Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

Ačiū, Jurgita-Gabriele. Bent vienas žmogutis užklydo į šią temukę. Rudenį kažkaip aktyviau mamytės čia bendravo. Matyt, nusipirkusios keliones, dabar tyliai ruošiasi biggrin.gif .
Der iškilo klausimas dėl antspaudo “des pase”, kuris uždedamas išvykstant iš Tuniso. Markutė kainuoja 30 dinarų žmogui, nesvarbu, ar savaitę poilsiavai, ar dvi?
Atsakyti
Iš tų, kurios jau buvusios Tunise- kada pats sezono "pikas"? Važiuojam liepos mėn, bet kadangi vaikai dideli, teko imti du atskirus kambarius, tad kokia tikimybė, kad pavyks juos gauti nelabai toli vienas nuo kito?
Atsakyti
Sveika prisijungusi prie Tuniso keliautojų, Ravesa 4u.gif . Kiek esu skaičiusi, tai paprastai pavyksta susitarti dėl šalia esančių kambarių (ypač jei įdeda pinigėlių į pasą). O kurią liepos dieną skrendate? Savaitei ar dviems? Mes skrendame liepos 13 d.
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2018 04 13, 06:54)
Der iškilo klausimas dėl antspaudo “des pase”, kuris uždedamas išvykstant iš Tuniso. Markutė kainuoja 30 dinarų žmogui, nesvarbu, ar savaitę poilsiavai, ar dvi?

na bent jau mums nereikėjo mokėti išvykstant. Arba tas mokestis jau buvo įskaičiuotas į kelialapio kainą ir jį sumoka iš karto agentūra už visą grupę rolleyes.gif na už poros mėnesių gal galėsiu patvirtinti arba paneigti šį pasakymą smile.gif
Atsakyti
Ingutevi, tai jūs jau birželį išvykstate?
Atsakyti
Tai kad nebera tu markuciu ax.gif ( nebent tam tikro sezono metu jos )
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2018 04 14, 16:12)
Ingutevi, tai jūs jau birželį išvykstate?

greičiausiai. Spalį susisukom per 3 dienas, planuojam taip birželį pasielgti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2018 04 14, 20:31)
Tai kad nebera tu markuciu  ax.gif  ( nebent tam tikro sezono metu jos )

Gal ne taip išsireiškiau. Čia kalbėjau apie mokestį, kurį reikia sumokėti išvykstant iš Tuniso - 30 TDN. Ar jo jau nebėra?
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2018 04 13, 20:04)
Sveika prisijungusi prie Tuniso keliautojų, Ravesa  4u.gif . Kiek esu skaičiusi, tai paprastai pavyksta susitarti dėl šalia esančių kambarių (ypač jei įdeda pinigėlių į pasą). O kurią liepos dieną skrendate? Savaitei ar dviems? Mes skrendame liepos 13 d.

Mes liepos 20 d. skrendam 7 dienoms.
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2018 04 15, 10:50)
Gal ne taip išsireiškiau. Čia kalbėjau apie mokestį, kurį reikia sumokėti išvykstant iš Tuniso - 30 TDN. Ar jo jau nebėra?

Taip, supratau, kad apie ji.
Atsauktas nuo 2015 rugsejo menesio.
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2018 04 15, 13:24)
Mes liepos 20 d. skrendam 7 dienoms.

O, tai grįšime kartu mirksiukas.gif . Nes mes dviems savaitėms.

QUOTE(Leonsija @ 2018 04 15, 13:32)
Taip, supratau, kad apie ji.
Atsauktas nuo 2015 rugsejo menesio.

Kokia gera žinia 4u.gif . Kaip aš čia pražiūrėjau unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2018 04 15, 15:31)
O, tai grįšime kartu mirksiukas.gif . Nes mes dviems savaitėms.
Kokia gera žinia  4u.gif . Kaip aš čia pražiūrėjau  unsure.gif .

Tai kad is Lietuvos skrydziu nebuvo nuo 2016 metu ax.gif
Atsakyti