Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 05 06, 16:19)
nenupirksiu smile.gif pati per savo gerumą nukentėjau, dabar sėdžiu be kreditinių  smile.gif

o jums taip ir liko nuostolis su ta paysera, ar jie visgi kažkaip prisiėmė atsakomybę?

dar klausiau interviu su payseros įkūrėju, kaip jie vis plečiasi į užsienio rinkas, tai toks
pozityvus žmogus pasirodė, ir kažkaip patikino, kad viskas labai saugu, o čia še tau, kad nori
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2015 05 06, 14:56)
ojus is kauno? as galeciau nupirkti,bet nesigauna mudviem ta suma unsure.gif ir paskui bijau apsirikti skaiciuodama,dar nuskriausiu jus arba pati nusiskriausiu  doh.gif

As is kauno, na gal dar kas pasijungtu? smile.gif na skaiciuoti pagal kursa is kreditkes reiktu, kai rezervuos, po to kai nuskaitys, jei didesnis, damoketume skirtuma, ten dazniausia nedidelis skirtumas buna 4u.gif

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 05 06, 15:19)
nenupirksiu smile.gif pati per savo gerumą nukentėjau, dabar sėdžiu be kreditinių  smile.gif

Zinau jusu istorija sad.gif
Atsakyti
Galiu priimti vieną Kauniete su nedideliu krepšeliu, man trūksta apie 20svr iki nuolaidos 4u.gif
agne.zag@gmail.com

apie feelunique aš čia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 06 gegužės 2015 - 15:27
Merginos,o kodel jus feelinique svarais perkat? g.gif Kodas galioja ir nuo 70 euru. Ir skaiciavimu paskui maziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 05 06, 16:23)
o jums taip ir liko nuostolis su ta paysera, ar jie visgi kažkaip prisiėmė atsakomybę?

vyksta tyrimas policijoje. rašinėjuosi raštais, aiškinuose, kas atsakingas ir kokiu būdu antrą kartą buvo bandoma apvogti tą pačią payseros sąskaitą be prisijungimo prie el pašto.
na payseros bendravimas po vagystės daugiau nei kraupus ir neatsakingas. todėl pozityvumu saugumo atžvilgiu nėra kuo džiaugtis. greičiausiai turėsiu ilgą teisminį procesą, tad istorijos pabaigos sulauksime negreit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@gnyte @ 2015 05 06, 15:02)
Sias ziurinejau, pasirinkimas mazas. I dukrytes kambari ieskau. Gal kas esat pirke is cia ?
http://www.linenslimited.co.uk

Man labai grazios Norfoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 05 06, 16:26)
Galiu priimti vieną Kauniete su nedideliu krepšeliu, man trūksta apie 20svr iki nuolaidos  4u.gif
agne.zag@gmail.com
apie feelunique aš čia  biggrin.gif

užsakyta, nebesiuskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2015 05 06, 16:29)
Merginos,o kodel jus feelinique svarais perkat?  g.gif  Kodas galioja ir nuo 70 euru. Ir skaiciavimu paskui maziau  ax.gif

drinks_cheers.gif ir jokiu kursu neatitikimu nebus ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2015 05 06, 16:29)
Merginos,o kodel jus feelinique svarais perkat?  g.gif  Kodas galioja ir nuo 70 euru. Ir skaiciavimu paskui maziau  ax.gif

feelunique kainos eurais gaunasi didesnės, nei perkant svarais ir mūsų bankas konvertuoja.
Atsakyti
gal kas prisijungtu is Kauno prie www.officeday.lt su 12-15 euru krepsiuku. yra nuolaida 30 proc piesimo ir rasymo priemonems, korekturos ir smulkiems rastines reikmenims. nesurenku niekaip iki nemokamo siuntimo smile.gif pvz sis popierius 500 lapu uz 2.82 eur http://www.officeday...2-500-lapu.html kai mums labai einamas visokiems papiesimams ar karpymams, tai greitai sunaudojam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darlia25: 06 gegužės 2015 - 17:06
QUOTE(Giedre Gr @ 2015 05 06, 10:09)
Gal kuriom mazyliu mamytem pravers - pati geriausia Avent garintuvo kaina:
http://www.amazon.co...steamer blender
Jau pora menesiu medziojau, baisiai norejau sio prietaiselio  biggrin.gif

Oooo, aukso vertes daiktas biggrin.gif naudoju metus laiko, nepakeiciamas niekuom smile.gif bent jau kol kas smile.gif
tik as pirkau www.gintarine.lt su akcija 299 kainavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2015 05 06, 12:42)
Merginos, is kur Carmex lupu balzamus perkat?

per USA tarpininkes 4u.gif
Atsakyti