Dekui uz atsakymus merginos. Ieskosim knygos ir susiskambinsim su gide .
Isvykstam geguzes 20 i Sousse. Tej Marhaba viebutis.
QUOTE(*Lanta* @ 2015 05 14, 21:07)
O geras- ir mes į tą viežbutį.......Na lauksiu Jūsų tada informacijos apie viežbutį.
Kiek dienų ten būsit? 20 išskrendat,o kada gryšit?
Iš ten tai nelabai ką galėsit parašyti-ne tas rūpi atostogaujant.
O dėl ekskursijos į Sacharą su Novaturu,tai neaišku kaip Jums dienos gausis. Tel.GUODA gidė Sousse +216 58401031
Man taip atspausdino NOVATURE
QUOTE(Jerda @ 2015 05 13, 12:16)
Nebijokit kad neatsiminsit, vis tiek į tokią pat situaciją vargu ar pataikysit, greičiau jau į kitą, dar negirdėtą, pačiai kaip suktis teks pagalvoti
Oi beje turguje geriau neleiskite patiems metalines monetas pasiimti. Prie El Jemo amfitiatro aš taip magnetukus pirkdama pamačiau 5 dinarų šou. Tipo neteisingai pinigus padaviau, rodė rodė kad ten tik pusė dinaro, o ne visas, Jaučiu kad kažką suka, tik neįkertu kas ir kaip. Kai nusipirkau žiūriu kad 5 dinarų moneta pradingo Einant į priekį siūlė 3 magnetukus už 2 dinarus. bet eini su grupe ir negali atsilikti. Atgal jau pabrango 1magnetukas 1 dinaras. Na o aš gavosi kad nusipirkau 2 magnetukus už 7 dinarus Tai gerai kad tik ant tiek apmovė. Pasimokiau ir daugiau buvau daug atsargesnė. pasipelnyti mėgsta iš bet kokios net minimalios paslaugėlės, kad ir kelio krypties parodymą, o jei dar neprašyti palydi... Bet taip tik turistinėse zonose. Ne turistinėse žmonės visai kitokie, draugiški, smalsūs bet tikrai dar turistų neišlepinti ir nepagadinti, neapgaudinėja, bendrauja, reikalui esant parodys ar padės ir iš to nesistengs naudos išpešti.
Oi beje turguje geriau neleiskite patiems metalines monetas pasiimti. Prie El Jemo amfitiatro aš taip magnetukus pirkdama pamačiau 5 dinarų šou. Tipo neteisingai pinigus padaviau, rodė rodė kad ten tik pusė dinaro, o ne visas, Jaučiu kad kažką suka, tik neįkertu kas ir kaip. Kai nusipirkau žiūriu kad 5 dinarų moneta pradingo Einant į priekį siūlė 3 magnetukus už 2 dinarus. bet eini su grupe ir negali atsilikti. Atgal jau pabrango 1magnetukas 1 dinaras. Na o aš gavosi kad nusipirkau 2 magnetukus už 7 dinarus Tai gerai kad tik ant tiek apmovė. Pasimokiau ir daugiau buvau daug atsargesnė. pasipelnyti mėgsta iš bet kokios net minimalios paslaugėlės, kad ir kelio krypties parodymą, o jei dar neprašyti palydi... Bet taip tik turistinėse zonose. Ne turistinėse žmonės visai kitokie, draugiški, smalsūs bet tikrai dar turistų neišlepinti ir nepagadinti, neapgaudinėja, bendrauja, reikalui esant parodys ar padės ir iš to nesistengs naudos išpešti.
mes į sousą kurortą vykstame, nuo viesbucio iki souso centro mums 5 km, eksursijos kokia rusu kalba?pasijimt i eksursijas vandens?O TUNISE VEISBUCIUOSAE DUODA VANDEnS AR NE? NES HURGADOJ KAI BUVOM DAVE, o sarmal-seihe nedavė. Parasykiet i eksursijas ką labiau pasijimt megztuka vakarui?ilgas kelnes ar su bridžais?sortais?Jerda ištuštink paštą, perpildytas
QUOTE(jolantike @ 2015 05 15, 09:35)
mes į sousą kurortą vykstame, nuo viesbucio iki souso centro mums 5 km, eksursijos kokia rusu kalba?pasijimt i eksursijas vandens?O TUNISE VEISBUCIUOSAE DUODA VANDEnS AR NE? NES HURGADOJ KAI BUVOM DAVE, o sarmal-seihe nedavė. Parasykiet i eksursijas ką labiau pasijimt megztuka vakarui?ilgas kelnes ar su bridžais?sortais?Jerda ištuštink paštą, perpildytas
Sachara buvo lietuvių kalba, o Tunisas-kartagina rusų kalba. Vanduo ne nuo šalies, o nuo viešbučio priklauso, kokias paslaugas siūlo.Man užteko megztuko ir bridžų, turėjau suknelę pasiėmus, bet pamačiusi kad jau ir taip alkanomis akimis vietiniai turistai valgo nusprendžiau kad tegul ji ramiai sau paguli tašytėje
Ištuštinau
Papildyta:
Ir saugokities grįžtant/grįžus peršalimo, kondicionieriai, temperatūtų kaita labai veikia. Va prastęsiau atostogas, dribsau lovoje su didžiausiu bronchitu, netinka man lietuviškas klimatas, reikia grįžti atgal Na bet nors turiu laiko nuotraukas peržiūrėti, forumuose palandžioti
QUOTE(maryte47 @ 2015 05 14, 23:03)
O dėl ekskursijos į Sacharą su Novaturu,tai neaišku kaip Jums dienos gausis. Tel.GUODA gidė Sousse +216 58401031
Sveikos,
Dėl ekskursijų su kitomis agentūromis.
Priima, jei yra laisvų vietų. Pirmenybė, aišku, teikiama tiems, kas su ta agentūra atvažiavo.
Bent jau taip darydavo anksčiau. Nemanau, kad kas labai pasikeitė, nes pinigai vistiek jiems
Papildyta:
QUOTE(jolantike @ 2015 05 15, 09:35)
visada patartina turėti su savimi vandens. Nors mažą buteliuką.
Ar gausit viešbuty - priklauso nuo viešbučio.
Vieni duoda tik atvažiavus (vieną kartą).
Kiti turi cisternas, kur gali eiti ir piltis kiek nori, treti leidžia pirkti iš parduotuvių ir neštis į viešbučius, dar kiti reikalauja, kad būtų perkamas vanduo iš viešbučio parduotuvių. Žodžiu, kiek viešbučių, tiek nuomonių
Šortų geriau neimti, kad kojos nenusviltų, be to, jei bus vėjas, tai jums taip nupilinguos tas kojas smėlis, kad maža nepasirodys kalbu is patirties.
Geriau plonos ilgos kelnės ar bridžai. Taip pat gerai turėti ką nors ploną ilgomis rankovėmis ar bent jau skarą ant pečių užsimesti.
Patikėkit, jei Sacharoj bus vėjuota ir saulėta, geriau kiek galima daugiau prisidengti, o ne atsidengti.
QUOTE(*Lanta* @ 2015 05 14, 21:07)
Sveiki. Na ir kaip sekasi ruoštis kelionei? Labai smalsu sužinoti kaip Jums ten seksis,kaip tas viežbutis,kokia tvarka jame.
Net jei viskas iskaiciuota nagalima vandens is viesbucio pasiimti?
QUOTE(Hartema @ 2015 05 17, 16:13)
Net jei viskas iskaiciuota nagalima vandens is viesbucio pasiimti?
Tunise tai nežinau kokia ten tvarka su vandeniu. Kretoje mes iš aparatų prisileidome į mažus buteliukus kelis kartus vandens. Bet geriausiai kai nusiperki parduotuvėje ir turi pasiimti važiuojant į ekskursijas ar taip kur išeinant pasivaikščioti. Ten geriamas vanduo-prabanga.,ne taip kaip pas mus.
Nutariau paprašyti visų forumiečių pasidalinti patarimais: kas ką veikiate skrydžio metu? Ar Jūs užmiegate?
Mane erzina tai,kad aš negaliu užmigti skrendant.Važiuojant autobusu ar mašina užmiegu greitai,o vat lėktuvas manęs "nemigdo" kažkodėl. Vat sumąsčiau pasiklausti gal turit kas kokių patarimų.
O ar Jūsų nepykina kylant ar leidžiantis? Ką darote kad ausų "neužgultų"?
Aš lėktuve miegu. Labai greitai tas laikas prabėga. Kad neužgultų ausų, reikia arba gumą kramtyti, arba saldainiuką čiulpti, tada viskas gerai, nieko nesijaučia arba pakenčiamas jausmas.
Manau, dėl rankšluosčių, tai nuo viešbučio politikos priklauso. Krepšių, manau, tikrai niekas netikrina, kokį pasiimsite. O kam Sacharoj reikalingi rankšluosčiai?
Manau, dėl rankšluosčių, tai nuo viešbučio politikos priklauso. Krepšių, manau, tikrai niekas netikrina, kokį pasiimsite. O kam Sacharoj reikalingi rankšluosčiai?
QUOTE(inrinke @ 2015 05 18, 18:11)
Aš lėktuve miegu. Labai greitai tas laikas prabėga. Kad neužgultų ausų, reikia arba gumą kramtyti, arba saldainiuką čiulpti, tada viskas gerai, nieko nesijaučia arba pakenčiamas jausmas.
Į Sacharą 2 dienų ekskursija......Nakvynė viežbutyje kažkur...Vat ir tas domina mane-ar bus ten rankšluosčiai. Juk nusiprausti tai reikės .
O mane niekaip neima miegas lėktuve,nesuprantu kodėl.Prailgsta siaubingai tos 3 valandos. Aš su imbieru dabar pasiimu saldainių tai čiulpiu ir lėktuve ir laive kai kur plaukiam.