Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(adriatic @ 2015 05 05, 19:30)
Mergaites, kas jungesi prie manes su babiatoriais,  kazkuriu vienu akinuku windelbar neatsius, sivakar grazino uz vienus pinigelius... kuriu neatsius, neaisku. Kai zinosiu, kurios mergaites akinuku nebus, grazinsiu pinigelius. Kol kas tik kaina zinau - 16.99 eur, uz tokia kaina buvo 3 akinukai uzsakyme skirtingi...

Tikiuosi ne mano rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai noriu uzsakyti Equazen Eye q žuvies taukus. Gal kas siunčia sau. Su mielu noru prisijungčiau. Laukiu pasiūlymų. Paimčiau didesni kiekį.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2015 05 04, 17:29)
Negi tikrai tik aš viena iš vente privea, START RITE  noriu ?  blush2.gif
Gal sugundysiu ir kuri priims prie užsakymo ? smile.gif

user posted image

3.5£

user posted image

15£

user posted image
17£

user posted image

15£

user posted image

user posted image

as noreciau paskutiniu uz 6 eurus jei 23dydis ya:))
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 05 05, 12:57)
Tie ebay aukcionai pas mane jau kaip liga.  doh.gif  Prisikraunu i kasika, paskui jei kaina labai neuzkyla, bandau laimet. Kol nebuvo DE adreso, pirkdavau UK, bet ten ecco labai mazai. Dabar Vokietijos ebay smaginuosi.  biggrin.gif
Su paskutine siunta atvaziavo maziukei ecco basutes su lipukais, laimejau uz 1eura.  lotuliukas.gif

Situos batukus mergaite rezervavus kol kas. Jei neims, galesiu atsiust.  mirksiukas.gif

Kaip aš norėčiau mokėti taip linksmintis biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Merginos, kaip rengiate vaikucius per lietu ? Ar kokie nors lietaus rubai ar tiesiog guminiai batai ir lietsargis ? rolleyes.gif
Mano maziui 2,5 metuku. Su lietsargiu makaluojasi visur, pusiau slapias visas, o ir man ji vest gan sunku, nes kaip grybukas su juo....Po kojomis neziuri visai, o rankos duot nenori, nes dviem rankom laiko lietsargi biggrin.gif
Labai noriu Jusu patarimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinote ar iš 3s-sports siuntinį kurjeriai pristato ar į paštą reikia eiti atsiimti? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2015 05 06, 07:51)
Labas rytas  4u.gif
Merginos, kaip rengiate vaikucius per lietu ? Ar kokie nors lietaus rubai ar tiesiog guminiai batai ir lietsargis ?  rolleyes.gif
Mano maziui 2,5 metuku. Su lietsargiu makaluojasi visur, pusiau slapias visas, o ir man ji vest gan sunku, nes kaip grybukas su juo....Po kojomis neziuri visai, o rankos duot nenori, nes dviem rankom laiko lietsargi  biggrin.gif
Labai noriu Jusu patarimu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mano dama panašaus amžiaus, aunu guminius ir dedu kapišoną, nes iš lietsargio mažai naudos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas  4u.gif
Merginos, kaip rengiate vaikucius per lietu ? Ar kokie nors lietaus rubai ar tiesiog guminiai batai ir lietsargis ?  rolleyes.gif
Mano maziui 2,5 metuku. Su lietsargiu makaluojasi visur, pusiau slapias visas, o ir man ji vest gan sunku, nes kaip grybukas su juo....Po kojomis neziuri visai, o rankos duot nenori, nes dviem rankom laiko lietsargi  biggrin.gif

Labas rytas,
Kadangi vežu dviračiu savo panelę, tai man labai pasiteisno lietaus kombinezonas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2015 05 06, 07:11)
vežu dviračiu savo panelę

Šaunuolė, respect hi.gif
Atsakyti
Labas rytas  4u.gif

Laba, savo maziuka 2,5 m rengiu lietaus apsiaustu. Buvau gavusi is Avon. Kapisonas su gumele ir nuo jo apsiaustas segasi spaustukais. Stora standi medziaga kaip plastikas. O va guminiu nei per kur neapauti doh.gif gerai, kad darzelis netoli, tai kojos nespeja perslapti.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kuri mamyte renka siandien
http://www.cocooncenter.co.uk/
Panevezys arba su persiuntimu
Atsakyti
Kadangi as bais nepatikli, tai parasiau GAP laiska, del tu reference Nr. Reiskia teisingai, kad i abu laukelius reikia irasyti uzsakymo numeri.

Thank you so much for your email, and for shopping with us at gap.eu. I am sorry to hear that some of the items didn't work out for you, and that you're having trouble printing the return label. When it asks you for the reference number, it's just simply asking for your order number with us. You'll enter the same order number into Reference 1 and Reference 2.

Please note, that your return will first be delivered to a shipping hub in Germany, then forwarded onto us in the UK.

Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 05 05, 15:22)
vakar vokietis issiunte biobalsamus pagaliau, bet kazin per kur ateis siuntinys

Pernai bent jau aš tempiau iš pašto doh.gif Pirkau lyg 4 po 80 vnt g.gif biggrin.gif Tai irgi buvo į vieną supakuota dėžę, ta dėžė gal už mane didesnė lotuliukas.gif Prasiplėšiau dar pašte, o ten berods po kokia 40 vnt dėžutės tokios suvarytos į vieną tą didelį gremėzdą biggrin.gif Išlukštenau po vieną ir taip susitempiau smile.gif

Atsakyti