Sakykit,o ta krepsi , kuri imi su savim i Sachara visa laik reik tampyt su savim, ar galima palikt autobuse?
O gal kuri zinote iki kada ramadanas bus?
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 06 19, 09:21)
Ramadanas trunka mėnesį.
Tunise ramadano net nepajusit, na gali kai kurios parduotuvės dieną nedirbti, bet iš esmės turistai jo nejaučia.
Va kitose šalyse.... tai net kavos dieną negausi teko būti per ramadaną Libijoje, tai patikėkit, nuo Tuniso skiriasi kaip diena ir naktis
QUOTE(Dzeida @ 2015 06 19, 07:31)
Sakykit,o ta krepsi , kuri imi su savim i Sachara visa laik reik tampyt su savim, ar galima palikt autobuse?
Tikrai paliekamas krepšys autobuse,užrakinamas autobusas-viskas saugu. Pasiimi su savimi iš autobuso tik fotiką ar kamerą,vandens buteliuką,akinius nuo saulės,ant galvos kažką ir pirmyn. Na pinigėlį jei prireiktų.
QUOTE(maryte47 @ 2015 06 19, 10:13)
Tikrai paliekamas krepšys autobuse,užrakinamas autobusas-viskas saugu. Pasiimi su savimi iš autobuso tik fotiką ar kamerą,vandens buteliuką,akinius nuo saulės,ant galvos kažką ir pirmyn. Na pinigėlį jei prireiktų.
Aciu o pasitinkant sauleteki dykumoj vesoka, kiek gali but laipsniu, pakanka megztinio ? ( gal ir kvailas klausimas , bet man aktualu
QUOTE(Dzeida @ 2015 06 19, 12:33)
Aciu o pasitinkant sauleteki dykumoj vesoka, kiek gali but laipsniu, pakanka megztinio ? ( gal ir kvailas klausimas , bet man aktualu
Visai normalus klausimas,. Vėsu buvo tikrai.Aš švarką buvau pasiėmusi,o dukra tokį pledą,tai apsisupo dar ant megztinio. Kiek ten temperatūros,negaliu atsakyti. Kada Jūs ir į kokį kurortą? Su kokia agentūra?
QUOTE(Habbi @ 2015 06 19, 09:27)
Ramadanas trunka mėnesį.
Tunise ramadano net nepajusit, na gali kai kurios parduotuvės dieną nedirbti, bet iš esmės turistai jo nejaučia.
Va kitose šalyse.... tai net kavos dieną negausi teko būti per ramadaną Libijoje, tai patikėkit, nuo Tuniso skiriasi kaip diena ir naktis
Tada gerai nes galvoj, ar nebus paniures personalas
QUOTE(Dzeida @ 2015 06 19, 13:33)
Mes tai saulėtekį pasitikome prie druskų ežero. Karšta nebuvo, nors vieną vyrioką ir su trumpomis rankovėmis mačiau Va kaip žmonės apsirengę, ilgai juk nebūna, kas su megstukais, kas su striukėmis, kas su į apsiaustą įsisukęs. Rytais vėsoka, o dar nedamiegojus antra naktis truputį jaučiasi ta vėsuma, bet ne baisingai.
QUOTE(Jerda @ 2015 06 19, 17:58)
Mes tai saulėtekį pasitikome prie druskų ežero. Karšta nebuvo, nors vieną vyrioką ir su trumpomis rankovėmis mačiau Va kaip žmonės apsirengę, ilgai juk nebūna, kas su megstukais, kas su striukėmis, kas su į apsiaustą įsisukęs. Rytais vėsoka, o dar nedamiegojus antra naktis truputį jaučiasi ta vėsuma, bet ne baisingai.
Aciu man jauciu striukes reiks
QUOTE(Jerda @ 2015 06 19, 18:58)
Ačiū. Labai žavus vaizdas. Liepos pabaigoje gal bus žymiai šilčiau...
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 06 19, 09:21)
Kazkuri is merginu rase,kad 06.15 siemet.
Ramadanas prasidejo vakar...na,ramuma cia...
Praejom per miesta,tai visur pusiau tuscia...
Ikyrumo is prekeiviu puses tikrai kol kas nepajutom,gal del to,kad nedavalge
Siaip pirmas ispudis visai neblogas:)
Beje,ekskursija i Sachara organizuojama pirmadieniais-antradieniais...
Praejom per miesta,tai visur pusiau tuscia...
Ikyrumo is prekeiviu puses tikrai kol kas nepajutom,gal del to,kad nedavalge
Siaip pirmas ispudis visai neblogas:)
Beje,ekskursija i Sachara organizuojama pirmadieniais-antradieniais...