Na ką, negaliu sukurti gražios temutės, bet kad neliktume be temos, ir tokia bus gerai

Šokoladei
aš tai esu rami, mano vaikas šnekantis, kartais net per daug
pasakys kad blogai, kad kažkas skriaudžia, lygiai taip pat pas direktore nueisiu
kadangi žino kad mes pažįstami tai cackinas su mano dama
Deme tai ir gerai kad netenka ligoninej lankytis
o dėl tų 4 -5 dienų tai ir aš kartais skaičiuoju, pas gydytoja nesinori dėl kiekvienos slogos važinėtis, o jei jau nuvažiuojam tai ir sėdim dvi savaites, nežinau, mūsų gydytojai patinka turbūt kad mes ateinam, visad nedarbingumą duoda tiek kiek gali, maždaug kad pasveiktų ir sustiprėtų
mes pas lor irgi ten pat lankomės, man pas Saule patinka, ir pati pas ją einu, kai gydo tai išgydo o va paskutinį kart pas sabūniene buvau tai vos po peiliu nepapuoliau

mes pas lor irgi ten pat lankomės, man pas Saule patinka, ir pati pas ją einu, kai gydo tai išgydo o va paskutinį kart pas sabūniene buvau tai vos po peiliu nepapuoliau

QUOTE(MeSsS @ 2015 04 29, 14:58)
Šokoladei
pasakys kad blogai, kad kažkas skriaudžia, lygiai taip pat pas direktore nueisiu
o dėl tų 4 -5 dienų tai ir aš kartais skaičiuoju, pas gydytoja nesinori dėl kiekvienos slogos važinėtis, o jei jau nuvažiuojam tai ir sėdim dvi savaites, nežinau, mūsų gydytojai patinka turbūt kad mes ateinam, visad nedarbingumą duoda tiek kiek gali, maždaug kad pasveiktų ir sustiprėtų

Tai va, begt su dviem vaikais vos pasirodzius slogai... Nu nejauku man ir tiek...
QUOTE(MeSsS @ 2015 04 29, 14:58)
Šokoladei

tai ir gerai, kad nesicackini

siaubas kokia savaitė

QUOTE(Šokoladė @ 2015 04 30, 11:14)
bet už tai bus galima atsigriebti savaitgalį

QUOTE(MeSsS @ 2015 04 30, 14:30)
bet už tai bus galima atsigriebti savaitgalį
mes šiandien pasidarėm šventę, pasiėmiau per pietus iš daržo, pabūsim visi kartu ilgiau 

tos dienos taip greitai pralėkė, kad net nepajutau jų

užtai ši savaitė irgi trumpa man

na kas šiaip pas jus geresnio?
Mes savaitgalį mažai namuos sėdėjom, vis kokie darbai, kieme, terasoj, gėlės ir tt
mažoji jau padeda, kartu laistom sodinam
užsiauginom salotų o jin vis džiaugias, sako va kokios didelės gėlės, paskui problema kai reikia tas gėles valgyti
bet kam nepasitaiko...
šiandien ryte sėdžiu ir galvoju
vyras jau kartais sako tu nebegalvok gal ką...
bet man toks malonumas ryte kai abu daržely pasidarius kavos pasvajoti
ir va užsvajojau kad gal man reikia daugiafunkcio puodo
ar kas turit? naudojat? ar verta? reikia eit sesei skambint pasiklaust, jin lygtais turi
tokia reklama užmačiau, kad sudedi ir nereikia sukt galvos, gali sau eit, važiuot, grįšti ir sėst prie stalo

QUOTE(MeSsS @ 2015 05 11, 10:37)
Mes savaitgalį mažai namuos sėdėjom, vis kokie darbai, kieme, terasoj, gėlės ir tt
mažoji jau padeda, kartu laistom sodinam
užsiauginom salotų o jin vis džiaugias, sako va kokios didelės gėlės, paskui problema kai reikia tas gėles valgyti
bet kam nepasitaiko...
vyras jau kartais sako tu nebegalvok gal ką...
bet man toks malonumas ryte kai abu daržely pasidarius kavos pasvajoti
ir va užsvajojau kad gal man reikia daugiafunkcio puodo
ar kas turit? naudojat? ar verta? reikia eit sesei skambint pasiklaust, jin lygtais turi
tokia reklama užmačiau, kad sudedi ir nereikia sukt galvos, gali sau eit, važiuot, grįšti ir sėst prie stalo 

ir mes pasiauginom jau

papasakok plačiau apie ta daugiafunkcinį puodą, gal ir man jo reik

mes prieš keletą savaičių džiovyklę nusipirkom, tai negaliu atsidžiaugti ja

Šita reklamą užmačiau PUODAS 
bet paklausiau sesės, turi tokį, tai nėra jau toks tobulas, nevisada ten sudėsi ir bus šedevras, ir sakė kai verda sriuba labai garuoja, nu vienu žodžiu
sakė troškiniui gerai, bet vis tiek daugiausiai gamina orkaitėj
man greitpuodis patiko, bet va susidėvėjo guma ir tokios niekur nėra pirkti
tai dabar turiu niekam tikusi puodą
Šokolade nesusitraukė rūbai?
man pradžioj oj kaip nesisekdavo, bet dabar gerai, džiaugiuosi ir aš, minkštučiai, ypač rankšluoščiai, kažkada vyrui sakau gal vasara pasidžiaukim kieme, ir kai saulė švietė padžiovinau
tai parėjęs iš vonios sako nu žinai, ne rankšluostis o kažkoks šveitimo skuduras
tai jau tiek to džiovinam ir toliau džiovyklėj, o dar kai žiemą sunkiai džiuva, tai džiovyklė nepakeičiama

bet paklausiau sesės, turi tokį, tai nėra jau toks tobulas, nevisada ten sudėsi ir bus šedevras, ir sakė kai verda sriuba labai garuoja, nu vienu žodžiu

man greitpuodis patiko, bet va susidėvėjo guma ir tokios niekur nėra pirkti

Šokolade nesusitraukė rūbai?

QUOTE(Dygle_klp @ 2015 05 13, 17:44)
mano elektrine orkaite kazkokia nenormali... kepa ilgiausiai... neikaista normaliai
nervina. o taip but gerai kad galeciau viska sudeti i pasauti orkaiten ir ramu. nu kur tau...
siandien paskiepijau vaikus su pneumo skiepu, ziuresim ar bus koks efektas kada ar ne

siandien paskiepijau vaikus su pneumo skiepu, ziuresim ar bus koks efektas kada ar ne

maniškė paskiepyta pneumo23, visus metus neturėjo nei bronchito, nieko, galima sakyt kosėjo kelis sykius, nu bet vis tiek, tie adenoidai varo į neviltį, per paskutinį mėnesį 2 ausų uždegimai, visą žiemą sloga, vaikas pastoviai išsižiojęs... mausim vasara operuotis...
o jūs nuo erkių jau pasiskiepiję?
vyras išgirdo kad skiepys ale nemokamai, sakau sapnavai turbūt, ir neperkalbu kad reikia

mano orkaitė irgi šiaip sau, aš su ja nelabai draugauju, kepa viskas gerai, bet pvz vištiena man taip gražiai neapskrunda, bet vėl, čia jaučiu virėjos kaltė, bet tai o ką kaltint