Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

musu draugai Tunise siuo metu, sake ilsisi, neketina grizti anksciau laiko, ramu pas juos. zinoma jie neplanavo kelioniu po sali.
bet pagalvojus, kad netoliese buvo nuzudyti zmones, sunku moraliskai toliau dziaugtis gyvenimu .
Atsakyti
naujienos tokios : nieks nieko neatsauke .....
Atsakyti
skambinaus i turizmo departamenta , sake vyksta paskutinis posedis , per pietus bus paskelbta informacija

klausiau jei nenoriu skirsti nors ir jei neatsauks , bus alternatyvos , keist krypti ir tttt
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2015 06 29, 10:04)
skambinaus i turizmo departamenta , sake vyksta paskutinis posedis , per pietus bus paskelbta informacija

klausiau jei nenoriu skirsti nors ir jei neatsauks , bus alternatyvos , keist krypti ir tttt

Jau paskelbė Novaturas - atsiverskit jų psl. ir pasiskaitykit.
Atsakyti
Neskraidins i Tunisa iki rugsejo 10d.
http://www.novaturas...rmacija?id=2639
Atsakyti
aha zinau , ka tik skambino is kelioniu agenturos ,. bus geros kelioniu salygos , kaip kompensacija , bus geri pasiulymai ko nera internete
Atsakyti
Tai eikite dabar visi į agentūras ir pagal savo nuožiūrą,arba keiskitės šalį arba pinigų prašykite kad grąžintų. Aš ir dabar dėl įdomumo buvau užsukus į Novaturą,tai prie manęs jie gavo pranešimą kad atšaukiamos kelionės į Tunisą iki rugsėjo mėn.
Atsakyti
o jau rugseji atseit bus saugu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2015 06 29, 09:18)
Ar yra prisiskambinusių į Novaturą?

As prisiskambinau, bet sake nera aiskios kryptys,uzsirase nr ir sake perskambins kai tik bus aisku.
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 06 29, 11:34)
As prisiskambinau, bet sake nera aiskios kryptys,uzsirase nr ir sake perskambins kai tik bus aisku.

Man ka tik parašė, kad liepos 17d, galės pasiūlyti tik į Turkiją. Kita data mums netinka
Atsakyti
Mes taip pat laukiam naujų pasiūlymų... Aš džiaugiuosi, kad Novaruras ,,atėjo į protą" ir nutraukė skrydžius. ax.gif
Papildyta:
http://www.lrytas.lt...tm#.VZEZKhvtlBc
Atsakyti
Aš irgi skambinausi į agentūra, agentūra sakė, kad su novaturu neįmanoma susisiekti irgi sakė apie gerus pasiūlymus kad bus, sėdim laukiam....
Atsakyti