QUOTE(inrinke @ 2015 05 11, 09:14)
Norėčiau paklausti, ar į šią kainą įeina pasijodinėjimas kupranugariu? Jei taip, tai kaip vaikučiui sekėsi joti? Ar nebijojo? O ką žmonės veikia, kurie atsisako jodinėti?
Ačiū.
si kaina jau viskas iskaiciuota (pietus, vaziavimas autobusu, dzipais ir jodinejimas kupranugariais) kadangi mano vaikas sedo ant vieno kupranugario su vyru, tai 20 euru grazino. Taciau sodina ir vienus vaikus, kurie nebijo.
tie kas nejojo kupranugariais, tie galejo joti karietelemis pakinkytomis arkliukais. Maciau merginos jojo zirgais raitos, bet tai jau uz papildoma kaina.
ten saxaroj apspinta vietiniai labai, mano vaikui ikiso i rankas dykumos lapiuka, teko fotkintis ir susimoketi 5 dinarus.
kupranugariu vedliui daviau 10 dinaru, bet gide sake kad uztenka ir 2.
Papildyta:
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 05 11, 20:15)
Sveika,
Kai pagalvoji - viesbutis tikrai gana brangus, todel ir tikiesi kazko geriau. Nors mane ispejo, kad nesitikeciau, kad bus taip, kaip Turkijoje. Gerai, kad pasaket, zinosim ko tiketis ir nebus soko
Na o del lovos vaikui - tikiuosi kazka sugalvosim.. mes turim karcia patirti su lova vaikui - praeitais metais musiske miegodama griuvo ir pataike i naktinio stalelio kampa.. teko ligonineje lankytis... reiks atidziau pasiziureti, kad saugu butu.. bent paveiksliuke tai maciau buvo normalaus dydzio, kazkokios orandzines spalvos, tai maniau geros bus..
isbandysiu rozini vyna
Gal kazkas is kokteiliu patiko?
Is pasakojimo supratau, kad visumoje kelione patiko.. , tik itariu antra karta negriztumet
Jei kazka atsiminsit, pasidalinkit
Aciu uz visus atsakymus
Na zinote kiek zmoniu tiek nuomoniu, as tikrai maciau zymiai geresniu variantu, net tokiose atsilikusiose salyse kaip nepalas, tai cia gal nesitikejau
bet baisu tikrai nera, kai pripratau tai is vis viskas buvo ok
man kelionese labai patinka ir nesigadinu sau nuotaikos del kambario ar sugedusio tv
taip paveiksliuke ten kambarys yra namuku, galbut jus ji gaustite, tai manu, kad jie geresni nei kambariai pagrindiniame pastate. Matote mes vaziavome nes sezonu, tai namukuose maciau kad nieko neapgyvendino
vyno daug negeriau, nes nezinau ar sutapimas ar nuo saules, skaudedavo galva. Bet is visu rusiu man patiko rozinis
kokteilius daro prie baro viduje, paprasiau alkoholinio kokteilio ir jie ten suplaka
taciau kokteiliu nedaro baseino baras
Vaiku diskoteka kiekviena vakara
mano vaikui labai patiko. Diskoteka veda mazutis zmogutis (liliputas) tai vaikai labai ji seka
viesbutyje yra fotografas, masazai (bet kai domejausi kainomis, tai man pasirode perbrangus), parduotuvyte, sporto salyte. Prie baisenu nuolat vyksta animacija, 16 val prie juros kviecia zaisti tinkilini. Na pramogu tikrai galima pasirinkti, tai cia ne sezonu, tai kaip vaziuosite jus, manau bus dar daugiau
maciau kaljano kampa, bet neveike
kai isvaziuojam i ekskursijas ir negriztame pietu, pasirodo kad sis viesbutis neideda laukneseliu
viesbutis uzdaras, stebimas kiekvienas kas iseina ir kas ateina. Mano vyrui nurtuko apyranke, tai grizus is miesto sustabde liepe parodyti apyranke
siaip tikrai viskas liuks, saule, oras, baseinu kalniukai, atsipalaidavimas nuo darbu ir geros emocijos, linkiu ir jums viso to