Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ups, visgi matyt buvo pirktas didesnis kiekis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2015 05 05, 14:43)
kazkaip nereaalu. kiek pirkot? 60 vienetu? negi 1 indelis sveria daugiau nei kg? Kazkas ne taip.

Papildyta:
QUOTE(adriatic @ 2015 05 05, 10:26)
18 dydis bus is toddler

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 05 05, 14:43)
kazkaip nereaalu. kiek pirkot? 60 vienetu? negi 1 indelis sveria daugiau nei kg? Kazkas ne taip.

va va, cia jau turetu but 150vnt..nes jei tikrai lengvi..pati pakeliau deze su 80vnt

shoes ateina 1-2sav, priklausomai nuo apmokejimo rusies

p.s. kas uzsisake su manim, tai uzsakyta..laisvesne diena skaicius issiuntinesiu
Atsakyti
Sveikos. Reikia patarimo. Noriu vyrui nupirkti laikrodį iš Amazon.co.uk, bet kyla abejonių ar nebus prekė falsifikatas, nes jei vardinis laikrodis turi turėti sertifikatą. Į ką kreipti dėmesį perkant. Ačiū labai sugaišusioms laiko mano klausimui atsakyti.
kaip pvz. mane domina šis laikrodis http://www.amazon.co...RN09CFB5SS91M71
Atsakyti
QUOTE(amellija @ 2015 05 05, 16:12)
Sveikos. Reikia patarimo. Noriu vyrui nupirkti laikrodį iš Amazon.co.uk, bet kyla abejonių ar nebus prekė falsifikatas, nes jei vardinis laikrodis turi turėti sertifikatą. Į ką kreipti dėmesį perkant. Ačiū labai sugaišusioms laiko mano klausimui atsakyti.

Pardavejas pats Armani... tai gal ir visai saugu unsure.gif
Atsakyti
Turiu klausima, jei pirkejas dare pavedima i paysera ir nenurode EVP kodo, kur dabar tu pinigu ieskot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amellija @ 2015 05 05, 16:12)

aš perku tik iš paties amazono, jei jau kažkas brangesnio ir norisi tikrai originalaus, aisku, negarantuoju ir už amazona, bet kažkaip esu įsikalbėjusi, kad jis tik originalus pardavinėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2015 05 05, 15:40)
Aš per 1,5 sav. gavau.

Aciu, jau pasiskaiciau kad per 8-13 d.d. 4u.gif

QUOTE(gretuxxx @ 2015 05 05, 16:36)
Turiu klausima, jei pirkejas dare pavedima i paysera ir nenurode EVP kodo, kur dabar tu pinigu ieskot?  g.gif

Rasyti Payserai laiska, atsius prasymo forma kuria uzpildzius, pasirasius ir nuskanavus jiems perves pinigus atgal i saskaita. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 05, 16:33)
Pardavejas pats Armani... tai gal ir visai saugu unsure.gif

Ne, ne armani, o kazkokia limited company, nikas SuStuu. Yra adresas ir telefonas. Galima pasiguglinti.
Atsakyti
Merginos, kas Sperry turit. 32 dydis koks vidpadukas? Ar panasaus dydzio, kad orientuotis?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 05 05, 15:43)

pirkau 3 po 60 indeliu, nes kai pradejau laiskuciu gauti, galvoju pridesiu visas doh.gif paskaiciavau ir gavosi trims lotuliukas.gif galvojau atskirai vokietis pakuos- o jis i viena supakavo matomai lotuliukas.gif vien vilnietems atrodo 60 yra biggrin.gif pagalvojau 80 neuzistempsiu- tai po 60 emiau, o jis is vis 180 dezuciu i viena siunta sutalpino lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gretuxxx @ 2015 05 05, 16:36)
Turiu klausima, jei pirkejas dare pavedima i paysera ir nenurode EVP kodo, kur dabar tu pinigu ieskot?  g.gif

iejus i savo paysera, kairiame sone yra parasykite ar kazkaip panasiai toks issokantis mygtukas-jiems parasykite su konkrecia suma, kieno vardu ir pavarde darytas pavedimas ir kuria diena 4u.gif suranda jie, bet nuskaiciuoja 1.45 euru , pora kartu man yra buve taip
Papildyta:
QUOTE(Zuma @ 2015 05 05, 17:04)

Rasyti Payserai laiska, atsius prasymo forma kuria uzpildzius, pasirasius ir nuskanavus jiems perves pinigus atgal i saskaita.  4u.gif

o jus kai nuskanavote ir siuntete prasyma nurase 1.45 euru?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darlia25: 05 gegužės 2015 - 16:29
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 05, 17:23)
Merginos, kas Sperry turit. 32 dydis koks vidpadukas? Ar panasaus dydzio, kad orientuotis?

31 dydzio yra 20,5 cm iki linkio vidpadzio ir dar 0,5 cm uz linkio (uzlinksta i kulniuka)
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 05 05, 17:41)
31 dydzio yra 20,5 cm iki linkio vidpadzio ir dar 0,5 cm uz linkio (uzlinksta i kulniuka)

Aciu!
Papildyta:
nu kai nervuoja, nupirkau nike 32, - skesta. tai didinti nike? g.gif
Atsakyti