QUOTE(maryte47 @ 2015 06 08, 17:50)
Na va,kaip mes abi skirtingai tuos pačius dalykus priimame.Apie Sacharą sutinku 100 procentų su TAVIMI.Na o apie vietinius,tai aš visiškai atvirkščiai galiu pasakyti. Bjauriai įkyrūs....mums jau iki gyvo kaulo daėdė jie. Aišku kadangi Jūs šeima,vyras kartu vaikšto-viskas kitaip. Mes tikrai jiems dėmesio nerodėm,nesišypsojom ir visai į kitą pusę žiurėdavome,bet bet bet.Jau dukrai ir liežuvis nuskaudo tą patį pertapatį aiškinti. Tik visa laimė ,kad ji prancūziškai jiems atkirsdavo. Medina mums tai kažkoks chaosas.Taippat gerai,kad mūsų "gelbėtojas"pravedė per dalį medinos ,kad įsivaizduotum kas ten yra. O mums vienoms tai ten eiti nei noro nei reikalo nebuvo. O gryžti daug kur norėčiau,bet ne į šią šalį. Atsiprašau,bet mano tokia nuomonė.
Papildyta:
Forumietės panredos šeimos vaikai,tai šaunuoliai,negirdėjom jokių kaprizų,elgėsi ir atsilaikė kaip suaugę.Stebėjausi ištikrųjų vaikų išverme.Su tokiais vaikais keliavimas tikrai malonus.
Mums pasisekė -nebuvo dar labai karšta. Liepos mėnesį-nežinau.......tikriausiai sudėtingiau.
Atsiprašau kad aš "įsiterpiau"
Viskas gerai, mes i viska ziurejome su juoku, toje medinoje, patys poto pradejome vietiniams pardavineti savo daiktus

buvo linksma ir daug juoko

O musu vaikuciai priprate prie kelioniu..mes nemazai keliaujame kartu