aha, ir man idomu butu

QUOTE(vixiuke @ 2007 07 29, 21:20)
nea turbūt ne į jūsų, nes mūsų d korpuse ir pirmam aukšte, beje sakė šeimininkė, kad pas mus bus spinta. o tie kambariai labai maži? tilptų dar kasnors ant čiužinio išsimiegot?
i musu kambari netilptu, nes tada nebutu vietos vaiksiot
Nu mes irgi grįžom i Ingos vilos. Gvenom D korpuse dviviečiame kambaryje. Kambariukas labai mažas, bet tvarkingas, jaukus. Pas mus pradžioje iš tuoleto irgi neapsakoma smarvė ėjo, po kelių dienų dngo arba jau buvom pripratę
Man didžiulis minusas buvo, kad nebuvo kur gaiktų susidėti
Spinta (jei taip galima būtų pavadinti) labai siaura ir... be durų, jokių lentynėlių nei kambaryje, nei vonioje. Viskas buvo sudėta ant žemės: ir prieskoniai, maistas, šampūnai, kremai, batai ir t.t. Dėl garso - tai pas mus visiškai nieko nesigirdėjo (arba kaimynai labai tylūs buvo), tik viršuj vieną dieną vaikai gaudynes turbūt žaidė
Aplinka labai faina, viskas tvarkinga.

QUOTE(Bretane @ 2007 07 30, 13:39)
Ar gali placiau, kurioj vietoj, kiek mokejot, gal kontaktus galima butu. Kazkur temoj skaiciau, bet nebenoriu vel ieskot 

iveskite i googla nameliai sventojoje ir isms iskarto.Tai kaina parai 180 litu.Na gal ir brangoka,bet visai gerai buvo.As su vyru dviguleje lovoje miegojau atskirame kambaryje,o mano mama su vaiku miegojo tachtose,tai mums labai gerai buvo,kad buvo 2 miegamieji.Ir didele svetaine buvo,virykle.Tik aplinka galetu aplink buti grazesne,na bet mes ten nesededavome,o mieste laika leisdavome.Iki juros per miskeli gal 10 min.
Niu va ir mes gryzome is vilos Inga. Siaip atvaziavome viskas labai patko, ir aplinka grazi kambariukas tvarkingas, svaru, lyg ir viskas turejo buti normaliai
, bet sugalvojome pavarge po keliones pailseti
, nusnusti keleta minuciu, o cia ir prasidejo, kadangi matomai beveik visos poilsiaujancios seimos suvaziave su mazais vaikais
o garso izoliacijos "nulis", tai nerealiai viskas girdejosi
o kai trinkteldavo durimis tai lovoj net pasokdavom... ir rytas prasidedavo 9 valanda, niu ka padarysi, nakti uztai ramu budavo

QUOTE(mmilea @ 2007 07 31, 21:35)
Niu va ir mes gryzome is vilos Inga. Siaip atvaziavome viskas labai patko, ir aplinka grazi kambariukas tvarkingas, svaru, lyg ir viskas turejo buti normaliai
, nusnusti keleta minuciu, o cia ir prasidejo, kadangi matomai beveik visos poilsiaujancios seimos suvaziave su mazais vaikais
o kai trinkteldavo durimis tai lovoj net pasokdavom... ir rytas prasidedavo 9 valanda, niu ka padarysi, nakti uztai ramu budavo 

Taip, jau aš tada ten nevažiuosiu, nes man nepatinka kai taip viskas girdisi

QUOTE(Bretane @ 2007 08 01, 09:43)
Nu bent pas mus tai tikrai labai viskas girdejosi, o siaip su vaikais tai gal ten ir gerai, suleidi visus i viena kruva o pats darai ka nori, panasu kad ten taip ir vaziuoja nes visa shaika mazgiu koridoriui dave triuksmo

QUOTE(mmilea @ 2007 07 31, 22:35)

ir mes jau po vilos Inga,na ko ten tikrai trūksta tai garso izoliacijos.O su tuo vandens nubėgimu tai visos teisios buvot,vaizdelis,kad nuplaus

Poilsis Šventojoje mums labai patiko. Važiavom ir į Palangą, o ten žmonių marios, išsičiustiją visi. Šventojoj paprasčiau viskas - tapkės apsimauni ir į trąsą. Netgi kas vakarą trintis po Kopų gatvę ar sėdėti kokiam kabake nepabodo, koncertai vyksta, na, man Šventoji daug labiau imponuoja nei Palanga.
As Sventojoj nebuvau buvusi nuo vaikystes, tai kai siemet nuvaziavau ir pamaciau tuos "pavargusius" namelius ir apleista miesteli, kur net parduotuves normalios nera tai labai nusivyliau
, beveik kasdien vaziuodavom i Palanga
O Palangoj buvau dar pries keleta savaiciu ilsetis, nerealiai patiko, gyvenom poilsio namuose "Zuvedra" tai jokiu problemu nematem, tik kambariukai tokie sovietiniu laiku, bet tai nedidelis trukumas, svarbu tylu ramu, ir jura uz keliu zingsniu

O Palangoj buvau dar pries keleta savaiciu ilsetis, nerealiai patiko, gyvenom poilsio namuose "Zuvedra" tai jokiu problemu nematem, tik kambariukai tokie sovietiniu laiku, bet tai nedidelis trukumas, svarbu tylu ramu, ir jura uz keliu zingsniu

QUOTE(mmilea @ 2007 08 01, 13:05)
As Sventojoj nebuvau buvusi nuo vaikystes, tai kai siemet nuvaziavau ir pamaciau tuos "pavargusius" namelius ir apleista miesteli, kur net parduotuves normalios nera tai labai nusivyliau
, beveik kasdien vaziuodavom i Palanga

nu ten kainos daug didesnes uz vila inga
Sveikutes,mes irgi tik sekmadieni grizom is Sventosios,sakem,daugiau ten nebevaziuosim
Buvom pries 5 metus gal,bet viskas tas pats ,nieko naujo,neidomu
Nei labai kur nueisi su vaikais,nei ka pamatyt,ta pacia gatve pirmyn,atgal atsibosta vaiksciot,saligatviais prasilenkt neimanoma su vezimais,keliu nepaeisi,masinos zuja
Ir aplamai viskas taip aptriuse atrodo.Gal tik man taip?Papludimyje net ne smeliukas,o zvyras kazkoks,vaikas net nejo,bade
Nu kazkaip,vaizdelis ne koks