Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

QUOTE(Atra @ 2015 06 29, 13:35)
Aš irgi skambinausi į agentūra, agentūra sakė, kad su novaturu neįmanoma susisiekti irgi sakė apie gerus pasiūlymus kad bus, sėdim laukiam....

Nelabai jie skuba.. parasykit kai kas nors gausite pasiulymu..kiek skambinu, tiek sako, kad nieko nezino..
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 06 29, 14:34)
Nelabai jie skuba.. parasykit kai kas nors gausite pasiulymu..kiek skambinu, tiek sako, kad nieko nezino..

taip dar agenturos nieko negavo , skambino man vadybininke dar neatsiunte jiems nieko
Atsakyti
Mano irgi skambino, sakė laukia pasiūlymų į Antaliją, 2 val bėgyje bus, nuo 12val, bet kaip nėr taip nėr sad.gif
Atsakyti
Paskelbtas turistinių šalių, kuriose labiausiai tikėtini teroristiniai išpuoliai, žemėlapis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atra: 29 birželio 2015 - 15:26
QUOTE(Atra @ 2015 06 29, 16:25)

Oho, net Turkija patenka..
Manau siandien pasiulymo nesulauksim. Kazkodel Tyla is Novatuto puses...
Atsakyti
Aš manau kad Jums patiems reikia nuolat klausti Novature,kur įsigijote keliones. Dar geriau į ten patiems nuvykti.
Atsakyti
As gavau i turkija pasiulymus, dvigubai brangesnius nei buvo kelione i tunisa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Student3 @ 2015 06 29, 17:25)
As gavau i turkija pasiulymus, dvigubai brangesnius nei buvo kelione i tunisa verysad.gif

I koki viesbuti? Kada data? O jei netinka,tai sake 5 proc nuobet kurios skelbiamos?
Atsakyti
O aš išvis negavau sad.gif Vaikas nusivylė taip skrist norėjo....

Gal galit paviešint pasiūlymus kokius gavot...
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 06 29, 18:45)
I koki viesbuti? Kada data? O jei netinka,tai sake 5 proc nuobet kurios skelbiamos?

Apie jokius 5 proc. Nesake. Data 2015-07-03 iki 2015-07-10. Veliau ikelsiu viesbucius. Zdz ne mano naudai visiskai,nemokesiu papildomai. Tuo labiau kad man nesvarbu koks viesbutis,mes skrendama visur pakeliauti,o ne valgyti ar viesbutyje buti,lb nusivyliau,nes pigesniu nera. O mes kelione i tunisa buvom pirke su akcija sausio men.
Atsakyti
QUOTE(Student3 @ 2015 06 29, 18:14)
Apie jokius 5 proc. Nesake. Data 2015-07-03 iki 2015-07-10. Veliau ikelsiu viesbucius. Zdz ne mano naudai visiskai,nemokesiu papildomai. Tuo labiau kad man nesvarbu koks viesbutis,mes skrendama visur pakeliauti,o ne valgyti ar viesbutyje buti,lb nusivyliau,nes pigesniu nera. O mes kelione i tunisa buvom pirke su akcija sausio men.

Man tik telefonu minejo, kad dabar psiulymai skirti keliaujantiems liepos 3 diena, taciau rytoj ar poryt bus pasiulymai ir tiems, kas vaziuoja 10, 17 ir kt datomis.

Man minejo, kad jei netinka trys pasiulyti viesbuciai i Turkija, tada galima rinktis is visu kitu kelioniu siandienos kainomis su 5 proc nuolaida.

Kitas variantas, gali pasiulyti is ziemos atosgotu. Na arba grazinti pinigus. As tai buvau per Eco travel nusiziurejus i Turkija, bet kainos ir ten pakilo ir vietu neliko mano datomis...

Kokius viesbucius siule dabar?
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 06 29, 18:28)
Man tik telefonu minejo, kad dabar psiulymai skirti keliaujantiems liepos 3 diena, taciau rytoj ar poryt bus pasiulymai ir tiems, kas vaziuoja 10, 17 ir kt datomis.

Seiki

butent ta ir mums sake, nes mes skrendam 07.10, tai pasiule pora dienu palaukti, ka Novaturas ismes.

O sisip siule siuos (Turkija, Alanija) viesbucius

http://www.ecotravel...TRABONESVS/apie

http://www.ecotravel...TRAGRSANTA/apie

Atsakyti