Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

QUOTE(maryte47 @ 2015 10 06, 16:33)
Tai jeigu nebus vėl išpuolių,tai gal ateinančiam sezonui atnaujins. Juk agentūroms ir blogai......

Tuniso siemet nebus cool.gif
Atsakyti
Sveiki biggrin.gif
Ir aš laukiau laukiau Tuniso kelionių,galvojau,kad rudenį atnaujins,deja...Dar vyliausi,kad gal po N.metų,bet ir vėl deja... verysad.gif Teko pasirinkti atostogoms kitą šalį verysad.gif Per vėlai sužinojau,kad lenkų kai kurios kelionių agentūros nenutraukė kelionių į Tunisą doh.gif Ech,būtume skridę iš Varšuvos.Dar vis tikiuosi,kad Lietuva kada nors atnaujins keliones biggrin.gif Nesakau lik sveikas Tunise,sakau iki pasimatymo vėliau... biggrin.gif
Atsakyti
man tai idomu, kodel Tunisas nera populiaru Lietuvoj g.gif tiek Egipte, tiek Turkijoj buvo irgi ispuoliu bet keliones/pardavimai vyksta... jei sustabdo tai keliem men... o i Tunisa niekas ir nebeatnaujina jau gan ilgai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2016 01 21, 09:25)
man tai idomu, kodel Tunisas nera populiaru Lietuvoj  g.gif  tiek Egipte, tiek Turkijoj buvo irgi ispuoliu bet keliones/pardavimai vyksta... jei sustabdo tai keliem men... o i Tunisa niekas ir nebeatnaujina jau gan ilgai  unsure.gif

Kaip minejo Jurgita-Gabrielė galima skristi per lenku agentura is Varsuvos.
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2016 01 21, 13:10)
Kaip minejo Jurgita-Gabrielė galima skristi per lenku agentura is Varsuvos.

na taip... bet is LT gerokai patogiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2016 01 21, 14:13)
na taip... bet is LT gerokai patogiau smile.gif

Na jeigu neskrenda ir LT ir norisi, tai galima per Varsuva, 7 val. kelione ir galima dar Varsuvoj apsizvalgyti ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Iš Varšuvos skristi į Tunisą daug pigiau gaunasi biggrin.gif Minusas,kad pasirinkimas kurortų ir viešbučių daug mažesnis,nei Novaturas siūlė.Jie siūlo daugiausia į Monastyro kurortą.Nėra nei Hammameto,nei Mahdijos kurortų.Pliusas,jie skraidina į Džerbos salą,ko Novaturas neturėjo pasiūlymuose.Jeigu kitais metais Novaturas neatnaujins skrydžių,tai skrisime iš Varšuvos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na žiūriu kad yra norinčių Tunisą aplankyti.......Man jis ilgam išliks nekokiuose prisiminimuose.Kur esu buvusi,norėčiau dar ir dar ( ypač į Kretą),o į Tunisą niekada......daugiau
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2016 01 21, 23:42)
Na žiūriu kad yra norinčių Tunisą aplankyti.......Man jis ilgam išliks nekokiuose prisiminimuose.Kur esu buvusi,norėčiau dar ir dar ( ypač į Kretą),o į Tunisą niekada......daugiau

kiekvienam savo mirksiukas.gif 4u.gif man labai patiko ir tikrai ten grisiu, ypac ekskursija i sacharos dykuma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2016 01 22, 15:04)
kiekvienam savo  mirksiukas.gif  4u.gif  man labai patiko ir tikrai ten grisiu, ypac ekskursija i sacharos dykuma  wub.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2016 01 22, 00:42)

Mūsų šeimai Tunisas labai patinka biggrin.gif Kaip mūsų vaikai sako,tai pačios geriausios ir nepakartojamos atostogos thumbup.gif Mes Tunise lankėmės jau keturis kartus,Sacharos dykumoje du ir kaskart atrandame vis kažką naujo ir nepakartojamo biggrin.gif Mus labiausiai žavi smaragdo žydrumo jūra ir auksiniai smėlio paplūdimiai biggrin.gif Galbūt Tunisas turi savo minusų,bet mes į tai užmerkiame akis ir mėgaujamės puikiomis atostogomis biggrin.gif Mes pamilome Tunisą tokį,koks jis yra,su visais jo minusais ir pliusais biggrin.gif Ir žinau,kad tikrai ten dar grįšiu.Labai svajoju aplankyti Mahdiją,kur jūra primena Taitį.Ech... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Kameja* @ 2016 01 22, 15:04)
kiekvienam savo  mirksiukas.gif  4u.gif  man labai patiko ir tikrai ten grisiu, ypac ekskursija i sacharos dykuma  wub.gif

Ir aš pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita-Gabrielė: 22 sausio 2016 - 19:10
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2016 01 21, 23:51)
biggrin.gif
Iš Varšuvos skristi į Tunisą daug pigiau gaunasi  biggrin.gif Minusas,kad pasirinkimas kurortų ir viešbučių daug mažesnis,nei Novaturas siūlė.Jie siūlo daugiausia į Monastyro kurortą.Nėra nei Hammameto,nei Mahdijos kurortų.Pliusas,jie skraidina į Džerbos salą,ko Novaturas neturėjo pasiūlymuose.Jeigu kitais metais Novaturas neatnaujins skrydžių,tai skrisime iš Varšuvos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Itaka skraidina i Hammameta, Sousse ir Monastir blush2.gif smile.gif
Atsakyti