Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Saulutė @ 2015 05 04, 10:50)
merginos kas pirkot is cia http://www.planetx.co.uk/
kaip siuntetes? per Uk ar i LT? kiek siuntimas isejo?
gal apsaugas pirkot? as be pirstiniu nieko nerandu  4u.gif  arba nemoku ieskot  doh.gif
tiesa, dar gal salmu dydzius pakomentuotumet?

viska jau beveik issiaiskinau, bet gal kuri patarsit del pirstiniu?
http://www.planetx.c...fingerless-mitt
sizing info nerandu. prie mergaitisku raso S4, S6. prie berniukisku M5, M6
nezinau nei ka reiškia nei kurias imt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mergaitės,
o kaip užsisakyt iš bonprix.de, jei Lietuva neįtraukta į pristatomų šalių sąrašą? Arba aš kažko nesuprantu...
ačiū
Atsakyti
QUOTE(loretaval @ 2015 05 04, 12:19)
Mergaitės,
o kaip užsisakyt iš bonprix.de, jei Lietuva neįtraukta į pristatomų šalių sąrašą? Arba aš kažko nesuprantu...
ačiū

Jei neklystu, merginos į UK adresą siuntė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 05 04, 12:26)
Jei neklystu, merginos į UK adresą siuntė  4u.gif

I DE adresa. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 05 04, 10:13)
Kas ieškote kuprinių, mačiau Pinokyje joms nuolaidos nemažos (p.c. Mada).

Taip pat kas ieškojote trunkių, pasirodo jų galima rasti Norfoje  bigsmile.gif Ir šiuo metu ten dar nuolaida lagaminams (pati nemačiau, rankos nukirst duot negaliu, bet mamos giriasi, kad perka).

norfoje ne trunkiai, o panasus i juos - apziurinejau du vnt - detales (uzsegimu) rankose liko... doh.gif
Atsakyti
Gal kuri zinote kokia kurjeriu firma Vilniuje pristato Cocooncenter siuntinukus? Matau, kad galu gale atkeliavo sestadieni Cocooncenter, bet kurjeriai kazko neskuba g.gif Pasiskambinciau, paklausciau kada atves. Iki siol nereikejo, labai greitai ateidavo, bet si karta Cocooncenter siuntinys kazko labai uztruko g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2015 05 04, 14:50)
Gal kuri zinote kokia kurjeriu firma Vilniuje pristato Cocooncenter siuntinukus? Matau, kad galu gale atkeliavo sestadieni Cocooncenter, bet kurjeriai kazko neskuba g.gif Pasiskambinciau, paklausciau kada atves. Iki siol nereikejo, labai greitai ateidavo, bet si karta Cocooncenter siuntinys kazko labai uztruko g.gif  doh.gif

Mano irgi ilgai keliauja. Klausiau, tai atrase, jog sikart tikrai kazkodel daug siuntu i LT ir LV veluoja g.gif
Atsakyti
meragites, del biobalsamu kaip ir turejau siandien gauti, bet uzklausiau vokiecio tai tik siandien issiunte doh.gif nu taip tikiuosi iki sestadienio gauti
beje, SD priimciau viena mergaite ir siandien uzsakysiu-pasirodo vis tik pakele kaina siuntimo iki 14.99, nors krepsiukyje net 10 prekiu nera ir suma vos virs 70 euru 4u.gif beje, gal dar atsirastu viena poryte kas vyrui batus uzssisakytu po 3.60 eur (perkant 3 poras kaina ne 5.40 eur, o 3.60 uz pora ) ? http://www.sportsdir...olcode=24603369
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darlia25: 04 gegužės 2015 - 13:14
QUOTE(simpa @ 2015 05 04, 09:39)
ar man laukti jusu krepsiuko?  ax.gif Nes jau noriu uzsakinet  4u.gif

Atsiprasau, nelaukit 4u.gif niekas nesijungia prie vitaminu..
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 05 04, 14:06)
meragites, del biobalsamu kaip ir turejau siandien gauti, bet uzklausiau vokiecio tai tik siandien issiunte  doh.gif nu taip tikiuosi iki sestadienio gauti

nu ***** koks fokietas is raides "sch" doh.gif jau taip laukiu, taip reikia to tepalo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(panele Morta @ 2015 05 04, 14:55)
Atsiprasau, nelaukit 4u.gif niekas nesijungia prie vitaminu..

kaip nesijungia, Gretuxxx sake paims pakuote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 05 04, 12:44)
norfoje ne trunkiai, o panasus i juos - apziurinejau du vnt - detales (uzsegimu) rankose liko... doh.gif

Rimtai? lotuliukas.gif Aš nežinau, pati nečiupinėjau, tik skaičiau, kad mamos labai giriasi ir džiaugiasi juos nupirkusios biggrin.gif Sakau padarysiu gerą darbą informuodama, kažkas iš mūsų kaip tik nesenai ieškojo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

esu labia seniai pirkusi iš www.strawberrynet
anksčiau leisdavo pasirinkti dolerius, dabar suvedus adresą pakeičia prekės kainą į Eur g.gif
Atsakyti