Važiuojame kitų metų liepą,tad pasiskaičius tokių atsiliepimų,pradeda kilti viskių prieštaravimų...
Ne man skirta, bet ir aš iš savo varpinės pasakysiu. Po Tunisą keliavau ir su ekskursijomis, ir su mama ir visiškai viena. mano pastebėjimai. Viešbutyje, jo teritorijoje rengiaties taip kaip jums įprasta ir patogu. Kurortinėje zonoje irgi labai nieko nenustebinsite su šortais ar dekolte. Į turgų, po Suso centrą ar Monastyrą jei nenorite perdėto dėmesio nedemonstruokite dekoltė ir šortų ilgis geriau jau kad bent jau apie kelius.
Bet jei savarankiškai keliaujate viena ar vienos moterys itin svarbu atsakingai pasirinkti aprangą. Tai kas mums atrodo įprasta, jiems atrodo itin iššaukiančiai. Pasižiūrėkit kaip rengiasi vietinės moterys,ypač jaunos merginos. Jos dėvi palaidines su trumpomis rankovytėmis, bet jokių dekoltė, jei dekoltė, tai po apačia kitas rūbas- nerodo nuogos krūtinės odos-NIEKADA. Beje koks dekoltė dydis yra padorus pasižiūrėkit į vietines(jokio). Kojos slepiamos. Kaip iš turisčių tai bent jau bridžai,tokie kad ir atsisėdus keliai nesimatytų. Visa tai dėl jūsų pačių patogumo ir saugumo. Patogumas- apsauga nuo nudegimo Viešai demonstruojamas moters kūnas jiems kaip žalia šviesa, reiškia nori, ieškai tai ko čia dabar laužaisi.. Tik kas yra dirbę su turistais ar lankęsi europoje žino kad pas mus taip įprasta. O daugumai tai atrodom lyg kekš..s ir jie be jokio sąžinės graužaties elgiasi kaip su kekšė...is. Ekskursijose net ir nepadoriai (jų standartais)tik akimis valgys, bet nepakliūsite į itin pavojingas situacijas todėl kad būsite grupėje ir turistinėse vietovėse.
Bet jei jūsų kompanijoje yra vyras, tuomet galite sau leisti daugiau, bet... kai tik jūsų vyro nesimatys kaip minimum valgys jus akimis
Nekenkia šiek tiek žinoti jų papročius, tradicijas. Pas mus vaikščiojimas susikabinus už rankučių pati nekaltybė,o ten vyras paimdamas moterį už rankos parodo kad toji moteris yra jo Todėl musulmoniškų kraštų vyrai, ypač afrikiečiai mėgsta pasikviesti pasivaikščioti turistes. Pasidemonstruoti prieš kitus savo laimikiu ir visai nesvarbu kad daugiau susikabinimo rankomis nieko nebuvo
Prieštaravimai yra gerai, mažiau tikiesi iš kelionės, labiau mėgaujiesi ta kelione
O man Tunisas patiko labiau nei Egiptas, bet mažiau nei Turkija. Mozaikos, spalvingos plytelės, kaip aš jų pasiilgau... Kai ten buvau nė nesupratau kaip mane tai žavi, dabar net gailiuosi kad tiek mažai jų fotografavau. Nors nuotraukos to neperteiks, reikia gyvai