Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

Visur savos taisyklės......Va kaip reikia viską žinoti. Ačiū už visokias informacijas. Oi laukiu su nerimu savo atostogų.
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2015 05 13, 09:55)
Valgyti davė, parodžius kambario kortelę, o gerti tik per pietus vandens butelį davė. O bare perspėjo kad bus mokama. Tai mes ir nulėkėme apyrankių  ax.gif

Gudručiai, už gėrimus prašo susimokėti, apyrankių neduoda, nors, kaip suprantu, maitinimas AI buvo. biggrin.gif
Daug informacijos, labai smagu, kad merginos dalinasi savo patirtimi. 4u.gif Tik man neramu, kad galiu ne viską prisiminti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2015 05 13, 07:20)
Tikrai labai nemalonu, kai tokie dalykai nutinka tik atvažiavus į viešbutį. Matyt, pinigėlių papildomų tikėjosi gauti.  ax.gif Tai be apyrankės nei valgyti, nei gerti turbūt nelabai galima? g.gif

Bent jau LTI Thalassa viesbutyje nesijaute, kad noretu pinigu. Tikrai niekur ju kisti nereikejo ir niekas nesudare jokiu itartinu situaciju, kad reiktu susimoketi mirksiukas.gif
mokejau viena karta padavejui, kuris atnese atsigerti prie staliuko (1 dinara) ir dedavai kiekviena diena po dinara kambariu tvarkytojai ax.gif
registraturoje maloniai bendraudavo visada, tik toks va nutikimas su apyranke ir tiek tongue.gif man tai nuotaikos tai negadina, dar idomiau kaip zmones gyevna ax.gif tongue.gif
man is esmes nepatiko pati viesbucio issidestymas, pagrindinio pastato nejauki aplinka, nesvarios kedes valgyklos balkone, netikusi (nors ir labai gausi) animacija ax.gif bet tai tikrai netrukde ilsetis ir dziaugtis atsotogomis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goduke: 13 gegužės 2015 - 09:40
QUOTE(inrinke @ 2015 05 13, 10:33)
Gudručiai, už gėrimus prašo susimokėti, apyrankių neduoda, nors, kaip suprantu, maitinimas AI buvo. biggrin.gif
Daug informacijos, labai smagu, kad merginos dalinasi savo patirtimi.  4u.gif Tik man neramu, kad galiu ne viską prisiminti... doh.gif

Nebijokit kad neatsiminsit, vis tiek į tokią pat situaciją vargu ar pataikysit, greičiau jau į kitą, dar negirdėtą, pačiai kaip suktis teks pagalvoti smile.gif
Oi beje turguje geriau neleiskite patiems metalines monetas pasiimti. Prie El Jemo amfitiatro aš taip magnetukus pirkdama pamačiau 5 dinarų šou. Tipo neteisingai pinigus padaviau, rodė rodė kad ten tik pusė dinaro, o ne visas, Jaučiu kad kažką suka, tik neįkertu kas ir kaip. Kai nusipirkau žiūriu kad 5 dinarų moneta pradingo doh.gif Einant į priekį siūlė 3 magnetukus už 2 dinarus. bet eini su grupe ir negali atsilikti. Atgal jau pabrango 1magnetukas 1 dinaras. Na o aš gavosi kad nusipirkau 2 magnetukus už 7 dinarus lotuliukas.gif Tai gerai kad tik ant tiek apmovė. Pasimokiau ir daugiau buvau daug atsargesnė. pasipelnyti mėgsta iš bet kokios net minimalios paslaugėlės, kad ir kelio krypties parodymą, o jei dar neprašyti palydi... Bet taip tik turistinėse zonose. Ne turistinėse žmonės visai kitokie, draugiški, smalsūs bet tikrai dar turistų neišlepinti ir nepagadinti, neapgaudinėja, bendrauja, reikalui esant parodys ar padės ir iš to nesistengs naudos išpešti.
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2015 05 13, 10:46)
Prie El Jemo amfitiatro aš taip magnetukus pirkdama pamačiau 5 dinarų šou. Tipo neteisingai pinigus padaviau, rodė rodė kad ten tik pusė dinaro, o ne visas, Jaučiu kad kažką suka, tik neįkertu kas ir kaip.  Kai nusipirkau  žiūriu kad 5 dinarų moneta pradingo  doh.gif 

Man panašiai buvo su taksistu. Važiavom jau sutemus, kai reikėjo atsiskaityti įjungė neoninę šviesą. Padaviau pinigus, nes jau buvau paruošusi suderėtą sumą rankoje, o jis greit apkeitė ir rodo man, kad daviau centų monetą, liepia mokėti tiek kiek sutarta. Dar piniginėje pažiūrėjau, ar nesupainiojau, bet reikalingą mokėti sumą turėjau vienoje monetoje ir jos jau pas mane likę nebebuvo. Supratus atidariau auto duris - priešais buvo viešbučio apsauga ir pradėjau ginčytis, tada jau taksistas nusprendė, kad iš vis galiu "nemokėti" ir lipt lauk biggrin.gif
Atsakyti

Sakykit,o kai keičia Eurus į Dinarus,ar duoda smulkiais,ar reikia paprašyti? O smulkių yra popierinių ir metalinių? Pvz.:1- 2-3-5 ? Nes jei už ką nors reikia duoti Dinarų, tai neduosi 10..... Biškį neįsivaizduoju .
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 05 14, 02:16)
Sakykit,o kai keičia Eurus į Dinarus,ar duoda smulkiais,ar reikia paprašyti? O smulkių yra popierinių ir metalinių? Pvz.:1- 2-3-5 ? Nes jei už ką nors reikia duoti Dinarų,  tai neduosi 10..... Biškį neįsivaizduoju .

kokius pinigus vežtis?dolerius ir ten išsikeist į dinarus?
Atsakyti
QUOTE(jolantike @ 2015 05 14, 08:57)
kokius pinigus vežtis?dolerius ir ten išsikeist į dinarus?

Aš vežiausi eurus ir truputį dolerių. Dolerių tik smulkiais paskutinę dieną teprireikė, kai nebenorėjau keistis į dinarus, o magnetuko ir arbatpinigių dar reikėjo. metalinių pinigų jie nenori imti, matyt nėra galimybės išsikeisti. Kai taip svyruoja euro-dolerio kursas nežinai kada išloši, o kada praloši. Nebent turit pigiau dolerių užsipirkę.
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2015 05 14, 11:38)
Aš vežiausi eurus ir truputį dolerių. Dolerių tik smulkiais paskutinę dieną teprireikė, kai nebenorėjau keistis į dinarus, o  magnetuko ir arbatpinigių dar reikėjo. metalinių pinigų jie nenori imti, matyt nėra galimybės išsikeisti. Kai taip svyruoja euro-dolerio kursas nežinai kada išloši, o kada praloši. Nebent turit pigiau dolerių užsipirkę.

tai eurus geraiu veštis?ir vietoje pasikeist i dinarus?
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal ir kvailas klausimas, bet gal kas zinos atsakyma. I Tunisa vaziuojam ne su Lietuvos agentura. Bet skaiciau visai neblogus atsiliepimus apie Novaturo rengiama ekskursija i Sachara. Klausimas butu, kaip esant Tunise susirasti butent novaturo gidus? jie buna kur viesbutyje ar ofisus turi? Norisi ekskursijos lietuviu kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lanta* @ 2015 05 14, 16:00)
Sveikos merginos,

Gal ir kvailas klausimas, bet gal kas zinos atsakyma. I Tunisa vaziuojam ne su Lietuvos agentura. Bet skaiciau visai neblogus atsiliepimus apie Novaturo rengiama ekskursija i Sachara. Klausimas butu, kaip esant Tunise susirasti butent novaturo gidus? jie buna kur viesbutyje ar ofisus turi? Norisi ekskursijos lietuviu kalba smile.gif

Kokiame mieste gyvensite? Kada skrendate? Galima pasiskambinti NOVATURO gidei ir pasiklausti. Aš galvoju kad tikrai priimtų (o gal klystu)

Šiaip tai kai nuskrenda poilsiautojai-Novaturo gidas pasitinka orouoste,o paskui pasako kada į viežbutį atvyks.
Aš 29 gegužės išvyksiu į Sousso kurortą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maryte47: 14 gegužės 2015 - 16:40
QUOTE(*Lanta* @ 2015 05 14, 17:00)
Sveikos merginos,

kiekviename viesbutyje yra visu kelioniu agenturu informacines knygos, toje knygoje (dazniausiai) ranka yra irasyta kada kelioniu agenturos gidas atvyskta i viesbuti susitikti su poilsiautojais. Tad nuziurejusi novaturo knygoje laika, galite taip pat nueiti i susitikima. ten taip pat yra nurodytas aptarnaujancio gido telefonas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jolantike @ 2015 05 14, 13:41)
tai eurus geraiu veštis?ir vietoje pasikeist i dinarus?

Geriasia eurus, nes jie net patys vercia i eurus (viska per puse yra lengviausia tongue.gif ) bet siaip keicia betkokia valiuta. Maciau, kad atsiskaite net svarais sterlingais bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goduke: 14 gegužės 2015 - 17:32