Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

Ir vėl užklydau čia pasižvalgyti. Jo čia mane forumietė pataisė,ne taip buvau parašiusi-pirkome datulių (sukirmijusių) ne figų.

O grįžtant prie mūsų kelionės po Tunisą,tai gal ir pasikartosiu-važiuočiau antrą sykį,jeigu nei euro man nekainuotų ir kompanijoje būtų nors vienas vyras.

Mane ir dukrą "iki kaulų"nervino tunisiečių šlykštus įkyrumas. Tiesiog visiškai negali ramiai praeiti nei pajūriu,nei šaligatviu.Taip mes vaikščiojom tik abi,nes abi atostogavome. Kai  susipažinome su vietiniu vaikinuku (kur tik gryžusi iš kelionės,rašiau kad jis mus "išgelbėjo")ir jau su juo kur eidavome-visiškai kitaip jautėmės. Mes abi ir Turkijoje atostogavome ir Kretoje,bet ten viskas kitaip.

O kas liečia dėl ekskursijos į Sacharą,tai man pats puikiausias dalykas buvo TUNISE.Labai viskas patiko: įdomu,gražu,yra ką prisiminti. 

O pinigų keitimo čekis reikalingas,jeigu liks JUMS Tunisietiškų pinigų ir juos norėsite išsikeiti į eurus.Kadangi Dinarų negalima išsivežti .

Dabar dažnai prisimename savo nuotykį,gerai kad viskas gerai baigėsi.

O šiais metais laukia mūsų MALJORKA.

Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2018 01 16, 21:38)
Mes abi ir Turkijoje atostogavome ir Kretoje,bet ten viskas kitaip
Turbūt Egipte nebuvote bigsmile.gif
šiais metais laukia mūsų MALJORKA
iš savo "kelioniu bagažo" man labiausiai nepatiko Maljorkoja (žinoma čia mano asmenine nuomone)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nepražiopsokite kas dar neįsigijo keliones, nuo ryt prasidedančios
„Susitikime turizmo parodoje ADVENTUR!“ mugės... labai įdomu butu palyginti kainas, kaip tik pradėjo Novaturas išpardavinėti keliones nuo spalio 5d.
Atsakyti
Na, palyginus su spaliu, tai kainos Adventur parodoje (bent internetiniame Novaturo puslapyje) nė nekvepia nuolaidomis unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onelė: 26 sausio 2018 - 23:21
QUOTE(Onelė @ 2018 01 27, 00:19)
Na, palyginus su spaliu, tai kainos Adventur parodoje (bent internetiniame Novaturo puslapyje) nė nekvepia nuolaidomis  unsure.gif .

Na ka, teks vel paremti Lenkijos ekonomika ... ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2018 01 27, 00:24)
Na ka, teks vel paremti Lenkijos ekonomika ...  ax.gif  bigsmile.gif

Mes spalį suskubome iš Novaturo užsisakyti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2018 01 27, 11:16)
Mes spalį suskubome iš Novaturo užsisakyti  ax.gif .

Na kad tiek trumpai buvo adekvacios kainos, dvi dienas praktiskai, kad ...kazkaip net nejaukiai pasijutau ir nepirkau.
Su lenkais viskas kazkaip ramiai vyksta ax.gif

Atsakyti

Mes irgi spalio mėnesį užsirezervavom :yahoo:

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Perskaičiau temą, ačiū už rastą info 4u.gif
Bet pasigedau konkrečių viešbučių kur kas esate buvę rolleyes.gif
Parekomenduokit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rosato @ 2018 02 14, 15:07)
Sveikos  4u.gif
Perskaičiau temą, ačiū už rastą info  4u.gif
Bet pasigedau konkrečių viešbučių kur kas esate buvę  rolleyes.gif
Parekomenduokit  mirksiukas.gif

Kuriuose viešbučiuose aš esu buvusi,negaliu rekomenduoti,nes vis tiek jų nėra Novaturo pasiūloje,tad manau ir neverta čia jų aprašinėti.
Iš Novaturo pasiūlos gerų atsiliepimų sulaukė pažįstamų lūpomis šie viešbučiai:
Jaz Tour Khalef Thalasso & Spa ,Mahdia Palace Thalasso ,Iberostar Royal El Mansour & Thalasso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2018 02 15, 19:03)
Kuriuose viešbučiuose aš esu buvusi,negaliu rekomenduoti,nes vis tiek jų nėra Novaturo pasiūloje,tad manau ir neverta čia jų aprašinėti.
Iš Novaturo pasiūlos gerų atsiliepimų sulaukė pažįstamų lūpomis šie viešbučiai:
Jaz Tour Khalef Thalasso & Spa ,Mahdia Palace Thalasso ,Iberostar Royal El Mansour & Thalasso  biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
Pagaliau perskaičiau visas Tuniso temas clap_1.gif . Tikrai daug naudingos informacijos. Tačiau į vieną rūpimą klausimą neradau atsakymo: jeigu vyksti su nepilnamečiu vaiku, ar reikia turėti tėčio sutikimą, patvirtintą pas notarą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onelė: 11 balandžio 2018 - 06:03
QUOTE(Onelė @ 2018 04 11, 08:03)
Pagaliau perskaičiau visas Tuniso temas  clap_1.gif . Tikrai daug naudingos informacijos. Tačiau į vieną rūpimą klausimą neradau atsakymo: jeigu vyksti su nepilnamečiu vaiku, ar reikia turėti tėčio sutikimą, patvirtintą pas notarą?

Sveiki.Manau,kad nereikia sutikimo.Tėčio sutikimo reikėtų, jeigu jūs negyventumėte kartu šeimoje 4u.gif
Atsakyti