Tikrai taip-kiekvienam savo....Dėl skonio nesiginčijama.Smagu kad daug kam patiko Tunisas. O aš jau savo nuomonę tutiu ir niekas jos nepakeis..Patiko ir man ekskursija į Sacharą,nuostabu buvo pamatyti druskos ežerą ir pasitikti saulėtekį ten. Su džipais pavažinėti,su kupranugariais pajoti. Labai man natūralioje oazėje Šebikoje patiko.
Ypač patiko Sidi Bou Saïd miestelis-fantastika(tik viską sugadino gryžimas atgal).
Mahdijoje patiko ir Monastyre.
matyt ne veltui neatnaujina kelioniu.
http://m.delfi.lt/uz...php?id=70193170
http://m.delfi.lt/uz...php?id=70193170
QUOTE(Jerda @ 2016 01 22, 23:40)
Kaip gaila ir liūdna...

QUOTE(makeup @ 2016 10 09, 07:27)

As uz Monastyr-Sousse puse

Monastyras - nerealus

QUOTE(Habbi @ 2016 10 22, 04:32)
Man asmeniškai Sousso miestas nepatiko,jame atostogavome.. Buvome Mahdijoj ir Monastyre taip nuvažiavę traukiniu. TEn geriau patiko.
Papildyta:
QUOTE(makeup @ 2016 10 09, 06:27)

Geriausiai tai patiko Sidi Bu Saido miestelis. Va ten tai ramu gražu.Mane kai labiau žavi gamta nei architektūra,tai negaliu labai ką pasakyti.Geriausiai tai patiko ekskursija į Sacharą.O šiaip tai labai tunisiečiai įkyrūs.
DĖl transporto,tai traukiniais labai geras susisiekimas ir nebrangu.
QUOTE(maryte47 @ 2016 10 28, 23:42)
Man asmeniškai Sousso miestas nepatiko,jame atostogavome.. Buvome Mahdijoj ir Monastyre taip nuvažiavę traukiniu. TEn geriau patiko.
Papildyta:
Geriausiai tai patiko Sidi Bu Saido miestelis. Va ten tai ramu gražu.Mane kai labiau žavi gamta nei architektūra,tai negaliu labai ką pasakyti.Geriausiai tai patiko ekskursija į Sacharą.O šiaip tai labai tunisiečiai įkyrūs.
Papildyta:
Įdomu ar kas keliauja į TUNISĄ
QUOTE(maryte47 @ 2017 01 08, 20:02)
Įdomu ar kas keliauja į TUNISĄ
Keliauja-keliauja

QUOTE(Leonsija @ 2017 02 21, 13:07)
Sveiki,
O jūs iš Lenkijos skrendate? Mes mąstėme irgi tokį variantą,bet ne visi kurortai pasiūlymuose.Labai norėjome į Mahdiją.Kitur jau buvę...

Papildyta:
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2017 01 25, 10:16)
Aš žiūriu per SUN&FUN

QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2017 05 15, 09:08)
Sveiki,
O jūs iš Lenkijos skrendate? Mes mąstėme irgi tokį variantą,bet ne visi kurortai pasiūlymuose.Labai norėjome į Mahdiją.Kitur jau buvę...
Papildyta:

Papildyta:
Taip, is Varsuvos. Keliones perku per platforma Wakacje.pl.
Skrendam i Mahdija jau 3 metus is eiles ( tiksliau i ta pati viesbuti , tiesiog )
Pati Mahdija nelabai idomus miestelis. Hamametas mano