Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 05 05, 10:08)
Panos, pamenu klauset kazkuri, bet nepamenu atsakymas ar buvo  biggrin.gif

AR GALIMA I VIENA MAISA SUDET 2 PIRKIMU GAP GRAZINIMA?

Negalima, as klausiau ju onleine chatu. Vienai saskaitai - vienas maisas smile.gif

Per kiek laiko atsiuncia mytoys.de? Gal kas noretumet jungtis, Vilniuje, Santariskese, galiu persiusti pastomatu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuma: 05 gegužės 2015 - 09:38
QUOTE(lollipop_stars @ 2015 05 05, 10:04)
Merginos bukit geros paaiskinkit man Europietiskas L atitinka 10 ar 12 dydi UK?
( nes vienur raso 10 kitur 12)
Ir kaip siunciates is boohoo.com per uk adresa ar tiesiai i LT? tarkim buvo cia akcija kai nemokamas pristatymas ten virs 30 sv, nu bet supakavimo mokestis 5 sv vistiek, o as teisingai suprantu kad i LT 7 svarai?
ACIU  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif
Galiu prijunkti viena mergina gal kas nori KLAIPEDA, pasidalintumem 7 sv.

10 Us, 12 Eu, visada toki dydi perku
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2015 05 05, 10:35)
Negalima, as klausiau ju onleine chatu. Vienai saskaitai - vienas maisas  smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 05 05, 09:39)
10 Us, 12 Eu, visada toki dydi perku

Tai taip iseina 12 UK yra L Europietiskas? blush2.gif SUsiveliau kazkotais
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 05 05, 09:42)

O jums leidžia užregistruoti GAP grąžinimą etikečių gavimui? Man visą rytą nesugeneruoja etikečių ir siųlo susisiekti su kontaktiniu asmeniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(turlaurita @ 2015 05 05, 10:46)
O jums leidžia užregistruoti GAP grąžinimą etikečių gavimui? Man visą rytą nesugeneruoja etikečių ir siųlo susisiekti su kontaktiniu asmeniu  g.gif

leidzia, tik ka atsispausdinau. tik dabar, kadangi pirma karta grazinu, tai biskyti nepagaunu ka reiskia

1-oji nuoroda ant etiketės (*)
2-oji nuoroda (*)

cia tie ilgi kodai Stroe transaction ID ir Container ID?

GAP'as kazkaip pasikakojo biggrin.gif atejo kelnes, per mazos. uzsisakiau didesnes, atsiunte doh.gif maza to, kad atrodo kaip devetos, tai dar kreivos. kaire nuo desines skirtumas 2 cm lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu suradau kad 40 euro yra 12 uk, bet visa gyvenima maniau kad 40 yra L, pasirodo 40 yra M, nu nelogiska, bet taip pateikta daugelyje lenteliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lollipop_stars @ 2015 05 05, 09:45)
Tai taip iseina 12 UK yra L Europietiskas?   blush2.gif  SUsiveliau kazkotais

Oficialia UK 12 atitinka 40 dydi, kas yra dar M. Jau senokai nesioju 40 EU/12 UK ir vsada save laikau M dydziu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijja: 05 gegužės 2015 - 10:03
QUOTE(JMD @ 2015 05 05, 09:48)
leidzia, tik ka atsispausdinau. tik dabar, kadangi pirma karta grazinu, tai biskyti nepagaunu ka reiskia

1-oji nuoroda ant etiketės (*)
2-oji nuoroda (*)

cia tie ilgi kodai Stroe transaction ID ir Container ID?

Su žvaigždute pildyti laukelių nebūtina.
Be aš pirmame rašau užsakymo nr. pagal kažkieno iš čia patarimą, o antrąjį palieku tuščią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turlaurita: 05 gegužės 2015 - 10:03
QUOTE(turlaurita @ 2015 05 05, 11:02)
Su žvaigždute pildyti laukelių nebūtina.
Be aš pirmame rašau užsakymo nr. pagal kažkieno iš čia patarimą, o antrąjį palieku tuščią.

g.gif ten parasyta kaip tik, kad uzpildyti visus laukelius, pazymetus zvaigzdute biggrin.gif
Atsakyti
Čia lietuviškai gal klaidingai išversta, nes angliškame varinate yra atvirkščiai rašoma. Pridedu, esu kažkieno paruoštuką išsisaugojusi. Aš jau esu tris kartus taip užpildžiusi sėkmingai grąžinusi smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(turlaurita @ 2015 05 05, 11:21)
Čia lietuviškai gal klaidingai išversta, nes angliškame varinate yra atvirkščiai rašoma. Pridedu, esu kažkieno paruoštuką išsisaugojusi. Aš jau esu tris kartus taip užpildžiusi sėkmingai grąžinusi smile.gif
user posted image

labai aciu! tikrai, atsidariau angliska ir matau visai kitaip
Atsakyti