Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

O suaugusiems irgi tas Dermalex matau cocooncenter yra, turbūt atstotų ELOCON tepalą?
Atsakyti
Šiandien perku sportsdiret, miestas Vilnius, Alytus wink.gif Jei kas norite jungtis, rašykite až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 05 07, 14:13)
Tai tada idomu koki dydi imti su 13,4 pedute doh.gif  g.gif

del tokio mazo dydzio nebepatarsiu, as pirkau paskutini syki rudeni gerokai didesniam vaikinui. UK2 dydzio vietoj 22 cm viduje buvo vos 21 cm. turejo atitikti 34 dydi, o realiai atitiko net 32... man susidare ispudis, kad dydziai batu pas juos surasyti ne angliski, o amerikoniski

Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 05 07, 14:16)
O suaugusiems irgi tas Dermalex matau cocooncenter yra, turbūt atstotų ELOCON tepalą?

nebandziau elocon, ir nebandziau dermalex suaugusiems. Vaikui tepu sausus plotus odos, nes pas ji alergija neaiski ir iki krauju nusidrasko. ypac ant uzpakaliuko, slaunyciu ir keliuku. tas dermalexas man patinka, nes jam jis be to kad veikia, tai jis labai gerai geriasi, visiskai neriebus, jokiu baisiu kvapu, ir net mano suskirdusiom rankom jei reikia labai tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 05 07, 12:56)
Dekui domina tokie paaukstintu aulu

aš savo vyrams pirkau geox, tobulo grožio ir kokybės batai smile.gif
http://www.amazon.co...=A3P5ROKL5A1OLE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 07 gegužės 2015 - 14:05
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 05 07, 13:16)

Tikrai ne schmoll.gif .
Aš Dermalex'ą priskirčiau prie emolientų, labiau tinkančių kasdienei odos priežiūrai, o Elocon'as - vaistas jau, kortikosteroidas 4u.gif
Atsakyti
Nauji, supakuoti MILANI skaistalai
Labai kokybiski! Internete galit daug geru atsiliepimu rasti
Spalvos Luminoso (PARDUOTI) ir Belissimo bronze
Foto skolinta, maniskiai nauji, su apsaugine plevele
user posted image
user posted image
po 11eur

Nauji Manhattan akiu konturo dazai, spalva kaip buteliuko
Gavau dovanu, nesidazau ryskiai,tai tikrai nenaudosiu,perleidziu pigiai
user posted image
TIK 1.5eur !

ARTDECO patvarus drekinantys dazai, labai nedaug naudoti, kokybiski, tik ne mano spalva. Nauji parduotuveje 30lt
user posted image
3.5eur

Tusti buteliukai (pridesiu dar, kuriu nera foto\
user posted image
3eur

NAUJAS Carmex lupu balzamas – vysniu kvapo
user posted image
3.5 eur

Nauji 3 vnt x 5ml vnt Vichy Idealia serumo megineliai (galeciau keisti I Cliique meginukus)
user posted image
3,5 eur

Naujas AVENE Eluage anti age kremo mėginėlis, 5 ml (kaina vaistinėje 30 ml 127lt) (galeciau keisti I Cliique meginukus)
user posted image
3 eur

Papildyta:
Naujas The body shop Nutriganics oda lyginantis naktinis kremas
Ekologiskas, sertfikuotas Ecocert, pati naudoju, vieną nusipirkau, kitą dovanų gavau, nenoriu sandėliuot
user posted image
Parduotuveje 92lt
14.50eur

The Body shop vitamino c energizuojamasis veido purškiklis
user posted image
Like kazkur puse, naujo kaina 17eur,
8 -- > 5 eur

Naujas the body shop vitamin c reviver kremas/drėkiklis/makiažo pagrindas
Suteikia odai gyvybingumo, švytėjimo,gaivina, lygina, idealiai dengiasi, neriebus, skalsus. Puikus makiažo pagrindas
user posted image
26eur -- > 18eur

Naujas the body shop Vitamino C mikrodermabrazinis šveitiklis
user posted image
17eur parduoduveje 23eur

The body shop sertifikuoti ecocert dieninis ir naktinis kremukai Nutriganics+serumas Drops of youth
Dieninio likę daugiau nei pusė, naktinio kažkur trečdalis,serumo irgi panašiai, mano odai tiko, bet priprato, todėl perleidžiu
Puikios priemonės, skalsiai naudojasi, puiki proga išbandyti
user posted image
19eur uz visus

Vilnius,siunčiu,i az

Atsakyti
Dar laukiu prisijungiančių, kolkas esame 5 thumbup.gif Užsakymą SD darau ryt vakare.
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2015 05 07, 11:05)
Jei tinka, ryt planuoju pirkti per pietus  4u.gif

Ar butu norinciu prisijungti prie everything5pounds?

QUOTE(raimaza @ 2015 05 07, 11:19)
tinka, kur atsiusti užsakymą? 4u.gif

Rasykit i rutukasl@zebra.lt
Atsakyti
Mamukai, koki dvirati 6-iu metu panelei ziureti, 20 ar 24 coliu?
Gal kas nors pirko ir galit rekomenduoti? dukros gimtadienis arteja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 05 07, 15:41)
Mamukai, koki dvirati 6-iu metu panelei ziureti, 20 ar 24 coliu?
Gal kas nors pirko ir galit rekomenduoti? dukros gimtadienis arteja ax.gif

pagal ugi (vidini kojos ilgi tiksliau) renkamasi dviracio ratu dydi ir pagal sugebejimus vaziuoti
24 coliu tikrai bus per didelis 6-metei...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 05 07, 15:45)
nebandziau elocon, ir nebandziau dermalex suaugusiems. Vaikui tepu sausus plotus odos, nes pas ji alergija neaiski ir iki krauju nusidrasko. ypac ant uzpakaliuko, slaunyciu ir keliuku. tas dermalexas man patinka, nes jam jis be to kad veikia, tai jis labai gerai geriasi, visiskai neriebus, jokiu baisiu kvapu, ir net mano suskirdusiom rankom jei reikia labai tinka biggrin.gif

O pas dermatologą nėjot su vaiku? labai dažnas reiškinys šiais laikais tie bėrimai, ir pas mus jie yra doh.gif
Atsakyti