Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

O kaip per Ebay aukcionus apžiūrėti kokia kokybė tu drabužėlių, kai sudeda nuotraukas tų bundle bijau kad negaut kokio šlamšto, ar čia jau loterija bet kokiu atveju? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puošnutė @ 2015 05 06, 11:59)
O kaip per Ebay aukcionus apžiūrėti kokia kokybė tu drabužėlių, kai sudeda nuotraukas tų bundle bijau kad negaut kokio šlamšto, ar čia jau loterija bet kokiu atveju? biggrin.gif

Aš kiek esu pirkusi bundle, tai nenusivyliau tfu tfu tfu, visi rūbeliai papuolė tvarkingo, bet gal visko būna, turbūt loterija. Atsiliepimus galima apie pardavėją pasiskaityti prieš biddinant smile.gif
Atsakyti
Merginos, is kur Carmex lupu balzamus perkat?
Atsakyti
Gal kuriom mazyliu mamytem pravers - pati geriausia Avent garintuvo kaina:
http://www.amazon.co...steamer blender
Jau pora menesiu medziojau, baisiai norejau sio prietaiselio biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, yra codas 20 proc feelunique perkant nuo 70 svaru. Gal kuri ruosiates pirkti ir mane prijungtu su 31 svaru? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 05 05, 11:55)
jei galima spamint, as irgi paspaminsiu.
Timberlandai 20 cm kojytei nauji

http://www.musumazyl...oniniai-batukai

arba 19 cm kojytei sperry top sider zaisliukai

http://www.musumazyl...p-sider-batukai

Ar tai Tavo batukai? Pirmuosius, išgirtuosius, aš nupirkau, pabandysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2015 05 06, 09:39)
Niekas cocoono Kaune nerenka? Nedega, tad persiuntimo nereikia. Ale Eucerinas su nuolaida vilioja...

Laba, galvoju rinkti ir koki penktadieni pirkti 4u.gif Parasysiu info.
Atsakyti
QUOTE(bellateja @ 2015 05 06, 13:42)
Ar tai Tavo batukai? Pirmuosius, išgirtuosius, aš nupirkau, pabandysim 4u.gif

mano biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas galėtų pakonsultuoti dėl GAP dydžių vaikiškiem rūbeliam. Kažkada lyg ir skaičiau, kad mažinti tie rūbeliai , gal kas galėtų patarti kokius dydžius geriau imti, ar 6-12 mėn ar 12-18 jei vaikai 70 cm. Jei palyginti su nexto rūbeliais tai dabar geri 6-9 mėn.

Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eulali @ 2015 05 06, 14:12)
Mergaitės, gal kas galėtų pakonsultuoti dėl GAP dydžių vaikiškiem rūbeliam. Kažkada lyg ir skaičiau, kad mažinti tie rūbeliai , gal kas galėtų patarti kokius dydžius geriau imti, ar 6-12 mėn ar 12-18 jei vaikai 70 cm. Jei palyginti su nexto rūbeliais tai dabar geri 6-9 mėn.

Ačiū atsakiusioms  4u.gif

na jie nera mazinti, tiesiog neatitinka amziaus parasyto prie to dydzio.

6-12 men, tinkami vaikui iki 74 cm ugio. sekantis dydis nuo 74-79 cm kas yra pagal juos nuo 12 iki 18 men. Paprastai dedi pampi, ir tada tas sliauztas ima tempti klyniuka, bais nepatogu. Spreskit pati wink.gif mano nuomone, rubukai idealiai atitinka parasytus centimetrus, tik neattitinka amziaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2015 05 06, 12:15)
Merginos, yra codas 20 proc feelunique perkant nuo 70 svaru. Gal kuri ruosiates pirkti ir mane prijungtu su 31 svaru? 4u.gif

As prisijunciau su 34 svarais,pries nuolaida 4u.gif
Atsakyti
buna gape ir didintu, ir atitinkanciu
maniskis 135 cm ugio megztukus, maikes ilgarankoves devi S dydzio (6-7 m). pagal ju lentele jie tinkami ugiui 114 - 132, jau be atsargos sis dydis jam, bet netrumpos rankoves
o M dydzio rubai jam dar dideli gerokai, nors turi tikti ugiui 132 - 137. kaip ir turi tikti dabar, bet deves jauciu tik nuo 138 cm kokiu realiai...

o kelnes mums 95 proc atveju nurodoma ugi atitinka, tik pasiltinti dzinsai zieminiai per ilgi buvo, visos kitos tiko puikiai
Atsakyti