atsiprašau, aš šiek tiek off topic, bet irgi atsinešu parodyti, kas mums netiko iš GAP, gal kas nors susidomėsite Ir išgelbėsite mane nuo siuntimo atgal
Garinti skinny velvetukai, dydis 29jeans (38eu), spalva šviesiai pilka. Kadangi pati labai mėgstu, pirkau sau trejus velvetukus (vyrui mano nesakykit), skirtingų spalvų ir dydžių. Šie man didoki.
Tas tikra tiesa. Todėl turi būti arba neoprenas, arba ant audinio pažymėta spf+ kažkiek. Kaip suprantu, jie net medvilniniai tada kažkaip apdirbti, kad saulės nepraleistų. O aš sau norėčiau atvirkščiai nei mažyliams - saulei palaidus audinio maudymuko
Nes tie visi turimi Triumph ir VS, tai po to vienas vargas su neįdegusiais ploteliais
Ir as tokio daikto noreciau, kad neliktu baltu ploteliu. Gal zinote is kur dar gauti, nes tenai tai dydziu ir pasirinkimo nera. O Turkija ne uz kalnu-geguzes 26 d.
man is viso patinka organic pharmacy kosmetika, tik gaila, kad brangoka. Beje, is ten pat perku vaikui viridians eko multivitaminus, tfu tfu tfu, nesirgom jau 2 men ir lankom darzeli:)
man is viso patinka organic pharmacy kosmetika, tik gaila, kad brangoka. Beje, is ten pat perku vaikui viridians eko multivitaminus, tfu tfu tfu, nesirgom jau 2 men ir lankom darzeli:)