[quote=maryte47,2015 05 10, 16:01]
[quote=goduke,2015 05 09, 21:51]
Laba diena mielosios mamytes ir ne tik
Jau kvepuoju Lietuvos oru, sėkmingai vakar nusileidusi
Nesupyk Goduke,gal kartosiuos klausimais. Jūs Sousse atostogavote?
1.Gal pastebėjote Sousse viežbutį Tej Marhaba,gal su kuo kalbėjote kas jame gyveno?
2.O Medina-tai aš ir nelabai suprantu kas tai-turgus? Tai tik ir pamatyti galima prekiautojus......
3.Ar nevažiavote į ekskursiją Tunisas-Kartagina? Tam Sidi Bou Saide nebuvote?
4. Plačiau jei galite apie ekskursiją į Sacharą parašykite. Ką reikia pasiimti vykstant? Ar daug vaikščioti reikia ten tose oazėse,kuo apsiauti geriau būtų? Kaip dėl smėlio-ar fotografavote,kaip aparatai nuo smėlio neužstrigo?
5.Kaip vakarais ar reikia megztinio-vėsu būna ar ne?
6. Koks Jūsų maitinimas buvo? Kaip su staliukais,ar prie to pačio visada reikia valgyti?
7. Kiek supratau gamtos grožio įpatingo nėra.......Ar kokie kalnai matosi?
8. O tikrai vietiniai nesikabinėjo? Gal vyrų turėjote kompanijoje,tai todėl ramiau buvo.
9. Kokia pilna kaina už ekskursiją į Sacharą vienam žmogui ir kokiais pinigais mokėjote?
Na va kiek priklausiau. Ai dar dėl keturračių. Pvz. ar dviese galima važiuoti?
Oi dar prisiminiau-kokiomis savaitės dienomis organizuoja į Sacharą? Pirmadienį-antradienį-ar taip? Jūs ir savaitę atostogavote?
[/quote]
laba
1. Is Marhabos vaziavo i saxara keli lietuviai. Jie turejo gerus atsiliepimus apie si viesbuti. Ir jei gerai pamenu (jei ten ji maciau) tai ir is isores man pasirode normalus
2. medina yra Sousse senamiestis, jame yra turgus. Jis toks su tvora, siauromis gatvelemis. Taciau arba mums nepavyko kazko grazaus pamatyt, arba ten tiesiog nera ka ziuret
taciau apsilankyti tiktai verta
3. I tunisa nevaziavau - nespejau. Taciau musu kambario kaimynai buvo. Jie buvo su 2 metuku dukryte. Liko labai patenkinti. Taciau i sias ekskursijas organizavo tik rusu kalbos gidai.
4. I saxara mums trims kainavo 350 euru (cia viskas) emiau lagamina, nes nezinojau ko reikia. tad prisikroviau ir siltu rubu ir persirengti ir vaiko zaislu ir t.t.. taciau reikejo tik maudymuko bei persirengti kitai dienai
(bet ne ant peciu nešti, pasiimkite kas jums atrodo reikalinga) as asmeniskai vilkausi ilgas kelnias, nes nenorejau trintis i tuos kupranugarius, be to jie duoda tokius chalatus (bent jau mano tai smirdejo prakaitu) taciau is paziuros jie svarus. visa kelione prabuvau su basutemis per pirsta, nei smelio nei kitaip kokiu neskalndumu neturejau
vaika aprengiau sortais, viras taip pat. visi buvom su basutem. fotkinomes telefonais, jokio smelio neprilindo
ten saxara miestelio teritorijoje, tad tikrai nebuvo kas baisaus. Saxaros viesbutyje buvo baseinas, baras, hamamas, kaljanas, mini parduotuve.
Saxaroje veza szipais i kalnus. Buvo labai karsta. Mciau moterys nusieme maikutes ir liko tik su maudymoko virsum bei sortais.
5. Mes buvome geguzes 1-8 dienomis. Tai vakarais buvo vesoka. As uzsimesdavau dzinsini svarkeli o vaikui uztekdavo treninginio virsaus prie sortu.
6. Pas mane buvo viskas iskaiciuota. Tikrai valgem kur norejom, kada norejom ir kiek norejom. Jokiu staliuku ar taisykliu, bent jau mano viesbuty, nebuvo.
7. I kalnus nuveza jei vaziuosite i saxara. Sosse kalnu nera. Visur lygumos. siuksliu daug, bet man tai netrukdo
architekturos mazai, gamta groziu nepasizymi
8.Vietiniai ikiriai siulo savo prekes, bet pasakai no mersy, ir nueina nepatenkinti. as visur vaiksciojau su vyru ir vaiku, tikrai neturejau jokiu nesusipratimu
9. i Saxara pirkau is novaturo, todel mokejau eurais. bet galima ir dinarais. Visiems kainavo 350 euru. Vaikui biski maziau, taciau nedidelis skirtumas. Neatsimenu kiek vienam
Keturaciais vaziuoja kiekvienas atskirai, bet tevai su vaikais gali ir ant vieno.
Mes buvome savaite ir i saxara veze antradieni.