Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas planuojat pirkt asda george, prisijungciau su mazu krepsiuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 04 30, 13:25)
gal kuri gali patarti ka naudojat nuo saules vaikiukam (2 metu bus vasara) ir kur perkat? aciu smile.gif

Nesenai pirkom babiator akinukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 04 30, 14:03)
Nesenai pirkom babiator akinukus thumbup.gif
AŠ galvoju apie kremą ji klausia smile.gif g.gif
Atsakyti
Gal kas planuojate http://www.3s-sports.de/ užsakinėti? ax.gif
Atsakyti
poundshop.com lietuviškas šokoladas mirksiukas.gif
http://www.poundshop...late-collection
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 04 30, 15:07)

aha, apie krema klausiu, nes akinuku kolkas nemanau, kad nesios. Babiatoriais is Vokietijos cia as uzkreciau, linka imetusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 04 30, 14:07)

QUOTE(zittute @ 2015 04 30, 14:48)
aha, apie krema klausiu, nes akinuku kolkas nemanau, kad nesios. Babiatoriais is Vokietijos cia as uzkreciau, linka imetusi smile.gif

doh.gif lotuliukas.gif

As pirkau avene is cococerter 4u.gif
Atsakyti
Auuu,kas is vokisku vaistiniu priimtumet?Geriausia pajuryje,arba kitur- jei sutinkate persiusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 04 30, 14:48)

Aš savo vaikiukams Clarins naudoju
http://www.kristiana...22?product=9101
Atsakyti
Gavau ir aš savo GAP. Pirkta 04.23, vakar išsiųsta, šiandien jau turiu thumbup.gif Įdomiausia, kad visi be išimties rūbeliai gaminti Kinijoje tongue.gif Štai tau ir GAP tongue.gif
Turėjau šiaip sau nuomonę apie GAP, ta nuomonė tik pasitvirtino - skystaliukai ax.gif Susigundžiau žemomis kainomis, tai tikrai sunešiosim, bet šiaip blush2.gif Tik kelnės visos be priekaištų thumbup.gif
Dabar neužmėtykit manęs akmenukais pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 04 30, 17:55)
Gavau ir aš savo GAP. Pirkta 04.23, vakar išsiųsta, šiandien jau turiu  thumbup.gif Įdomiausia, kad visi be išimties rūbeliai gaminti Kinijoje tongue.gif Štai tau ir GAP tongue.gif
Turėjau šiaip sau nuomonę apie GAP, ta nuomonė tik pasitvirtino - skystaliukai ax.gif Susigundžiau žemomis kainomis, tai tikrai sunešiosim, bet šiaip  blush2.gif Tik kelnės visos be priekaištų  thumbup.gif
Dabar neužmėtykit manęs akmenukais  pomidorai2.gif

As asmeniskai is GAP perku tik kelnes sau ir vaikui striukes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 04 30, 17:55)
Gavau ir aš savo GAP. Pirkta 04.23, vakar išsiųsta, šiandien jau turiu  thumbup.gif Įdomiausia, kad visi be išimties rūbeliai gaminti Kinijoje tongue.gif Štai tau ir GAP tongue.gif
Turėjau šiaip sau nuomonę apie GAP, ta nuomonė tik pasitvirtino - skystaliukai ax.gif Susigundžiau žemomis kainomis, tai tikrai sunešiosim, bet šiaip  blush2.gif Tik kelnės visos be priekaištų  thumbup.gif
Dabar neužmėtykit manęs akmenukais  pomidorai2.gif

O man patiko viskas, ka gavau thumbup.gif Bet ne tik man, o ir kolegems biggrin.gif Uzpavydejo juodai, kad praleido tokias nuolaidas biggrin.gif
Atsakyti