Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Altika @ 2015 05 06, 22:13)
Renku Kaune Cocconcenter  4u.gif
(atsiemimas, Mega, Silainiai, nes gyvenu rajone)
SEB bankas (jei ne SEB, plius 0,41€)
Krepseliu siusti i dzukauskiene@gmail.com
TEMA: Coccon, vardas, pavarde, bankas, SM nicas, telefonas
Uzsakysiu tik gavusi pinigelius  ax.gif
Renku nemokamam siuntimui, planuoju ryt vakare arba penktadieni pirkti.

Aš prisijungčiau, jei atsirastų iki vakaro Biodermos po 500 ml - http://www.cocooncen...500ml/3585.html
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 05 07, 10:35)
Aš prisijungčiau, jei atsirastų iki vakaro Biodermos po 500 ml - http://www.cocooncen...500ml/3585.html

jų jau savaite nera verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės gal norėsit savo mergaitėm GARVALIN basučių. Pirktos iš Vente-privee kai daugelis pirkom, mano merginai mažokos doh.gif
Kaina 27€ (Kaunas)
24 dydis (UK7) šių:
user posted image
https://www.zalando....7598fc85b4838a5
Atsakyti
Merginos gal trumpai atsakysit. Laimėjus du aukcionus pas tą patį pardavėją, galima sumokėt visą sumą kartu ar reik atskirai du mokėjimus daryt?
Atsakyti
Aciu atsakiusioms - jau gavau siryt svao paklydeli smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2015 05 07, 09:40)
jų jau savaite nera  verysad.gif  verysad.gif

Gal netyčia šiandien atsiras...

QUOTE(debesiuke:) @ 2015 05 07, 09:56)
Merginos gal trumpai atsakysit. Laimėjus du aukcionus pas tą patį pardavėją, galima sumokėt visą sumą kartu ar reik atskirai du mokėjimus daryt?

Tai kai einat link apmokėjimo - išmeta sąrašą visų neapmokėtų prekių, tai lygtais varnelėm sužymit, už ką norit mokėt ir apmokat. Galima ir už kelių pardavėjų prekes vienu kartu sumokėt.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 05 07, 11:01)
Gal netyčia šiandien atsiras...
Tai kai einat link apmokėjimo - išmeta sąrašą visų neapmokėtų prekių, tai lygtais varnelėm sužymit, už ką norit mokėt ir apmokat. Galima ir už kelių pardavėjų prekes vienu kartu sumokėt.

O kaip su siuntimo išlaidom? Prie kiekvieno siuntimas po 3 sv. Bet jei pardavėjas sutiktų jas sujungti ir būtų bendrai 3-4sv už abi prekes, tai kaip tada? blush2.gif Ten galima sumą gal pataisyt pačiai po to? Atleiskit už durnus klausimus, bet pirmą kart perku iš ebay, tai neaišku kaip ten kas toliau vyksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2015 05 07, 11:09)
O kaip su siuntimo išlaidom? Prie kiekvieno siuntimas po 3 sv. Bet jei pardavėjas sutiktų jas sujungti ir būtų bendrai 3-4sv už abi prekes, tai kaip tada? blush2.gif Ten galima sumą gal pataisyt pačiai po to? Atleiskit už durnus klausimus, bet pirmą kart perku iš ebay, tai neaišku kaip ten kas toliau vyksta blush2.gif

paciai sumos taisyt negalima, turite rasyt laiska pardavejui, kad perskaiciuotu siuntimo kaina, nes laimejot jo dvi prekes. o cia jau jis spres, ar sumazint kaina siuntimo, ar ne. kai kurie pardavejai patys iskart raso, kad sumazina pasto islaidas, jei perkat ne viena preke. tas buna prie siuntimo kainos pazymeta
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 05 07, 11:13)
paciai sumos taisyt negalima, turite rasyt laiska pardavejui, kad perskaiciuotu siuntimo kaina, nes laimejot jo dvi prekes. o cia jau jis spres, ar sumazint kaina siuntimo, ar ne. kai kurie pardavejai patys iskart raso, kad sumazina pasto islaidas, jei perkat ne viena preke. tas buna prie siuntimo kainos pazymeta

Jis tą rašo, kad sumažina siuntimą jei perkama kelios prekės. Tai jei teisingai supratau, pirma rašau pardavėjui ir prašau, kad perskaičiuotų man siuntimo kainą. Tada jis pataiso siuntimo kainą ir aš jau matau mažesnę ir tada einu apmokėt? Teisingai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2015 05 07, 11:20)
Jis tą rašo, kad sumažina siuntimą jei perkama kelios prekės. Tai jei teisingai supratau, pirma rašau pardavėjui ir prašau, kad perskaičiuotų man siuntimo kainą. Tada jis pataiso siuntimo kainą ir aš jau matau mažesnę ir tada einu apmokėt? Teisingai?  smile.gif

jo, parasot pardavejui, kad atsiustu invoisa sujunges abi prekes ir sumazines siuntimo islaidu kaina, kai jis ta padaro, ateina pranesimas i el.pasta. tuomet einat moket ir iskart matote mazesni siuntima
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 05 07, 11:22)
jo, parasot pardavejui, kad atsiustu invoisa sujunges abi prekes ir sumazines siuntimo islaidu kaina,  kai jis ta padaro, ateina pranesimas i el.pasta. tuomet einat moket ir iskart matote mazesni siuntima

labai jums ačiū 4u.gif Viskas aišku biggrin.gif
Atsakyti
kam aktualu, membershope neblogas pasirinkimas Billowy basuciu mergaitisku iki 24 dydzio. po 19.99 euru
Atsakyti