Tikrai taip-kiekvienam savo....Dėl skonio nesiginčijama.Smagu kad daug kam patiko Tunisas. O aš jau savo nuomonę tutiu ir niekas jos nepakeis..Patiko ir man ekskursija į Sacharą,nuostabu buvo pamatyti druskos ežerą ir pasitikti saulėtekį ten. Su džipais pavažinėti,su kupranugariais pajoti. Labai man natūralioje oazėje Šebikoje patiko.
Ypač patiko Sidi Bou Saïd miestelis-fantastika(tik viską sugadino gryžimas atgal).
Mahdijoje patiko ir Monastyre.
matyt ne veltui neatnaujina kelioniu.
http://m.delfi.lt/uz...php?id=70193170
http://m.delfi.lt/uz...php?id=70193170
QUOTE(Jerda @ 2016 01 22, 23:40)
Kaip gaila ir liūdna...
Paskutinės minutės pasiūlymai. Kaip manote kur geriau apsistoti, kad būti arčiau įdomybių. Labiau domina architektūra, kultūra, nors smagiai kaljaną parūkit gražioj pakrantėj irgi planuose. Kurioj puselėje, Monastir-Sousse ar Hamammet? Monastyras nuo Hamameto ~120km., nemažai. Ar lengva susirasti trasportą? Labai įdomu išgirsti kurios kryptis įdomiausios.
QUOTE(makeup @ 2016 10 09, 07:27)
Paskutinės minutės pasiūlymai. Kaip manote kur geriau apsistoti, kad būti arčiau įdomybių. Labiau domina architektūra, kultūra, nors smagiai kaljaną parūkit gražioj pakrantėj irgi planuose. Kurioj puselėje, Monastir-Sousse ar Hamammet? Monastyras nuo Hamameto ~120km., nemažai. Ar lengva susirasti trasportą? Labai įdomu išgirsti kurios kryptis įdomiausios.
As uz Monastyr-Sousse puse
Monastyras - nerealus
QUOTE(Habbi @ 2016 10 22, 04:32)
Man asmeniškai Sousso miestas nepatiko,jame atostogavome.. Buvome Mahdijoj ir Monastyre taip nuvažiavę traukiniu. TEn geriau patiko.
Papildyta:
QUOTE(makeup @ 2016 10 09, 06:27)
Geriausiai tai patiko Sidi Bu Saido miestelis. Va ten tai ramu gražu.Mane kai labiau žavi gamta nei architektūra,tai negaliu labai ką pasakyti.Geriausiai tai patiko ekskursija į Sacharą.O šiaip tai labai tunisiečiai įkyrūs.
DĖl transporto,tai traukiniais labai geras susisiekimas ir nebrangu.
QUOTE(maryte47 @ 2016 10 28, 23:42)
Man asmeniškai Sousso miestas nepatiko,jame atostogavome.. Buvome Mahdijoj ir Monastyre taip nuvažiavę traukiniu. TEn geriau patiko.
Papildyta:
Geriausiai tai patiko Sidi Bu Saido miestelis. Va ten tai ramu gražu.Mane kai labiau žavi gamta nei architektūra,tai negaliu labai ką pasakyti.Geriausiai tai patiko ekskursija į Sacharą.O šiaip tai labai tunisiečiai įkyrūs.
Papildyta:
Įdomu ar kas keliauja į TUNISĄ
QUOTE(maryte47 @ 2017 01 08, 20:02)
Įdomu ar kas keliauja į TUNISĄ
Keliauja-keliauja
QUOTE(Leonsija @ 2017 02 21, 13:07)
Keliauja-keliauja
Sveiki,
O jūs iš Lenkijos skrendate? Mes mąstėme irgi tokį variantą,bet ne visi kurortai pasiūlymuose.Labai norėjome į Mahdiją.Kitur jau buvę...
Papildyta:
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2017 01 25, 10:16)
Aš žiūriu per SUN&FUN
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2017 05 15, 09:08)
Sveiki,
O jūs iš Lenkijos skrendate? Mes mąstėme irgi tokį variantą,bet ne visi kurortai pasiūlymuose.Labai norėjome į Mahdiją.Kitur jau buvę...
Papildyta:
Papildyta:
Taip, is Varsuvos. Keliones perku per platforma Wakacje.pl.
Skrendam i Mahdija jau 3 metus is eiles ( tiksliau i ta pati viesbuti , tiesiog )
Pati Mahdija nelabai idomus miestelis. Hamametas mano .