Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

QUOTE(inrinke @ 2015 06 18, 06:30)
Visiška ramybė... unsure.gif Nejaugi niekas negrįžta iš Tuniso, nieko nenori pakomentuoti... Kaip ten oras? Kokia situacija? Papasakokite... 4u.gif

Skrydžiai į Tunisą penktadieniais - taigi rytoj smile.gif
gal kas griš ir pakomentuos

Atsakyti
QUOTE(norala @ 2015 06 16, 12:27)
Kaip reikalai su bankomatais ? Ar vežtis grynus pinigus, ar bandyti nusiimti tenai ?
Kokios skambuciu kainos, skambinti i LT ?

vežtis eurus, ir tenai keistis į dinarus. Gidėms už ekskursijas galima susimokėt eurais ir dinarais (dėl dolerių nezinau). Mūsų viešbutyje keisdavo atitinkamomis valandomis ryte ir vakarop
Atsakyti
4u.gif

Kad man atrodo jau daug čia visko pripasakota, prisidalinta mirksiukas.gif Bt aišku būtų malonu dar įspūdžių išgirsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2015 06 18, 11:01)
4u.gif

Kad man atrodo jau daug čia visko pripasakota, prisidalinta  mirksiukas.gif  Bt aišku būtų malonu dar įspūdžių išgirsti smile.gif

Manau, kad įspūdžiai priklauso nuo nuotaikos ir nuo žmogaus smile.gif

Jei žmogus iš prigimties yra pozityvus - tai jis visur matys tik gerus dalykus, o jei jau nelaimingas širdy - tai tokiam trukdo ir saulė, ir lietus biggrin.gif
Atsakyti
gal kas yra buves Caribbean World Mahdia , Susa viesbutyje? gundomes liepos 10 skrydziui ..
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2015 06 18, 11:47)
Manau, kad įspūdžiai priklauso nuo nuotaikos ir nuo žmogaus smile.gif

Jei žmogus iš prigimties yra pozityvus - tai jis visur matys tik gerus dalykus, o jei jau nelaimingas širdy - tai tokiam trukdo ir saulė, ir lietus  biggrin.gif

Truputį atsiprašau,aš tai nelabai sutinku.....visviena vienur būna,kad labiau patinka,kitur prasčiau.Aišku,kai į mažas smulkmenas nekreipi dėmesio ir dėlto negadini sau atostogų nuotaikos-viskas liuks. Neesu išlepinta,(atvirkščiai sunkumų užgrūdinta),bet būna kad ir man kažkas nepatinka,bet susitaikai su tuo ir gyvenimas tęsiasi. O jis toks trumpas,tas mūsų gyvenimas,todėl reikia tik džiaugtis viskuo,ką patiriame. Kiekviena akimirka verta prisiminimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maryte47: 18 birželio 2015 - 15:34
Musu skrydis rytoj...
O tai Novaturas nevykdo registracijos skrydziui internetu g.gif
Keista...
Pernai keliavom per Teztour,tai viska isvakarese susitvarkem kompiuteriu..
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2015 06 18, 19:24)
Musu skrydis rytoj...
Keista...

hmm, turetu leisti registruotis .. o pirkot per agentura ar internetu?
Atsakyti
O kur geriausia pirkti lauktuves? Pvz. keliaujant i Sachara pakeliui, salies guilumoj, ar kurortiniam miesteli ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 06 18, 19:51)
hmm, turetu leisti registruotis .. o pirkot per agentura ar internetu?

Internetu
Uzklausiau ,sake,kad sistema jau koks pusmetis kaip neveikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2015 06 18, 21:16)
Internetu
Uzklausiau ,sake,kad sistema jau koks pusmetis kaip neveikia g.gif

Taip taip neveikia sistema,kažką ten tobulina,lyg Latviai ar Estai prisijungia.Bet kažkaip už papildomą mokestį galima rezervuoti vietas.
Papildyta:
QUOTE(norala @ 2015 06 18, 18:24)
Musu skrydis rytoj...
Keista...

Tai linkime gero skrydžio,puikios nuotaikos. Parašykite kokie bus įspūdžiai-įdomu.
Papildyta:
QUOTE(Dzeida @ 2015 06 18, 19:32)
O  kur geriausia pirkti lauktuves? Pvz. keliaujant i Sachara pakeliui, salies guilumoj, ar kurortiniam miesteli ? smile.gif

Tik aš kaip minėjau,atsargiai su datulėmis.Tose didelėse dėžutėse-viskas gerai,o mažose buvo su kirmėlytėmis. Mes pirkome dirbtinoje oazėje (tas mažomis) ir prie druskos ežero (didelėmis) datules.
Jų "firminį" alkoholį BOUKHA (figų) lauktuvėms dėžutėje 6 buteliukai ir aliejų pirkau išvykstant oro uoste.

Aš pagrinde pirkau pakabukus raktams su kupranugariais arba su ta rankele ir magnetukus.Tai pirkau Sousse parduotuvėje.
Ramadanas prasidėjo TUNISE.
Atsakyti
[quote=brigite,2015 06 15, 17:38]
Ruosiames vaziuoti i Tunisa i El Fell viesbuti, gal kas kokiu atsiliepimu turite apie si viesbuti? smile.gif Kokios ten pakrantes, ar reikia maudymosi
Pakrantė ten gera, smėliukas,tikrai nereikia batų. Mes ten esame buvę biggrin.gif
Atsakyti