Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

QUOTE(Laura laura @ 2017 11 04, 10:56)
Mes važiuojam dviese,žodžiu po 20 eurų pasuose kaip suprantu nepamaišys
Tai po "šimtą" palikit-tada garantija bus tongue.gif ...Jus turbut tyciojeties patys iš saves ar nesuprantu...oficialiai (be kyšio) biggrin.gif nupirktas kambarys su "Langai į jūros pusę" kainuoja 20€ brangiau už "standarti" o jus į pasus desite po 20+20=40€ ir dar meginti "laime" pasiseks ar ne blink.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Aš tikrai ne už tokią kainą pirkau kelionę,kokią Jūs čia įdėjote :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura laura: 04 lapkričio 2017 - 20:38
QUOTE(Laura laura @ 2017 11 04, 21:38)
Aš tikrai ne už tokią kainą pirkau kelionę,kokią Jūs čia idejote

Nu šios minutes kaina smile.gif ,kad ir pirkote anksciausia "skirtumas" nelabai skiriasi ;)
Atsakyti

Nezinau, kaip kituose salyse, bet Tunise, kiek zinau, ta rezervacija is anksto, vaizdo i jura, mazai ka reiskia biggrin.gif .
Taip, gausite ta kambari su vaizdu, bet cia gali buti TOOOKS kambarys, kad ...
Afrika mirksiukas.gif

Labiau apsimoka derinti vietoje, bet aisku ne uz 40 eur. Pradeti nuo 10 uz kambari, o ne nuo zmogaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leonsija: 04 lapkričio 2017 - 23:21

Ačiū,būtinai pasinaudosiu Jūsų patarimu :rolleyes:

Atsakyti

Beje,kainos skirtumas šiek tiek daugiau nei dvigubai :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura laura: 05 lapkričio 2017 - 09:21
QUOTE(Laura laura @ 2017 11 05, 10:19)
Beje,kainos skirtumas šiek tiek daugiau nei dvigubai biggrin.gif
Aš turejau galvoja kaip jus pirkote "skirtuma" tarp standarto kambario ir "vaizdu į jūrą",jis praktiškai nesikeičia rolleyes.gif ,jei pvz spalio pradžioje kelione gavote standartinio kambario 900€,tai su vaizdu į jūrą buvo 920€....ar jus kalbate apie bendra dviguba suma?? juk as čia pateikiau "už keliones kaina" (dviem asm.) 1050€

Papildyta:
QUOTE(Leonsija @ 2017 11 05, 00:00)
Taip, gausite ta kambari su vaizdu, bet cia gali buti TOOOKS kambarys, kad ...Afrika
Labiau apsimoka derinti vietoje, bet aisku ne uz 40 eur. Pradeti nuo 10 uz kambari, o ne nuo zmogaus.
Šiek tiek esu su keliones "bagažu" taip kad ir uz €€€ gali gauti kambarį "ne į tema" ateini aiškintis į registratura o ten jau "tave nepžysta" arba jau pasikeites darbininkas blink.gif ..
Atsakyti

Žodžiu,kiek žmonių,tiek nuomuonių,sunku dabar ir suprast kaip čia geriau,matysiu pagal situaciją,kadangi nesu daug keliavusi,tai ir iškyla masė klausimų... :hmm:

Atsakyti
Laba diena. Registruojuosi ir aš šioje temukėje.

QUOTE(inrinke @ 2017 10 17, 10:02)
Mes keliausime liepos 27 dieną, Išsirinkome  Riadh Palms Resort & Spa viešbutį,

Mes taip pat iš Novaturo užsisakėme šį viešbutį. Kadangi atostogas galime gauti ne anksčiau, kaip nuo lbirželio pabaigos, tad keliausime liepos 13 d. Daug apmąstymų, ką reikės aplankyti. Laiko turėsime nemažai - vykstame 2 savaitėms. Būtinai imsime kelionę į Sacharą.

QUOTE(Leonsija @ 2017 10 24, 22:47)
Mahdijoje yra labai faina ekskursija- apzvalgine po miesta su spalvuotu "traukinuku "- brangoka, mes nebuvome, bet atsiliepimai labai geri.

QUOTE(Leonsija @ 2017 10 25, 22:12)
Negaliu tiksliai pasakyti, bet pasirode per brangiai pavazineti su traukinuku ( dabar radau pas rusus atsiliepimuose, raso 16 doleriu , nu brangu man  blink.gif  )

Leonsija, Gal galima to rusų tinklalapio nuorodą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lututė03 @ 2017 11 05, 13:29)
Gal galima to rusų tinklalapio nuorodą?
Vel ikišiu savo trigraši biggrin.gif ,as asmeniškai tai skaitineju šito pusl.rusų atsiliepimus apie viešbučius;
https://tophotels.ru/hotel/al3515
(buvome isirinke ir mes šita viešbuti),bet kadangi prisidejo 4-tas "pasažyras" tai teko rinktis kas apgyvendina 4asm. vienam kambarį.... bet kaip nutiko,pasakojau Čia....spausti
Atsakyti
Na va, ir mes keliausim liepos mėn į Tunisą- kadangi atostogų data griežtai fiksuota, belieka tikėtis, kad neperkepsim. Deja, vaikai bus 10 ir 16 metų, tai ėmėm du kambarius- gal kas susidūrėte, ar įmanoma susitarti, kad nepapulti labai toli vieniems nuo kitų?
Atsakyti

Į kokį viešbutį keliausit ?

Atsakyti