Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

O kaip sis kremas vaikams - nematau cia sudeties g.gif
http://aivashop.lt/k...ml_250860000524
Atsakyti
Tiesa, vakar issisnekau su teciu (gydytojas), tai sake, visus savo pacientus nuo karpu gydo senoviniu ir pasiteisinusiu metodu - salicilio rugstim (40 laipsniu ar tai procentu biggrin.gif, vaistininkes zinos). 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 gegužės 2015 - 09:00
Merginos, ar kuri duodate tu braskiniu nuo 3 metu Equazen eye q jaunesniems nei triju metu? po kiek per diena duodat?
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti is kur butu galima nusipirkti kokybiska kuprine pirmokui? Gal kartais jau pirkote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 05 03, 09:43)
Merginos, ar kuri duodate tu braskiniu nuo 3 metu Equazen eye q jaunesniems nei triju metu? po kiek per diena duodat?

mums 2,5metų - aš duodu jau ir nuo anksčiau, kai pradėjo kramtyti, ant buteliuko rašo po 2 per dieną, bet jei pradedi, tai rekomenduoja po 6 per dieną 12sav.
Tai aš duodu kaip prisimenu blush2.gif Ir kiek girdėjau kai serga vaikas, negalima duoti, tai praktiškai mes vis ir sergame, tai retai ir duodu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ViGaMa @ 2015 05 03, 10:50)
Sveikos, norejau paklausti is kur butu galima nusipirkti kokybiska kuprine pirmokui? Gal kartais jau pirkote? smile.gif

Landsend.Labai lengvos ir patogios.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 05 03, 09:43)

Lyginau sudėtį. Tai viena braškinė kapsulė atitinka 1 baby kapsulę. Tai aš nuo 1,5 m duodu po 1 braškinę.
Buvau padariusi pertrauką pusmečio... ir dabar jau duodu pagal rekomendacijas. t.y. po 6 kapaules. Paskui po dvi duosiu.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 05 03, 10:56)
mums 2,5metų - aš duodu jau ir nuo anksčiau, kai pradėjo kramtyti, ant buteliuko rašo po 2 per dieną, bet jei pradedi, tai rekomenduoja po 6 per dieną 12sav.
Tai aš duodu kaip prisimenu  blush2.gif Ir kiek girdėjau kai serga vaikas, negalima duoti, tai praktiškai mes vis ir sergame, tai retai ir duodu  doh.gif

Kodel negalima duoti kai serga?

Zinot ka biggrin.gif islandziojau puse intiko, kone visi kremai nuo saules su cinko oksidu, arba per puse su titano dioksidu. Tai kodel jais leidziama prekiauti o tuo aubrey ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 05 03, 10:56)
Tai aš duodu kaip prisimenu  blush2.gif Ir kiek girdėjau kai serga vaikas, negalima duoti, tai praktiškai mes vis ir sergame, tai retai ir duodu  doh.gif

aciu uz info. Mums dar tik vasara 2m bus, bet as savo nuoziura, palyginus sudeti su tom kapsulem nuo 6 men, tai tik po 1 per diena duodu sukramtyti. O kazin kodel negalima kai serga duoti?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 05 03, 10:16)
Kodel negalima duoti kai serga?
Zinot ka biggrin.gif islandziojau puse intiko, kone visi kremai nuo saules su cinko oksidu, arba per puse su titano dioksidu. Tai kodel jais leidziama prekiauti o tuo aubrey ne?  g.gif

čia iš tos operos viena boba sakė lotuliukas.gif
Nu perskaičiau fb "Zuvu tauku sergant negalima duoti. Juos reik gerti kada maza persalimu tikimybe ty vasara o ne ziema. Jie silpnina imuniteta kada sergi. Taip ilgiau sergi"
o kas jai sakė, nežinau - idomu tiesa čia ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 05 03, 11:58)
čia iš tos operos viena boba sakė  lotuliukas.gif
Nu perskaičiau fb "Zuvu tauku sergant negalima duoti. Juos reik gerti kada maza persalimu tikimybe ty vasara o ne ziema. Jie silpnina imuniteta kada sergi. Taip ilgiau sergi"
o kas jai sakė, nežinau - idomu tiesa čia ar ne  g.gif

Fsio, jau turiu 2 klausimus vaiko gydytojai biggrin.gif del zuvtaukiu ir del apsaugos nuo saules. Man kazkaip agentura VBS ne rodiklis biggrin.gif
Atsakyti
Maudymukai nuo 9,99 eur su UV50+ rolleyes.gif
https://www.windelba...urce=newsletter
Atsakyti