Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 05 03, 14:04)
Tai cia suprantu kad tinka vartoti. Bet kodel netinka, atsakymo nerandu. Tik tiek, kad jei serga infekcine liga vartot atsargiai. Ka reiskia vartoti atsargiai? Ar visai nevartot ar mazesni kieki? Ir kodel? Kas bus jei gers iprastom dozem? Logisko aiskaus suprantamo atsakymo as nerandu.

nu uzdegimas yra naturali organizmo reakcija, taip imunitetas kovoja su virusu ar bakterija ir jei procesas bus slopinamas omega rugsciu - jis nebus toks, koks turetu buti, tad tikint tuo - reiktu nevartoti (siekiant pasveikti naturaliai, be vaistu pagalbos) - bent as taip suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2015 05 03, 11:02)
Landsend.Labai lengvos ir patogios.

Man irgi kuprinės aktualu. Ar šios geros? ax.gif
O kaip kažin Ecco, ar tiktų pirmokui vaikui? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 03 gegužės 2015 - 13:19
QUOTE(Tahoe @ 2015 05 03, 13:17)
Man irgi kuprinės aktualu. Ar šios geros?  ax.gif
O kaip kažin Ecco, ar tiktų pirmokui vaikui?  g.gif

As pradinukams pirkciau plocio iki 15 cm ir vieno skyrio.
Atsakyti
Renku sportsdirect.
Kaunas. Galiu persiust jei reikia lp express.
krepseliu laukiu: kristina.kristrar@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2015 05 03, 14:17)
Man irgi kuprinės aktualu. Ar šios geros?  ax.gif
O kaip kažin Ecco, ar tiktų pirmokui vaikui?  g.gif

Mano dukros tokia,tik kitos spalvos.http://www.landsend.com/products/print-classmate-medium-backpack/id_274690
Labai tinkama kūdenoms.
Atsakyti
http://www.amazon.co...r...337&sr=1-16

Princeses garbei amazonas nuolaida padare zenklia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zittute: 03 gegužės 2015 - 16:00
I akinuku tema - pirkau siandien HM, uz 3.99 eu, iskart nunesiau i optika patikrint filtru - tai sake yra 400 thumbup.gif
HM akinukai
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 05 03, 17:04)
I akinuku tema - pirkau siandien HM, uz 3.99 eu, iskart nunesiau i optika patikrint filtru - tai sake yra 400 thumbup.gif
HM akinukai

O aviatoriu gal buvo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 05 03, 18:13)
O aviatoriu gal buvo?  bigsmile.gif

nzn kokie yra aviatoriai blush2.gif Jei tie su metaliniu remeliu - tai buvo, nzn ar jie taip pat geri - bet perkant prekybos centre - yra galimybe optikoje pasitikrinti mirksiukas.gif Nors manau jei etiketeje nurodyta kad tinkami - turetu bent HM tikti...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 05 03, 17:23)
nzn kokie yra aviatoriai blush2.gif  Jei tie su metaliniu remeliu - tai buvo, nzn ar jie taip pat geri - bet perkant prekybos centre - yra galimybe optikoje pasitikrinti mirksiukas.gif  Nors manau jei etiketeje nurodyta kad tinkami - turetu bent HM tikti...

Aha, su metaliniu. smile.gif Tada reiks vaziuot i svecius. biggrin.gif
Atsakyti
o sakykite gal žinote, ar matėte, nėra pirkti monetos princesės gimimo proga - kai gimė princas, buvo kažkokia išleista 4u.gif
Atsakyti
Patarkit, kur ieškoti džinsų kūdam 13mečiui. Atisisiunčiau iš Amerikos 14 metų, trumpos. reiškia vaikiškos pardės nebetinka doh.gif
Atsakyti