Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

QUOTE(Leonsija @ 2017 05 15, 10:56)
Taip, is Varsuvos. Keliones perku per platforma Wakacje.pl.
Skrendam i Mahdija jau 3 metus is eiles ( tiksliau i ta pati viesbuti , tiesiog )
Pati Mahdija nelabai idomus miestelis. Hamametas mano  wub.gif .

Ačiū už atsakymą biggrin.gif
Ir aš pasižiūrėsiu per jūsų saitą,gal ką įdomaus rasiu biggrin.gif
Hammamete jau buvę tris kartus ir visada į tą patį viešbutį biggrin.gif Skanes irgi teko pabuvoti.O Mahdijoje dar neteko...Jei ne paslaptis,kokį viešbutį renkatės?Sunku apsispręsti ir pasiūla nedidelė...Ar teko ką girdėti apie Caribean World ?Labai ačiū už atsakymą.
P.S.Ar kelionę užsisakinėjote per išankstinius pirkimus?Kokią nuolaidą gavote?Kaip vykstate į Varšuvą,su savo mašina ar autobusu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2017 05 15, 11:41)
Ačiū už atsakymą biggrin.gif
Ir aš pasižiūrėsiu per jūsų saitą,gal ką įdomaus rasiu  biggrin.gif
Hammamete jau buvę tris kartus ir visada į tą patį viešbutį  biggrin.gif Skanes irgi teko pabuvoti.O Mahdijoje dar neteko...Jei ne paslaptis,kokį viešbutį renkatės?Sunku apsispręsti ir pasiūla nedidelė...Ar teko ką girdėti apie Caribean World ?Labai ačiū už atsakymą.
P.S.Ar kelionę užsisakinėjote per išankstinius pirkimus?Kokią nuolaidą gavote?Kaip vykstate į Varšuvą,su savo mašina ar autobusu? 4u.gif

Cia ne mano saitas biggrin.gif , lenku biggrin.gif
Butent i ji ir vaziuojame .
Taip, uzsakiau iki Kaledu dar , nuolaidos kaip tokios nera- tiesiog kainos keiciasi.
Vykstame autobusu.
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2017 05 15, 13:20)
Cia ne mano saitas  biggrin.gif , lenku  biggrin.gif
Butent i ji ir vaziuojame .
Taip, uzsakiau iki Kaledu dar , nuolaidos kaip tokios nera- tiesiog kainos keiciasi.
Vykstame autobusu.

Labai ačiū už atsakymą biggrin.gif
Atsiliepimai apie šitą viešbutį geri,todėl ir man jis patiko mirksiukas.gif
Dar paliko įspūdį viešbutis LTI Mahdia Beach ax.gif,tik atrodo,kad Caribbean World daugiau veiklos vaikams? bigsmile.gif
O kokie būtų jūsų atsiliepimai apie Caribbean World? Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Idomu, gal Novatura nupirkus lenkams, vel atnaujins keliones i Tunisa, ka manote? :/
Atsakyti
Sveiki biggrin.gif
Nekantriai laukiu išankstinių kelionių pardavimų lotuliukas.gif Viliuosi,gal šiemet atnaujins keliones į Tunisą bigsmile.gif
Kiek žinau,yra skrendančių iš Varšuvos.Būtų smagu išgirsti atsiliepimus bigsmile.gif
Atsakyti
Leonsija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gal jau po atostogų?
Kaip Tunisas šiemet?
Labai nekantriai laukiu atsiliepimų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oi laukiam laukiam spalio 5d. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gal per išankstinius išpardavimus pagaliau Tunisas pasirodys? Itaka nusipirko Novaturą,gal lenkai mus pradžiugins ir mažesnėmis kainomis... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2017 09 26, 23:33)
Oi laukiam laukiam spalio 5d.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Gal per išankstinius išpardavimus pagaliau Tunisas pasirodys? Itaka nusipirko Novaturą,gal lenkai mus pradžiugins ir mažesnėmis kainomis... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Itaka nepasizymi geromis Tuniso kainomis ( o musu Itakos atstovybe tai fear.gif )
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2017 09 27, 01:24)
Itaka nepasizymi geromis Tuniso kainomis  ( o musu Itakos atstovybe tai    fear.gif )

Jau supratau,palyginau...Tikrai taip fear.gif
Atsakyti
Prasidejo jau isnakstiniai, ir ziuriu i Tunisa ismete novaturas, taciau neteko ten lankytis, ar imanoma kazka gero prigrebti uz maza kaina? ar i tokias neverta net ziuret
Papildyta:
Prasidejo jau isnakstiniai, ir ziuriu i Tunisa ismete novaturas, taciau neteko ten lankytis, ar imanoma kazka gero prigrebti uz maza kaina? ar i tokias neverta net ziuret
Atsakyti
Kaip patyrusi Tuniso lankytoja, drasiai galiu pasakyti- kainos kolkas labai geros 4u.gif
( visus viesbucius neziurejau, bet perziurejau kelis, pagal ju kategorija ir kaina, negaliu pasakyti, kad zemiausia kaina, kuria teko matyti sitiems viesbuciams, bet arti to )
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2017 10 05, 14:24)
Kaip patyrusi  Tuniso lankytoja, drasiai galiu pasakyti- kainos kolkas labai geros  4u.gif
( visus viesbucius neziurejau, bet perziurejau kelis, pagal ju kategorija ir kaina,  negaliu pasakyti, kad zemiausia kaina, kuria teko matyti sitiems viesbuciams, bet arti to )

kokius viesbucius galetumet rekomenduoti su vaikais?
Atsakyti