse Burgibos gatve, kuria vadina jaunikiu aleja smile.gif
taip ten bazuojasi pagrindiniai kabintojai, kurie kalbina visas is eiles.
BET didelis BET - viskas priklauso nuo moteru reakcijos, jei vyrai pamato nors menkiausia reagavima i ju kalbinimus, tada pristoja, jei nereaguoji - atsikabina akimirksniu.
Nelabai teks vaikscioti ta gatve. Nebent gyvenat kazkur netoli.

Mes tai jau tikrai nenorime niekada ir dabar nenorėsime to jų "kabinimo". Kai mano dukra sako-užsiklijuosim lipnia juosta burną,akinius ant akių ir einam......
O kur ji randasi ,kurioje vietoje ta gatvė? Tai nei neitume link tos pusės. Mes gyvensime Tej Marhaba viežbutyje.
Jau liko tik 4 dienos ir gal pasieksiu ir aš TUNISĄ. Tik problema-stipriai susirgau nuo ketvirtadienio:beveik neprakalbu,sloga ,nosis užkimšta-nepakvėpuoju......Bus čia man,bet gal dar išsveiksiu.
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 05 24, 15:59)
Mes tai jau tikrai nenorime niekada ir dabar nenorėsime to jų "kabinimo". Kai mano dukra sako-užsiklijuosim lipnia juosta burną,akinius ant akių ir einam......
O kur ji randasi ,kurioje vietoje ta gatvė? Tai nei neitume link tos pusės. Mes gyvensime Tej Marhaba viežbutyje.
Jau liko tik 4 dienos ir gal pasieksiu ir aš TUNISĄ. Tik problema-stipriai susirgau nuo ketvirtadienio:beveik neprakalbu,sloga ,nosis užkimšta-nepakvėpuoju......Bus čia man,bet gal dar išsveiksiu.

Man atrodo jus per daug galvojat apie ta kelione ir ta sali smile.gif

Nusiteikit pozityviai, priimkit viska kaip yra ir megaukites atostogomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 05 24, 16:59)

Oi, kaip smagu, jau galite užuosti Tuniso kvapą ir svaigių atostogų džiaugsmą. wub.gif Matyt, dėl permainingo Lietuvos oro peršalote. unsure.gif Viskas bus gerai, manau, spėsit pasveikti, vien mintis, kad tuoj maloni kelionė laukia, tikrai gydo. mirksiukas.gif Sveikit. 4u.gif
Atsakyti