Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(gretuxxx @ 2015 05 05, 11:57)
Tie ebay aukcionai pas mane jau kaip liga.  doh.gif  Prisikraunu i kasika, paskui jei kaina labai neuzkyla, bandau laimet. Kol nebuvo DE adreso, pirkdavau UK, bet ten ecco labai mazai. Dabar Vokietijos ebay smaginuosi.  biggrin.gif
Su paskutine siunta atvaziavo maziukei ecco basutes su lipukais, laimejau uz 1eura.  lotuliukas.gif

Situos batukus mergaite rezervavus kol kas. Jei neims, galesiu atsiust.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
eina sau, reik ir man gal bandyt i aukcionus varyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 05 05, 12:25)
drinks_cheers.gif
eina sau, reik ir man gal bandyt i aukcionus varyt smile.gif

Superinis dalykas, tik reik dažniau palandziot ten. Aš kai savaitę su vaiku ligoninėj gulėjau ir nebuvo ka veikt, tai tokių gėrybių prisisaudziau, kad olialia. Ir aisku Tukio adresas išsigelbėjimas buvo, nes dauguma nesiunte į LT, o ir nelabai apsimoketu, kai pats daiktas 2-4 sv.
Atsakyti
http://www.iherb.com...F...r=null&ic=2 merginos gal siuntetes siuos vitaminus pacios , ar labiau apsimoka pirktiper tarpininkes?
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 05 05, 13:48)
http://www.iherb.com...F...r=null&ic=2 merginos gal siuntetes siuos vitaminus pacios , ar labiau apsimoka pirktiper tarpininkes?

svoris sito butelio 0,54 kg, tai siuntimas is amerikonijos per tarpininkes 7,56 dolerio, t.y. pagal dabartini kursa kur jos raso mazdaug 6,95 eur, plius tarkim 15%. paskaiciuokit kas pigiau
Atsakyti
atleiskit, kad ne į temą, bet noriu vilniečių paklausti apie Gariūnus. Sako ten būna firminių batukų. Girdėjau " Bartek" , kad būna. Buvom nuvažiavę, bet , kad nieko ten neradom tokioj galybėj prekių smile.gif Gal kas pasidalinsit patirtim kur ten ieškoti geresnės kokybės batų vaikams? Gal numeriukus kokius konkrečiai žinot tų parduotuvyčių? wub.gif

Ačiū
Atsakyti
Dekui mergaites del pasisakymu apie oro drekintuvus ir pagalba kaip padeti mazai ligoniukei su kosuliais 4u.gif

Gal patarsit kur ieskot normalia kaina sandaliuku odiniu, su lipukais, nes kojyte putni smile.gif 15cm vidpaduko (24-25 dydis) ieskau. Vente privee jau neber praktiskai reikiamu dyziu, amazone kolkas nerandu... kur dar paieskoti?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 05 05, 13:56)
svoris sito butelio 0,54 kg, tai siuntimas is amerikonijos per tarpininkes 7,56 dolerio, t.y. pagal dabartini kursa kur jos raso mazdaug 6,95 eur, plius tarkim 15%. paskaiciuokit kas pigiau

Pačiai siųstis pigiau būtų, tik reikia dar kažką nelabai sunkaus įsidėt kad būtų 20 dolerių ir siuntimas tada bus tik 2 doleriai.
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 05 05, 12:48)

Paciai siustis tikrai pigiau, tik dar kokia smulkmenele nesunkia isidekit, kad butu virs 20 dol. ir siuntimas bus 3,56dol, del to, kad jusu preke virsija 480g., jei butu lengvesne, butu tik 2dol. siuntimas 4u.gif
Atsakyti
skaitau ir nerandu.. per kiek laiko ateina iš http://www.shoes-world.de/Womans-shoes ? 4u.gif
Atsakyti
vakar vokietis issiunte biobalsamus pagaliau, bet kazin per kur ateis siuntinys, nes raso svoris net 83 kg -taip tikiuosi kad ne dpd, o tai toki svori i trecia auksta jau isivaizduoju kaip nesiu doh.gif butu gerai jei per lpexpress kurjeri-va ten tai zmogus auksinis bent jau man daznai jis pakliudavo kai is vokieciu uzsisakydavau-ne karto nera nieko pasakes kad neuznes
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2015 05 05, 10:35)
Per kiek laiko atsiuncia mytoys.de? Gal kas noretumet jungtis, Vilniuje, Santariskese, galiu persiusti pastomatu.  4u.gif

Aš per 1,5 sav. gavau.
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 05 05, 15:22)
vakar vokietis issiunte biobalsamus pagaliau, bet kazin per kur ateis siuntinys, nes raso svoris net 83 kg -taip tikiuosi kad ne dpd, o tai toki svori i trecia auksta jau isivaizduoju kaip nesiu  doh.gif butu gerai jei per lpexpress kurjeri-va ten tai zmogus auksinis bent jau man daznai jis pakliudavo kai is vokieciu uzsisakydavau-ne karto nera nieko pasakes kad neuznes

kazkaip nereaalu. kiek pirkot? 60 vienetu? negi 1 indelis sveria daugiau nei kg? Kazkas ne taip.
Atsakyti