Sveiki, Tuniso mylėtojai, žiurinėju ir aš šiais metais keliones į Tunisą bet kad neesame ten buvo, tai visiskai nieko apie Tunisą nežinau kaip miestas -kurortas "Susos" kokie atsiliepimai ar ten yra ka pamatyti? Ir šiaip ar nebaisu pačiam Tunise nes galvoju vykti su drauge , tai kaip ten vienom merginom ar saugu ?
Smagu, kad atnaujino skrydžius į Tunisą. Žvalgomės ir mes, būtų šaunu aplankyti šį kraštą. Mums taip pat labai aktualu viešbučiai, nes keliausime su vaikais. Kai geras viešbutis ir yra ką veikti vaikučiaims, tai ir tėvams tikras poilsis.
QUOTE(Ciquita @ 2017 10 05, 17:25)
kokius viesbucius galetumet rekomenduoti su vaikais?
Atsiprasau, bet rekomenduoti nieko nerekomenduosiu, nes nesilankiau nei vienam is esamu, o ta, kur poilsiaujame deja Novaturas nesiulo.
Pati renkuosi ziurint nuotraukas bei skaitant atsiliepimus.
Susas, kaip kurortas man bendrai nepatinka ( nebent domintu tusai klubuose , ar kazkas panasaus ), Skanes irgi nesuzavejo. Hamametas kadaise buvo labai grazus miestelis, kaip dabar neisivaizduoju- Tunise bendrai dabar toks nuosmukis- jeigu viesbucio teritorijoje +- viskas sutvarkyta, tai uz teritorijos tikras dekadansas- siuksles, siuksles, sluksles. Mahdia , kaip lankytinas objektas nieko idomaus, bet geri papludymiai ( mazai zoliu ir tinklai nuo meduziu ).
Thapsus - kuklus neblogas viesbutukas ( uz sakyciau laabai gera kaina ), Mahdija Palace- grazus tvarkingas viesbutis, geras maistas, bet esu girdejus, kad toks...santurus , buvome ikise nosys ir i Nour palace resort- nuotraukuose graziau, is juros puses atrodo kaip kazkoks liudesiukas ( nuotraukos itariu kokiu 10 metu senumo, jeigu ne daugiau ), kaip viduje ir kokie atsiliepimai neziurejau, nes man jis buvo neaktualus.
( vaiksciojome palei isvardytus viesbucius )
Vincci Marilia pries 15 metu buvo laabai geras variantas ( domejausi, nes rinkomes tarp jo ir kito viesbucio ), bet paskutiniu metu kazkaip neuzkliuvo man ten nieko gero , arba net atvirksciai kazkas negero uzkliuvo- ar atsiliepimai prasti, ar kas, zodziu tiksliai negaliu prisiminti ( lygtai kainos/kokybes santykis nelabai buvo adekvatus )
Houda golf... atkrito del...perziurejau nuotraukas dabar, kaip ir nieko ten blogo nepamaciau, bet kazkoks toks jausmas, kad kazkas ten labai nepatiko, kad net nenagrinejau jo ( a, radau, kas nepatiko- daug zoliu juroje- cia labai nuo viesbucio dislakacijos priklauso- ar yra kokia ilanka, ar sroves kazkokios ir prasau- murzina jura ir zoles ).
kheops kazkoks pasirode visai poprastis , ne dabar, anksciau, kai ziurinejau.
Iberostar ir pan nenagrinejau, nes netinka kainu kategogija.
Nuomone subjektyvi. Sau rinkciausi tarp Thapsus ir Mahdia palace, paziureciau ir kitus, galbut . Rinkciausi Ramadano laika, nes tada maziau vietiniu geg 27-birz 27 ) , (deja, Novaturas nesiulo kelione rugsejui, o mums visai patiko siemet ).
Del vaiku- animacija yra visur, geresne, blogesne, bet tikrai yra ( bent as taip manau ), jeigu aktualu kalniukai- reikia ziureti kad jie butu, bet jeigu ne, tai manau , kad jura, baseinai, ir bent minimali animaciaja vistiek bus ( tik noriu ispeti, kad Tunisas ne Turkija ir ne Egiptas, nes net seimyniniose viesbuciuose niekas aplink vaikus nesokineja, jokiu edukaciniu zaidimu nevykdo- maksimum vaiku klubas su popieriumi ir piestukais , mini golfas, mini disko, na ir prie juros animatore maziukus nuves...gal. Taigi "kad butu ka veikti vaikams" savoka labai salygine. Tikrai nera taip, kad palydejai vaika iki vaiku klubo ryte ir pamirsai, guli sau ramiai, kol animacia ten ciucina, ne.
Tiek
Ne ne, mano vaikas vaikų klube nebūna. Jam svarbu baseinas ir ledai
ačiū už išsamų atsakymą.
ačiū už išsamų atsakymą.
Valio,pagaliau ilgai laukta kelionė į Tunisą jau kišenėje
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2017 10 06, 18:18)
Valio,pagaliau ilgai laukta kelionė į Tunisą jau kišenėje
Oi, kokie jūs greiti. Kokį viešbutį išsirinkote ir per ką pirkote (žinoma, jei ne paslaptis)?
QUOTE(inrinke @ 2017 10 06, 21:08)
Oi, kokie jūs greiti. Kokį viešbutį išsirinkote ir per ką pirkote (žinoma, jei ne paslaptis)?
Sveiki.Išsirinkome Nour palace resort&thalasso Mahdijoje
Visada keliaudavome į Hamammetą,šį kartą nusprendėme pamatyti kitą Tuniso pusę
O ko skubėjome,vienam viešbučiui per naktį pakilo kaina...nedaug,bet...Tad nutarėme nelaukti pirmadienio...
Pirkome per Baltic cliper
QUOTE(inrinke @ 2017 10 05, 19:40)
keliausime su vaikais. Kai geras viešbutis ir yra ką veikti vaikučiaims, tai ir tėvams tikras poilsis.
gal jau ziurejot koks viesbutis priimtu su tiek vaiku? nes keik ziurineju max 2 vaikus talpina, ir net ne visi duoda 1+2 vaikai varianta kaip sunku, kai yra trys vaikai ir didzioji dalis viesbuciu isvis netalpina tokios seimos
QUOTE(*Kameja* @ 2017 10 08, 16:01)
gal jau ziurejot koks viesbutis priimtu su tiek vaiku? nes keik ziurineju max 2 vaikus talpina, ir net ne visi duoda 1+2 vaikai varianta kaip sunku, kai yra trys vaikai ir didzioji dalis viesbuciu isvis netalpina tokios seimos
Taip, Tunise reikia imti du numerius...
Kadangi mūsų vaikučiai jau paaugę, tai bus pirma kelionė, kurios metu gyvensime atskiruose numeriuose. Mes pagaliau jau taip pat nusipirkome kelionę.
QUOTE(inrinke @ 2017 10 13, 22:33)
Taip, Tunise reikia imti du numerius...
Kadangi mūsų vaikučiai jau paaugę, tai bus pirma kelionė, kurios metu gyvensime atskiruose numeriuose. Mes pagaliau jau taip pat nusipirkome kelionę.
Sveikinu nusipirkus kelionę
O kada jūs keliaujate? Jei ne paslaptis,į kokį viešbutį?
Mūsų šeimai,taip pat,nebuvo didelio pasirinkimo,jeigu tris viešbučius būtų galima vadinti dideliu pasirinkimu...
Iš pradžių ir mes galvojome pirkti du atskirus kambarius,bet tada kaina ženkliai didėja,tad nusprendėme kaip nors tilpti viename kambaryje...
Suprantu jūsų situaciją,sunku rasti kambarį šešiems asmenims Labai pasisektų,jeigu viešbutyje gautumėte kambarius vienas šalia kito
Labas vakarėlis.
Labaiiiiii prašau apšvieskit mane tos, kurios lankęsi Tunise. Išskrendam ketvirtadienį, o vyrui sutiktas draugas "pribūrė", kad mol vežtis eurus neapsimoka, kad geriau doleriai, kad ten priima dolerį su euru 1:1. Ar tai tiesa????
Labai lauksiu paprotinimo
Labaiiiiii prašau apšvieskit mane tos, kurios lankęsi Tunise. Išskrendam ketvirtadienį, o vyrui sutiktas draugas "pribūrė", kad mol vežtis eurus neapsimoka, kad geriau doleriai, kad ten priima dolerį su euru 1:1. Ar tai tiesa????
QUOTE(Ingutevi @ 2017 10 16, 21:19)
Labas vakarėlis.
Tiesos tame yra, bet...valiuta atsiskaityti galima nebent uz ekskursijas pirktas is vietiniu. Daugiau viskas tik vietine valiuta. Doleris pas juos yra pigesnis, negu euras . Pries menesi buvo mazdaug 2,70 euras ir doleris apie 2,5.
Teoriskai galima tureti ir doleriu, praktiskai pirkti cia dolerius, moketi komisija nelabai apsimoka.
Vietiniams valiutos tureti draudziama, veliau praso pakeisti i dinarus pas turistus.
Nekeiskite daug iskart- atgal galesite pakeisti tik skrendant atgal oro uoste, TRAGISKU KURSU. Geriau nieko nepalikineti, daug apsimoka tiesiog isleisti.
Keicia visuose viesbuciuose , kursa keicia ( prastesnis buna savaitgali ir kai turistu atvaziuoja pora autobusu ), bet vistiek geresnis negu oro uoste. Ima tik banknotus, keiciant stengiasi nusukti centus, motyvuojant, kad nera smulkiu. Tai pries keiciant reikia pasiskaiciuoti, kaip labiau apsimoka.