Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

QUOTE(norala @ 2015 06 19, 23:32)
Ramadanas prasidejo vakar...na,ramuma cia...
Praejom per miesta,tai visur pusiau tuscia...
Ikyrumo is  prekeiviu puses tikrai kol kas nepajutom,gal del to,kad nedavalge biggrin.gif

Siaip pirmas ispudis visai neblogas:)
Beje,ekskursija i Sachara organizuojama pirmadieniais-antradieniais...

O priminkit koks jusu viesbutis? smile.gif Kaip siluma, ne per karsta? Siuo metu ten rodo apie 30 thumbup.gif kazkas panasaus kaip ir liepos menesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 06 20, 08:31)
O priminkit koks jusu viesbutis? smile.gif Kaip siluma, ne per karsta? Siuo metu ten rodo apie 30  thumbup.gif  kazkas panasaus kaip ir liepos menesi  ax.gif

Golf Residence
Port el Kantaujis
Ryte apie 23-24,diena ant saules gal ir 30 butu..,
Bet kaitros tikrai nesijaucia,yra lengvas vejelis...
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2015 06 20, 11:18)
Golf Residence
Port el Kantaujis
Ryte apie 23-24,diena ant saules gal ir 30 butu..,
Bet kaitros tikrai nesijaucia,yra lengvas vejelis...

Oho, maniau tikrai bus daugiau blink.gif galvojau rasysit, kad karsta..vadinasi liepos men pats tas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 06 20, 20:57)
Oho, maniau tikrai bus daugiau blink.gif galvojau rasysit, kad karsta..vadinasi liepos men pats tas bus  biggrin.gif

Tikiuos ir mums bus liepa pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2015 06 20, 23:10)
Tikiuos ir mums bus liepa pats tas smile.gif

Man tai dabar pats tas,liepa jau butu per karsta smile.gif

Jura-geris:)
Rytoj vaziuojam i dykuma... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2015 06 21, 17:57)
Man tai dabar pats tas,liepa jau butu per karsta smile.gif

Jura-geris:)
Rytoj vaziuojam i dykuma... thumbup.gif

Kaip smagu. 4u.gif Puikios jums kelionės ir nepamirštamų įspūdžių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 06 08, 17:50)
Na va,kaip mes abi skirtingai  tuos pačius dalykus priimame.Apie Sacharą sutinku 100 procentų su TAVIMI.Na o apie vietinius,tai aš visiškai atvirkščiai galiu pasakyti. Bjauriai įkyrūs....mums jau iki gyvo kaulo daėdė jie. Aišku kadangi Jūs šeima,vyras kartu vaikšto-viskas kitaip. Mes tikrai jiems dėmesio nerodėm,nesišypsojom ir visai į kitą pusę žiurėdavome,bet bet bet.Jau dukrai ir liežuvis nuskaudo tą patį pertapatį aiškinti. Tik visa laimė ,kad ji prancūziškai jiems atkirsdavo. Medina mums  tai kažkoks chaosas.Taippat gerai,kad mūsų "gelbėtojas"pravedė per dalį medinos ,kad įsivaizduotum kas ten yra. O mums vienoms tai ten eiti nei noro nei reikalo nebuvo. O gryžti daug kur norėčiau,bet ne į šią šalį. Atsiprašau,bet mano tokia nuomonė.
Papildyta:
Forumietės panredos šeimos vaikai,tai šaunuoliai,negirdėjom jokių kaprizų,elgėsi ir atsilaikė kaip suaugę.Stebėjausi ištikrųjų vaikų išverme.Su tokiais vaikais keliavimas tikrai malonus.
Mums pasisekė -nebuvo dar labai karšta. Liepos mėnesį-nežinau.......tikriausiai sudėtingiau.
Atsiprašau kad aš "įsiterpiau"

Viskas gerai, mes i viska ziurejome su juoku, toje medinoje, patys poto pradejome vietiniams pardavineti savo daiktus biggrin.gif buvo linksma ir daug juoko biggrin.gif O musu vaikuciai priprate prie kelioniu..mes nemazai keliaujame kartu smile.gif
Atsakyti
Tunise buvau pernai 2sav gryzom birzelio 8d.buvo ir kelios karstos dienos 50 rode .na bet tikrai kad ogo.seniau buvau liepos vidury tai pasitaike pora dieneliu karstu .tepkites kremais nuo saules ypac pecius pedu virsu ir nosi.latves pirma diena taip nusvilo kad gaila buvo matyt.visada gidai perspeja saugotis saules bet kaskart buna auku.vaistinej paprasykit aloe vera po ydegio super padeda.dar yra oliv citron ydegiui ir apsaugo.oro uoste prekes brangesnes
Atsakyti
Priminkit, kiek euru kainuoja viza gryztant is Tuniso ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2015 06 23, 17:27)
Priminkit, kiek euru kainuoja viza gryztant is Tuniso ? smile.gif

15 eur isvykimo mokestis
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2015 06 23, 23:03)
15 eur isvykimo mokestis

Arba 30 DINARŲ
Atsakyti
Na šiandie penktadienis.....Daug kas pakilo skrydžiu į TUNISĄ ir daug kas nusileis pargrįžę iš TUNISO......Tiems kas išskrido linkiu saulės be blogų pasekmių ir gerų akimirkų-lauksim sugryžtant. O iš tų kas parskenda šiandien-laukiam naujienų-pasipasakokite kaip Jums sekėsi.
Atsakyti