Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(AlmaJa @ 2015 04 29, 15:36)
mergaites, kame reikalas gali buti? Man neatidaro normaliai SM. Kai pasirenku tema tarkim kad ir sia, tai ismeta tik pirma skelbima, po to zinuciu nuotrupas , o kai atidaryti noriu skaityti, tai ismeta Forumu pranesimas. O kur ieskoti ko , nesuprantu.

pabandykit kitą naršyklę, man per mozila tas pats buvo, o Explorer normaliai rodo
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 04 29, 21:21)
aciu damos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O kai koda suvedu i paypala galiu suma pasirinkti ar jie patys automatiskai tai daro ?

automatiskai - bet daugiau limito nera, arba as jo per 5 ir daugiau metu nebeisnaudojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2015 04 29, 19:13)
Paieskokit idemiau  cool.gif
Pirmam lape siulo jungtis  doh.gif  4u.gif

Dekui ne visi akli mato, viska permeciau o cituojama teksta ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madampipi @ 2015 04 29, 11:28)
Sveikos, gal kas perkat Ghi sviesta UK pigiau? Aciu is anksto biggrin.gif 4u.gif

Ghee pirkau Asdoj (realioj, ne internetinej smile.gif ) praeita sav. uz 4 svarus. Ziuriu yra internete, tik nzn ar su siuntimu nesigaus panasiai kaip toj beta.lt akcijoj
GHEE

Vis perkat vaikiskus batukus, gal kam atliko/netiko pora sandaliuku 20-21 dydzio ( priklausomai nuo vidpadzio). Mazasis labai vaiksciot nori, reik aut batus normalius.
O gal Gucio batuku kur pigiau uzmatet?

Eye Q - kramtomu braskiniu atliekamu neturit? Jei butu norinciu galiu Boots parinkt, 3 uz 2 kaina, bet kokius dar kodukus randu nuolaidai, kazkodel nebegalioja sad.gif
Nors paskutini kart lyg merginos kazkur kitur pigiau pirko g.gif

Uzsipirkot Feelunique kuponu? As nespejau, diena dar buvo, bet neturejau laiko registruotis, dabar prisedau ir nebera sad.gif Buciau tu paciu Eye Q paemus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2015 04 29, 22:14)
Ghee pirkau Asdoj (realioj, ne internetinej smile.gif ) praeita sav. uz 4 svarus. Ziuriu yra internete, tik nzn ar su siuntimu nesigaus panasiai kaip toj beta.lt akcijoj
GHEE

Pigus šitas iš asdos, bet žiūriu, jame tik 55% sviesto (likę 45% iš palmių ir rapsų aliejaus)... g.gif Nežinau kaip dėl skonio, bet faktas, kad tai tikrai ne tas pats, kas grynas ghee 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2015 04 29, 21:14)
Uzsipirkot Feelunique kuponu? As nespejau, diena dar buvo, bet neturejau laiko registruotis, dabar prisedau ir nebera sad.gif Buciau tu paciu Eye Q paemus  doh.gif

Rasot feelinique, idejot nuoroda vente-privee smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 04 29, 22:29)
Rasot feelinique, idejot nuoroda vente-privee smile.gif

Tai jo, nes ten buvo feelunique kuponu ispardavimas 45EUR vertes uz 20EUR, jei viska gerai supratau. Na vienaip ar kitaip nesvarbu, nes jau baigesi tie kuponai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglynas9 @ 2015 04 29, 22:20)
Pigus šitas iš asdos, bet žiūriu, jame tik 55% sviesto (likę 45% iš palmių ir rapsų aliejaus)... g.gif  Nežinau kaip dėl skonio, bet faktas, kad tai tikrai ne tas pats, kas grynas ghee 4u.gif

Geras, net nuejau saviski paziuret, tai mano banke kitokia ir 100% sviesto, bet kaina buvo 4 svarai. Internete jis 7 svarai ax.gif
Atsakyti
kviečiu jungtis prie tesco clothing per PA, trūksta iki nemokamo
ir priimčiau nediduką (iki 20 svarų) iš asda drabužių, taip pat per PA
užsakinėsiu rytoj. AZ 4u.gif
Atsakyti
Laba,
senokai čia bebuvau, net fotoaparatą nusipirkau per tą laiką biggrin.gif biggrin.gif ką reiškia be šopomanijos pagyvent kažkiek) smile.gif

o dabar norėčiau užklausti - ar būtų norinčių vilniečių užsakymui iš http://www.hm.com/de ?
Prieš tai mačiau kaunietės rinkosi į kompaniją. Deja, pati nemoku su DE ar UK adresais, tad reikia pagalbos, kol dar yra reikiamų dydžių.
Atsakyti
QUOTE(AlmaJa @ 2015 04 29, 16:36)
mergaites, kame reikalas gali buti? Man neatidaro normaliai SM. Kai pasirenku tema tarkim kad ir sia, tai ismeta tik pirma skelbima, po to zinuciu nuotrupas , o kai atidaryti noriu skaityti, tai ismeta Forumu pranesimas. O kur ieskoti ko , nesuprantu.

aš irgi kažką buvau primaigiusi, viskas pasitaisė pakeitus vaizdą iš linijinio į standartinį 4u.gif

Vilniuje kaip supratau niekas shoes-world nerenka? prisijungčiau su 4-5 batukais blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(*Camelia* @ 2015 04 29, 22:36)
Vilniuje kaip supratau niekas shoes-world nerenka? prisijungčiau su 4-5 batukais  blush2.gif

Aš irgi senoje temoje klausiau, niekas neatsiliepė.
Galėčiau tada aš parinkti. Einu paskaitinėsiu apmokėjimo sąlygas, jei kreditinė tinka, paypalo nereikia - parinksiu.
Papildyta:
QUOTE(ToBeOrange @ 2015 04 29, 21:44)

Labas, senai matyta smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti- o iš šio puslapio kooperuojatės pirkimui, ar atskirai perkatės? ačiū

http://www.bonprix.de/
Atsakyti