Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Mergaites, pagelbekit- skubiai reikia nusipirkti oro drekintuva ar inhaliatoriu pastatoma (dukryte 1.8 m ziauriai koseja, jau siandien ospamox antibus israse sad.gif ) Prirase ir gerklei kazkoki bjauru sirupa su etanoliu, bet ji jo niekaip nenuryja, isspjauna ir ziaukcioja, tai sakau bent ora geresni kambaryj padaryt reik. Tu inhaliatoriu su kaukem tikrai nepavyks naudoti, tai ieskau kazko, kas tiktu kambaryj pastatyt ir kad butu funkcija su eteriniais aliejais garinimui. Kuri naudojate, gal galit patarti. Busiu labai dekinga. 4u.gif
Papildyta:
gal kuri si turite ir galite pakomentuoti? http://pigu.lt/oro_d...p;source=bitrec
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zittute: 04 gegužės 2015 - 14:06
QUOTE(panele Morta @ 2015 05 04, 13:55)
Atsiprasau, nelaukit 4u.gif niekas nesijungia prie vitaminu..

Taigi rasiau, kad jungiuosi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 05 04, 15:19)
Mergaites, pagelbekit- skubiai reikia nusipirkti oro drekintuva ar inhaliatoriu pastatoma (dukryte 1.8 m ziauriai koseja, jau siandien ospamox antibus israse sad.gif ) Prirase ir gerklei kazkoki bjauru sirupa su etanoliu, bet ji jo niekaip nenuryja, isspjauna ir ziaukcioja, tai sakau bent ora geresni kambaryj padaryt reik.  Tu inhaliatoriu su kaukem tikrai nepavyks naudoti, tai ieskau kazko, kas tiktu kambaryj pastatyt ir kad butu funkcija su eteriniais aliejais garinimui. Kuri naudojate, gal galit patarti. Busiu labai dekinga.  4u.gif
Papildyta:
gal kuri si turite ir galite pakomentuoti? http://pigu.lt/oro_d...p;source=bitrec

Labai Jums nepatarsiu tik gal Jus per daug drekinat kvepavimo takus. Visus skystinancius vaistukus galima vartoti ne daugiau kaip 3 d. g.gif O kai per daug drekinama vaikas negali visko iskoseti. Cia mano nuomone. g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2015 05 04, 13:50)
Gal kuri zinote kokia kurjeriu firma Vilniuje pristato Cocooncenter siuntinukus? Matau, kad galu gale atkeliavo sestadieni Cocooncenter, bet kurjeriai kazko neskuba g.gif Pasiskambinciau, paklausciau kada atves. Iki siol nereikejo, labai greitai ateidavo, bet si karta Cocooncenter siuntinys kazko labai uztruko g.gif  doh.gif

Kazkodel mano veluojanti siuntinuka teks atsiimti paste, nes jie aiskina kad ne kurjerinis siuntinys. blink.gif Jus savo skaiciukus iveskite post.lt puslapy ir pasitikrinkite, gal situacija ta pati.
Atsakyti
Merginos, siandien Oasis siulo 20 proc nuolaida visom prekem, gal kas perka? Prisijungciau su 1 preke... I Lt siuntjmas 10 eur... As issirinkau suknele i vestuves eiti... Ten tokiu groziu yra! Niekad nepirkau online is ten, bet ka esu turejusi OAsis is parveztu rubu, tai mano skonio ir labai kokybiski rubai!
Atsakyti
Butu neprosal nuoroda idet, ne visas parduotuves pazistam ax.gif
cia sita? http://www.oasis-sto...lng=en&ctry=GB
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2015 05 04, 16:09)
Merginos, siandien Oasis siulo 20 proc nuolaida visom prekem, gal kas perka? Prisijungciau su 1 preke... I Lt siuntjmas 10 eur... As issirinkau suknele i vestuves eiti... Ten tokiu groziu yra! Niekad nepirkau online is ten, bet ka esu turejusi OAsis is parveztu rubu, tai mano skonio ir labai kokybiski rubai!

o as turejau odine striuke oasis, tai tokio siaubo niekam nelinkeciau- uzsidejau gal 5 kartus, o atrodo, kaip is konteinerio. Ismeciau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Dziugile @ 2015 05 04, 12:58)
Parekomenduokit, prašau, priemonių (ar kokių burtų  biggrin.gif ) nuo karpų (paaugliui)  ax.gif
Ačiū labai  4u.gif

ugniazole rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ..gal kas is vilnieciu planuojate ar jau renkate boots.com?..labai prisireike vienos prekes, mielai prisijungciau smile.gif ..dekui!
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 05 04, 15:19)
Mergaites, pagelbekit- skubiai reikia nusipirkti oro drekintuva ar inhaliatoriu pastatoma (dukryte 1.8 m ziauriai koseja, jau siandien ospamox antibus israse sad.gif ) Prirase ir gerklei kazkoki bjauru sirupa su etanoliu, bet ji jo niekaip nenuryja, isspjauna ir ziaukcioja, tai sakau bent ora geresni kambaryj padaryt reik.  Tu inhaliatoriu su kaukem tikrai nepavyks naudoti, tai ieskau kazko, kas tiktu kambaryj pastatyt ir kad butu funkcija su eteriniais aliejais garinimui. Kuri naudojate, gal galit patarti. Busiu labai dekinga.  4u.gif
Papildyta:

prikaitinat vandens, pripylat i dideli puoda / dubeni, ilasinat kokio aliejuko rekomenduoto daktares.
ta puoda padedat vonioj. uzsidarot duris, pasitatot kede, atsisedat su dukryte salia to puodo ir skaitot jai pasaka ar zaidziat su zaislais. maza patalpa greit prisipildo tu garu ir vaikas jais pakvepuoja (mamai taip pat teks pakvepuot aisku).
as eukalipto inhaliacijoms skirto skyscio pripildavau ir su sunum zaisdavom su popieriniais laiveliais pripyle vandens i kriaukle, o puodas salia musu vonioj garuodavo. 15 minuciu uztekdavo, esant reikalui pripildavau ir vel verdancio vandens is virdulio i ta puoda, jei atvesta ir nustoja garuot.
ir taip be jokio inhaliatoriaus issiversdavom. norejau pirkti, bet daktare patare nepirkt jo, nes siltas svelnus garas geriau, nei inhaliatoriaus srove.
buvau pasiskolinus keliom dienom is drauges inhaliatoriu, bet vaikas atsisake kvepuot, pabandziau pati, tai nesirgdama nuo tos sroves oro uzsikosejau...
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2015 05 04, 12:08)
viska jau beveik issiaiskinau, bet gal kuri patarsit del pirstiniu?
http://www.planetx.c...fingerless-mitt
sizing info nerandu. prie mergaitisku raso S4, S6. prie berniukisku M5, M6
nezinau nei ka reiškia nei kurias imt  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Salma pirkau uk adresu (lyg nuo 10 ar 15 sv siuncia nemokamai). Emiau salmo dydi 52 -57 cm, tai triju metu vaikui dar didelis. Manau, gal nuo kokiu 4-5 m tik tiks.
Dar toks niuansas su tais pigiais salmais, kur nukainoti smarkiai -jie pagaminti gal 2011 m (tiksliai neoamenu, o salia neturiu kur paziuret). Bet gavus nusistebejau biggrin.gif kaina aisku gera ir salmas turbut geras, tik modelis senas 4u.gif
Pirsines vaikui irgi pirkau. Tai man jos nedideles pasirode. Pirkau vaikiskas s/m, tai trimeciui tinka.
Papildyta:
QUOTE(looo @ 2015 05 04, 08:33)
Rekomennduokite prasau tarpininke is jav.
Reikalavimai:
pirkimas is. Parduotuviu,amazon ir ebay, greitas atsakymas ryte ir vakare lt laiku, ir siuntimas į vilniu. Ir pagrindinis, normalus bendravimas, gincu sprendimas,o ne visiskas atsakomybes nusikratimas. Keiciu savo tarpininke,pirmi 2 kriterijai atitiko, bet va 3, na sh... Per n metu prisikaupe, uzkniso. Kai vienam gale esi saziningas, o kitam tik biznis...uzkniso.

As per taure perku. Problemu iki siol neturejau, tad kaip sprestu negaliu atsakyr. Bet bendravimas greitas ir malon 4u.gif us
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2015 05 04, 11:58)
Parekomenduokit, prašau, priemonių (ar kokių burtų  biggrin.gif ) nuo karpų (paaugliui)  ax.gif
Ačiū labai  4u.gif

Imat bulve, perpjaunat per puse, lygtais silkiniu siulu, bet kitur lyg ir paprastai perpjauna, viena, po to kita pusele patrinat karpa, sudedat bulve, uzrisat silkiniu tuo siulu ir pakasat kur nuolat dregna, supus bulve-dings karpa.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 05 04, 16:46)
Butu neprosal nuoroda idet, ne visas parduotuves pazistam  ax.gif
cia sita? http://www.oasis-sto...lng=en&ctry=GB

Atsiprasau, kad neidejau, bet norejau tai padaryti, bet sudvejojau, kad is tel dedant nuoroda per PC gali neveikti ji. Jus teisingai parasete adresa...

O del kokybes... gal tada kaip pataikai... Man dar nera teke nusivilt, bet aisku ir pirkau ne online, o vyro sesuo tiesiai is UK dar pati paciupinejusi man siusdavo.
Atsakyti