Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 05 07, 13:36)
Vedziau visur. Ir alergologa ir dermatologa ir  net neurologa biggrin.gif uzaugs ir praeiis. Baisiai jam nera, bet paumeja. As sieju su alergija. Lyg kai ima snargletis, tada ir kasytis. Patepi ir praeina.

Taigi mamka alergiskas kazkokiam maistui 4u.gif
turi surasti kokiam 4u.gif

Mano va panos kriksto tevas irgi turi AD ( atopini dermatita) jau suauges vyras, neisaugo. bet pats kaltas, neina tirtis. kasosi, nusasijes visas unsure.gif
kartais pagereja, kartais vel paumeje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 05 07, 17:12)
Vis gi 20 coliu reikia. Aciu.

Dar toks klaisimas, akropolyje maciau 20 coliu dviratuka su papildomais ratukais, o nete tokiu nerandu, gal ju yra papildomai pirkti g.gif . Pradziai gal butu neblogai

As gariunuose pirkau papildomus ratukus, tik as 16 coliu mazesniam bernui, bet man atrodo buvo ir 20 coliu ratuku. Ten kur tie seni angarai su visais irankiais, puodais ir pan viena vyras prekisuja viskuo kas reikia dviracism, netoli audiniu angaro
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2015 05 07, 17:27)
Priminkit, kaip ten su siuntimu is cocoono? Planavom jungtis, ale musu kompanija (dar be vieno asmens) jau virs 170€ surinko wink.gif Nemokamas nuo 129€. O kodel man dar kazkoks skubus ir 149€ galvoj sukas?

skubus nuo 199 EUR
Papildyta:
QUOTE(troliuke @ 2015 05 07, 18:04)
Taigi mamka alergiskas kazkokiam maistui  4u.gif
turi surasti kokiam 4u.gif

nebūtinai aatopinis dermatitas nuo maisto. Mano vaikui taip nieko ir nerado maistui. O tada jau gali būti visur aplinkoje esantys dirgikliai, ir nebūtinai tai žiedadulkės ar dulkių erkutės ir pan. gali tai būti prieskoniai virtuvėje, sienų dažų sudėtinė dalis, kambarinė gėlė ar tiesiog paveldimumas. Priežasčių daugybė, gydytojų prielaidų irgi. Na sako augant dermatitas mažėja. Mūsų atveju taip ir yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 07 gegužės 2015 - 17:14
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 05 07, 14:13)
skubus nuo 199 EUR
Papildyta:

nebūtinai aatopinis dermatitas nuo maisto. Mano vaikui taip nieko ir nerado maistui. O tada jau gali būti visur aplinkoje esantys dirgikliai, ir nebūtinai tai žiedadulkės ar dulkių erkutės ir pan. gali tai būti prieskoniai virtuvėje, sienų dažų sudėtinė dalis, kambarinė gėlė ar tiesiog paveldimumas. Priežasčių daugybė, gydytojų prielaidų irgi. Na sako augant dermatitas mažėja. Mūsų atveju taip ir yra.

na zinau kad nebutinai nuo maisto 4u.gif
mano maziui irgi atopinis dermatitas. 1metukai ir 2 men.
kokie zandai buvo kaip buvo 3-men . iki 10 menesiu viskas tesesi doh.gif
bet mes alergiski laktozei, kiausiniams.
bet irgi isauginejam 4u.gif
Atsakyti
Dar vienam Macadamia rinkiniui akcija thumbup.gif Aliejukas labai fainas, lengviau issukuot ilgus plaukus ir isdziusta zymiai greiciau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,gal kuri turite nusipirkusios is SD sporto krepsi? man reik i treniruotes sau,kad tilptu visi duso reikalai ir kedukai. tai labai dideles nesinori,nu bet nesinori ir popierines
gal kuri tokia turite?
http://www.sportsdir...olcode=70702703
ir kur perkat vaikam basutes? tik amazone ziurite?
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 05 07, 17:12)
Vis gi 20 coliu reikia. Aciu.

Dar toks klaisimas, akropolyje maciau 20 coliu dviratuka su papildomais ratukais, o nete tokiu nerandu, gal ju yra papildomai pirkti g.gif . Pradziai gal butu neblogai

Yra tų papildomų ratukų ir Senukuose, ir turbūt daugumoje dviračių parduotuvių 4u.gif Tik tiek, kad iš patirties nerekomenduoju apskritai jų dėt. Jei vaikas yra važinėjęs su paspirtuku ar balansiniu ir jau moka laikyti lygsvarą, tai ir ant dviračio užsėdus turėtų labai greit pagaut esmę mirksiukas.gif Mano dukrai vieno pusvalandžio užteko, draugės sūnui išvis nieko - užsėdo ir nuvažiavo smile.gif
Atsakyti
Pritariu Eglynui biggrin.gif mano tėvas iki šiol visiems pasakoja, kaip man nupirko dviratį, uždėjo tuos papildomus ratukus, o aš metrą pavažiuodavau ir stop. Kankinausi kelias savaites, jau buvo praradę viltį mane išmokyti, pusbroliui nuėmė tuos ratukus, tas pasivažinėjo, aš pasižiūrėjau, tada atėmiau iš jo dviratį ir nuvažiavau iš pirmo karto biggrin.gif iki tol tikrai nebuvo jokių balansinių ar paspirtukų
Atsakyti
Gal kuri nors Vilniuje renka cocooncenter? ax.gif
Atsakyti
aš tokia turiu..
http://www.sportsdir...olcode=70102106

atskiras skyrius kedukams.. telpa viskas... apranga .. rankšluostis.. dušo reikmenys. tapkės ir t.t ir dar vietos lieka biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti