Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(baisa-pabaisa @ 2015 05 04, 20:42)
O kaip del dydziu, imti 9 ar 10 dydi 17 cm pedutei?

as 16 cm pedai imu 9 dydi
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 05 04, 19:46)
Trečiadienį apie pietus pirksiu www.everything5pounds.com.
Tik Kaunas. Kuo daugiau surinksiu daiktų - tuo pigiau aišku siuntimas gausis, dalinsiu iš prekių skaičiaus.
Krepšelius siųsti į priklausomybe@gmail.com

Gal dar kas planuoja pirkti, reikia su persiuntimu ax.gif
Atsakyti
Dar Jonava galiu priimt prie 5poundu, atvezt būtų be problemų.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 05 03, 19:20)
O koks vaikio ugis?

Mano paauglys yra 162 cm

QUOTE(darlia25 @ 2015 05 03, 19:22)
bandykite ieskoti is suaugusiu S arba XS, nezinau kaip su berniukais, bet saviskei mergaitei 9 metu ir 149 ugio kudai panelei  is vaikisku 13 metu daznai per platus rubai, nors is ilgio kaip ir tiktu  smile.gif tai jau dazniausiai renku is suaugusiu XXS, XS jeigu buna moterisku

ačiū už info. pasimatuosim, bet bijau kad skęs.
Atsakyti
Kai raset, aktualu nebuvo ir neisidemejau. O dabar sugalvojau ir as pasidairyti I gimtadieniu atributika. Laiko dar turiu apie pora men, tai gal ir is cn spetu ateiti. Rekomenduokit prasau puslapiu, is kur siunciates 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2015 05 04, 20:31)
Darlia, o su vaikiskais maisyti negalima?

galima-saviskiui vidurineliui irgi emiau mirksiukas.gif dukrai jau is suaugusiu emiau kaip tik krepsiuka kraunu, tai vien batuku bus siu 20 poru biggrin.gif galima 24 vienam pirkejui
Atsakyti
QUOTE(Rugile @ 2015 05 04, 15:04)
Kazkodel mano veluojanti siuntinuka teks atsiimti paste, nes jie aiskina kad ne kurjerinis siuntinys. blink.gif  Jus savo skaiciukus iveskite post.lt puslapy ir pasitikrinkite, gal situacija ta pati.

Tikrai, lygiai tas pats doh.gif Zodziu, negi dabar Cocooncenter siuntinius paste reikes atsiimineti? g.gif doh.gif Kaip nepatogu doh.gif
Atsakyti
user posted image

Ryškūs, tik čia foto nekokybiška.

Purpuriniai 8 vnt
"Laimo citrinos"/žali - 5 vnt

Puikios būklės smile.gif

Už visus 8 eur.

Vilnius, per až.
Atsakyti
Mielosios, kazkada kalbejote ir dalinotes nuoroda vaikisku dviratuku, lyg ir lietuviskas adresas buvo?! Noriu nupirkti keturmeciui sunenui dvirati, gal galite parekomenduoti tokio amziaus berniukui dviratuka. aciu 4u.gif
Atsakyti
Pirksiu

http://www.unserekle...15be41869170cfb

Truksta dar 3 krepsiuku, kad siuntimas butu po 1 eur

Kaunas
galesiu persiust per lpexpres terminala

krepselius i lina0612@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 05 04, 10:03)
Nusss, kam reikejo vaikisku kostiumu nuo saules

https://www.windelbar.de/deal/9349/

Bet kokie man jie čia negražūs... schmoll.gif
Atsakyti
Pražiopsojau SD doh.gif
Bet man dar rodo nuolaidas batams, gal dar kas netyčia renkat, prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti