Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kriiste @ 2015 04 29, 19:35)
as dabar turiu AE - tai nepasakyciau kad jokiu problemu - daug kur jos pasirinkimo nera... Apskritai problemine kortele, net LT ne visos parduotuves ja priima doh.gif

Del to, kad pardvejas moka ar ne 5 proc. nuo apyvartos. Tinklas jos dabar sumazejes. Kazkada seniau, iki 2012 m. buvo labai geras AMEX paketas, prekiu draudimas, prailginta garantija, asmens draudimo labai geros salygos. Deja, kai pakeite draudimo bendrove, salygos labai suprastejo. Kadangi tuo metu man korteles islaikymas nieko nekainavo, tai ji pasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(AlmaJa @ 2015 04 29, 17:56)
viska leido pirkt ir is didmenines
bet ne viska gal duoda. Man stai siu neduoda pasirinkti. Matyt duoda tik tokius kur yra ir vienetineje prekyboje.

http://www.shoes-wor...200605&lang=eng

matomai ne visus leidzia g.gif
man nepasitaike, kad neleistu
Atsakyti
Gal kas pajuryje renkate is vokisku vaistiniu,ar kitu parduotuviu,kur yra LAVERA produkcijos ax.gif
Atsakyti
Jei yra viena internetine parduotuve, bet ji veikia skirtingose salyse, ir uzsiregistruoji kurioj nors, gauni pasiulymu ar nuolaidos kodu, tai jie galioja tik toje kur uzsiregistravai ar visu saliu parduotuvese? Pvz. registravausi anglu timberlande ir gavau nuolaida, ar ji galios man ir pvz vokieciu timberlande? Atsiprasau uz toki kvaila klausima, as dar zalia cia tai tiesiog idomu blush2.gif
Atsakyti
Merginos gal kas renkat http://www.shoes-world.de/ Kaune?noreciau keliu prekiu, siulanciu neradau blush2.gif
Kiek supratau tai reik rinkt uz 50 euro, plius 19% pvm ir dar siuntimas?
Ar kazkaip kitaip? Buciau dekinga uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2015 04 29, 19:02)
Merginos gal kas renkat http://www.shoes-world.de/ Kaune?noreciau keliu prekiu, siulanciu neradau  blush2.gif
Kiek supratau tai reik rinkt uz 50 euro, plius 19% pvm ir dar siuntimas?
Ar kazkaip kitaip? Buciau dekinga uz paaiskinima  4u.gif

Paieskokit idemiau cool.gif
Pirmam lape siulo jungtis doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivija: 29 balandžio 2015 - 19:14
Panos gal kam buvo, paypal neleidzia pirkiti, raso, kad isnaudojau savo limita ir parase, kad norint padidinti jie nuims nuo mano kortos 1,5 euro ir atsius koda kazkoki, eurhs nueme, kodo negaunu, kaip yra is tikruju su tuo paypalo limito didinimu ?
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 04 29, 20:31)
Panos gal kam buvo, paypal neleidzia pirkiti, raso, kad isnaudojau savo limita ir parase, kad norint padidinti jie nuims nuo mano kortos 1,5 euro ir atsius koda kazkoki, eurhs nueme, kodo negaunu, kaip yra is tikruju su tuo paypalo limito didinimu ?

buna buna - tas kodukas turetu saskaitoje buti (jei gerai pamenu) - kai nurasys (nerezervuos) - bus skaiciukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 04 29, 19:31)

QUOTE(Kriiste @ 2015 04 29, 19:41)
buna buna - tas kodukas turetu saskaitoje buti (jei gerai pamenu) - kai nurasys (nerezervuos) - bus skaiciukai mirksiukas.gif

jo, jo, man gan ilgai uztruko kol nuskaiciavo, nes ilgai rezervas kabejo. turit pasitikrinti savo banko saskaitoje prie nusaiciuotos sumos. tada ivedat i paypal ir padidina limita.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 29, 18:53)
Jei yra viena internetine parduotuve, bet ji veikia skirtingose salyse, ir uzsiregistruoji kurioj nors, gauni pasiulymu ar nuolaidos kodu, tai jie galioja tik toje kur uzsiregistravai ar visu saliu parduotuvese? Pvz. registravausi anglu timberlande ir gavau nuolaida, ar ji galios man ir pvz vokieciu timberlande? Atsiprasau uz toki kvaila klausima, as dar zalia cia tai tiesiog idomu  blush2.gif

kiek teko susidurti, tai ne, negalioja.
Atsakyti
rytoj mergAITES GAUSIU is vente privee kur pirkome batukus PRIMIGI 4u.gif
Atsakyti
aciu damos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O kai koda suvedu i paypala galiu suma pasirinkti ar jie patys automatiskai tai daro ?
Atsakyti