Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(darlia25 @ 2015 05 05, 16:33)
o jus kai nuskanavote  ir siuntete prasyma nurase 1.45 euru?

Kažkaip keistai prieš kokį mėnesį kitą, man nuskaičiavo. Dabar va perkant babiatorius truputį užgrybavau, teko ieškot pinigų, bet lyg nenuskaičiavo g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amrinasta: 05 gegužės 2015 - 17:46
tai gal kuri ir sportbaciu turit pasiulyt 26 d. (berniukui) ir 31 d. (mergaitei)
o tai nespejau kazkaip uzsipirkt doh.gif doh.gif doh.gif

mamos, dar turiu klausima. kalbejot cia kada apie saules spindulius praleidziancius maudymosi kostiumelius? gal jau kuri pirkot ir galit kokia parduotuve rekomenduot?
darbe uzsiminiau vienai bendradarbei tai dabar abi kaip pamise ieskom, kur cia toki geri galima butu nusipirkt 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal galite kas pagelbeti smile.gif Laukiu is Gap.eu siuntinuka, nuo balandzio 30d vis rodo, kad yra pastriges Vokietijoje ir niekur nejuda g.gif Bangziau siekti per DHL siutu paieska ir kas blogiausiai mano uzsakymo numeriuko neranda doh.gif Mano suformuoto uzsakymo numeriukas toks Tracking #: 327040969397 kaip suprantu turksta ir skaiciuku ir raidziu.... Tai ka man dabar daryti, kur kreiptis? Juk Gap'as tai siuntini issiunte, pinigus nuskaiciavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnyke: 05 gegužės 2015 - 18:14
QUOTE(Agnyke @ 2015 05 05, 19:13)
Sveiki,

Gal galite kas pagelbeti smile.gif Laukiu is Gap.eu siuntinuka, nuo balandzio 30d vis rodo, kad yra pastriges Vokietijoje ir niekur nejuda  g.gif Bangziau siekti per DHL siutu paieska ir kas blogiausiai mano uzsakymo numeriuko neranda  doh.gif Mano suformuoto uzsakymo numeriukas toks Tracking #: 327040969397  kaip suprantu turksta ir skaiciuku ir raidziu.... Tai ka man dabar daryti, kur kreiptis? Juk Gap'as tai siuntini issiunte, pinigus nuskaiciavo?

Jis neuzstriges. Jis isvyko is Vokietijos centrinio paskirstymo punkto ir dar nepasieke Lietuvos. Kazkur matyt furytes vairas "atstoju" daro biggrin.gif o jei rimtai, kai pasieks Lietuva, info atsinaujins.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 05 05, 19:16)
Jis neuzstriges. Jis isvyko is Vokietijos centrinio paskirstymo punkto ir dar nepasieke Lietuvos. Kazkur matyt furytes vairas "atstoju" daro biggrin.gif o jei rimtai, kai pasieks Lietuva, info atsinaujins.

Supratau... ax.gif Aciu, lauksiu toliau
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 05, 18:27)
Aciu!
Papildyta:
nu kai nervuoja, nupirkau nike 32,  - skesta. tai didinti nike? g.gif

Kad nedidinti nike, kiek pirkau vaikui, adidas, puma tai mazinti gerokai budavo, o nike tikraji nurodoma dydi atitinka...
Atsakyti
ECCO batukai iskeliauja, aciu pirkejai. 4u.gif Truputi paklyde pinigeliai buvo, bet viskas susitvarke. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyke @ 2015 05 05, 18:29)
Supratau...  ax.gif Aciu, lauksiu toliau

Bandykit dar su dhl susisiekti, nes dhl per para pristato nuo issiuntimo paprastai, man buvo pirmam taske pastriges siuntinys, paskambinau dhl, pasake, kad dar kaip ir neturi jie, bet po to skambucio labai greitai gavau, sutapimas ar ne, bet blogiua nebus smile.gif ir is gap issiaiskinciau gera numeri...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogellis: 05 gegužės 2015 - 19:23
Mergaites, kas jungesi prie manes su babiatoriais, kazkuriu vienu akinuku windelbar neatsius, sivakar grazino uz vienus pinigelius... kuriu neatsius, neaisku. Kai zinosiu, kurios mergaites akinuku nebus, grazinsiu pinigelius. Kol kas tik kaina zinau - 16.99 eur, uz tokia kaina buvo 3 akinukai uzsakyme skirtingi...
Atsakyti
Trečiadienį apie 12 val. pirksiu www.everything5pounds.com.
Tik Kaunas ir Jonava. Kuo daugiau surinksiu daiktų - tuo pigiau aišku siuntimas gausis, dalinsiu iš prekių skaičiaus.
Krepšelius siųsti į priklausomybe@gmail.com

Atsakyti
Gal kas iš vilniečių užsakinės iš SD? Mielai prisijungčiau ax.gif
Atsakyti
Gal kas E5P su persiuntimu rinks ir su pora daiktelių priimtų blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti