</p>
[right][snapback]72120379[/snapback][/right]
Sveiki.Taip,supratau
Tunisas turi aštuonis oro uostus.Didžiausi Kartaginos ir Monastyrio oro uostai.Taip,Tuniso mieste(sostinėje)yra tik vienas Kartaginos oro uostas nuo miesto nutolęs apie 6 km.
Siemet vyras nusiteikes rimtai visur pavazineti su traukiniu, sake vaziuosime VISUR , i Hammameta, Nabeli ir Susa. As kolkas jo iniciatyvos nelabai palaikau , nes tingine esu .
Jūsų vyras labai optimistas Viskas gerai, bet nusiteikite kad labai komfortabilus, švarus ir tvarkingas su kondicionieriumi traukinys vyksta tik Sousse(Susa) -Mahdia(Mahdija). vien dėl to patogumo, kondicionieriaus verta su juo, o ne su autobusiukais važiuoti ta kryptimi. O vat tas traukinys kur į sostinę vyksta jau egzotiškas, pati nevykau bet pasakojo mergaitės kad ten jau ir už vietą pakovoti gali tekti, bet sakė kad visai patiko
Sveika, vis pavartau tavo reportaza , kai kurios nuotraukos vienas prie vieno su mano ( is Sacharos )
Iš to smėlio labai kažką "išspausti" tik neblogas fotografas, o aš bile kada mygtukėlį pamaigiau. Matyt ir tau papanašiai gavosi
Monastir verta aplankyti, jums netoli o miestukas gražus, iščiustintas, vis tik mauzuoliejus ten yra. O ir kaimelius paprastus visai įdomu aplankyti, visos dienos juk nereikia, po pusryčių išvykus iki pietų jau ir sugrįžti gali. Iš Sacharos ekskursijos man labiausiai patiko oazė, ta kur mažai turistų veža, gražus kanjonas
Onele, vaikai visada yra vaikais, viena mano dukra amžinai zvimbdavo kai keliaudavome, bet... kai paūgėjo tiek kad jau vienai pasiūlėme namuose pasilikti, nepasiliko. Ir dabar su draugais kad keliauja, ir savo uždirbtų pinigų kelionėms nė kiek negaili