Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

QUOTE(Leonsija @ 2017 11 05, 01:00)
Nezinau, kaip kituose salyse, bet Tunise, kiek zinau,  ta rezervacija  is anksto, vaizdo i jura, mazai ka reiskia  biggrin.gif .
Taip, gausite ta kambari su vaizdu, bet cia gali buti TOOOKS kambarys, kad ...
Afrika  mirksiukas.gif

Labiau apsimoka derinti vietoje, bet aisku ne uz 40 eur. Pradeti nuo 10 uz kambari, o ne nuo zmogaus.

Pritariu Leonsijai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mes Tunise už geresnį kambarį į jūros pusę primokėdavome 20-30 dinarų,o jei kambarys tenkindavo ir visai nieko nemokėdavome...nebent padovanodavome kokio lietuviško šokolado iš mandagumo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2017 11 06, 14:21)
Pritariu Leonsijai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Mes Tunise už geresnį kambarį į jūros pusę primokėdavome 20-30 dinarų,o būdavo,kad ir visai nieko nemokėdavome...nebent iš mandagumo padovanodavome kokio lietuviško šokolado  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Papildyta:
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita-Gabrielė: 06 lapkričio 2017 - 15:44
QUOTE(Laura laura @ 2017 11 05, 23:36)
<p>Į kokį viešbutį keliausit ?</p>

Concorde Marco Polo
Atsakyti
Visgi, kaip supratau, pinigų nereikia iš karto duoti. Pirma pasižiūrėti, ką siūlo. ir, jei netinka, grįžti į registratūrą su pinigais biggrin.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Lututė03 @ 2017 11 06, 20:00)
Visgi, kaip supratau, pinigų nereikia iš karto duoti. Pirma pasižiūrėti, ką siūlo. ir, jei netinka,  grįžti į registratūrą su pinigais  biggrin.gif ,

Teisingai mirksiukas.gif
Atsakyti

Merginos ir moterys,o Jums nebaisu,kurios važiuoja apie liepos 27 d. (aš ir tuo laiku važiuoju ),nes kaip tik 27 d. baigiasi ramadanas ir visi Alžyro piliečiai ten sulekia,o jie kaip esu skaičiusi žiauriai neišauklėti,su daugybe vaikų...

Atsakyti
QUOTE(Laura laura @ 2017 11 06, 21:42)
<p>Merginos ir moterys,o Jums nebaisu,kurios važiuoja apie liepos 27 d. (aš ir tuo laiku važiuoju ),nes kaip tik 27 d. baigiasi ramadanas ir visi Alžyro piliečiai ten sulekia,o jie kaip esu skaičiusi žiauriai neišauklėti,su daugybe vaikų...</p>

Ramadanas 2018 m nuo 05.17 iki 06.16 ( arba 05.16-06.14 ). Nezinau kaip konkreciai Tunise 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leonsija: 06 lapkričio 2017 - 23:12

O aš kažkur išskaičiau,kad liepos mėn.nebepamenu kur :hmm:

Atsakyti
QUOTE(Laura laura @ 2017 11 06, 21:42)
<p>Merginos ir moterys,o Jums nebaisu,kurios važiuoja apie liepos 27 d. (aš ir tuo laiku važiuoju ),nes kaip tik 27 d. baigiasi ramadanas ir visi Alžyro piliečiai ten sulekia,o jie kaip esu skaičiusi žiauriai neišauklėti,su daugybe vaikų...</p>

Tunise Ramadanas 2018 baigsis 06.14d.Tai važiuokite drąsiai ir nebijokite mirksiukas.gif
Kas liečia arabus,taip,jie po Ramadano "sulekia"dideliais būriais...,bet jie dažniausiai trumpai poilsiauja...Geresniuose viešbučiuose jų rečiau pasitaiko arba iš vis nebūna.Dar priklauso nuo viešbučio koncepsijos.Kai kurie viešbučiai draudžia maudytis baseinuose su "ilgais"rūbais,laikomasi aprangos kodo ir t.t.Tai juos sutikti geresniame viešbutyje yra mažesnė tikimybė.Renkantis viešbutį,reikėtų atkreipti dėmesį į žmonių kontingentą.
Pastaraisiais metais Tuniso viešbučiuose(ne visuose)atsirado dar viena naujovė.Nepriima į viešbutį nesantuokinių porų.Registruojantis viešbutyje,jeigu skiriasi poros pavardės,prašoma parodyti santuokos dokumentą.Šiuose viešbučiuose ir yra didelė tikimybė sutikti didžiausią skaičių arabų blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita-Gabrielė: 07 lapkričio 2017 - 22:40
Nieko baisaus tie arabai. Tik restorane tai tikras košmaras, bent jau man. Maistas šliuote šluojamas, prisideda gausybę, stalai krauti nukrauti maistu, nesuvalgo nė trečdalio ką prisikrauna, paskui primeta į tas lėkštes didžiulius kalnus servetėlių, o triukšmas, rėkavimas. Galva nuo to net kvadratinė likdavo. Beje viešbutis nebuvo prastas. kai konferencijos vykdavo tai dar nieko, truputį kultūringesni, bet su šeimomis tai kaip iš badmečio atvykę. Visa laimė kad tai trukdavo tik savaitgaliais...
Atsakyti

Va šito labiausiai ir nesinori... Mūsų viešbutis tai bus Marhaba Royal Salem****,Susas,tai matysim kokios ten jis klasės  :hmm:  :)

Atsakyti
Sveiki, mes irgi šioms atostogoms pasirinkome Tunisą (pirmą kartą).
Gal kas jau spėjo šį rudenį ten pabuvoti ir pasakytų 2 dienų kelionės į Sacharą kainą hmm.gif Atostogausim 2 savaites tai norisi pasiplanuoti laiką, ekskursijas ir finansus 4u.gif
Atsakyti