Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zz_aiza @ 2015 05 02, 19:54)
o..bet...tačiau..per medvilninius marškinukus visi tie baisūs spinduliai kiaurai eina.

Tas tikra tiesa. Todėl turi būti arba neoprenas, arba ant audinio pažymėta spf+ kažkiek. Kaip suprantu, jie net medvilniniai tada kažkaip apdirbti, kad saulės nepraleistų. O aš sau norėčiau atvirkščiai nei mažyliams - saulei palaidus audinio maudymuko ax.gif
Nes tie visi turimi Triumph ir VS, tai po to vienas vargas su neįdegusiais ploteliais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loriuka: 02 gegužės 2015 - 19:12
QUOTE(panele Morta @ 2015 05 02, 19:16)
As noreciau jungtis prie jusu, eye q kramtomuju noreciau sakytis, bet triju dezuciu per daug man, noreciau vienos arba dveju, ar galeciau sakykim imti dvi, o kuri su viena dezute prisijungtu? Kad butu 3 uz 2?  4u.gif

Galima,bet tada turit susirast,kas ims ta viena dezute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2015 05 02, 20:10)
Tas tikra tiesa. Todėl turi būti arba neoprenas, arba ant audinio pažymėta spf+ kažkiek. Kaip suprantu, jie net medvilniniai tada kažkaip apdirbti, kad saulės nepraleistų. O aš sau norėčiau atvirkščiai nei mažyliams - saulei palaidus audinio maudymuko  ax.gif
Nes tie visi turimi Triumph ir VS, tai po to vienas vargas su neįdegusiais ploteliais ax.gif

Ir as tokio noriu biggrin.gif as saule myliu, o ji mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 05 02, 20:35)
Ir as tokio noriu biggrin.gif as saule myliu, o ji mane biggrin.gif

nu jo - pries visus apsirengus, o pries saulute nuoga lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 05 02, 20:40)
nu jo - pries visus apsirengus, o pries saulute nuoga lotuliukas.gif  thumbup.gif

Na teip biggrin.gif visad deginuos topless nes ner durniau tie nudege sniurai paskui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 05 02, 20:48)
Na teip biggrin.gif visad deginuos topless nes ner durniau tie nudege sniurai paskui biggrin.gif

as tai perku maudymukus, kur sniuriukai nuimami - negalima TR topless, iskart prieina ir liepia prisidengti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 05 02, 20:50)
as tai perku maudymukus, kur sniuriukai nuimami - negalima TR topless, iskart prieina ir liepia prisidengti blush2.gif

O kas tas TR? Nes jeigu Turkija, tai man ten niekas nieko nesakė kažkodėl blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 05 02, 20:50)

Tr ir as plikais papais neguliu biggrin.gif bet kokioj Maljorkoj tai reta kuri su virsum buna biggrin.gif
Uzsimaniau per jus kur nors negaliu biggrin.gif gerus 3 metus neatostogavau, tai man toks ilgesys, kad sakes.
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2015 05 02, 20:52)
O kas tas TR? Nes jeigu Turkija, tai man ten niekas nieko nesakė kažkodėl  blush2.gif

gal ne tokiuose viesbuciuose buvot - nes nu sako, pati maciau kaip vokietes medziojo ir vis liepe prisidngt... O ir kadangi vykstam su vaikais - kazkaip nzn, nenoreciau kad salia kazkas nuogais (.)(.) maskatuotusi blush2.gif

QUOTE(JMD @ 2015 05 02, 20:56)
Tr ir as plikais papais neguliu biggrin.gif bet kokioj Maljorkoj tai reta kuri su virsum buna biggrin.gif
Uzsimaniau per jus kur nors negaliu biggrin.gif gerus 3 metus neatostogavau, tai man toks ilgesys, kad sakes.

jo, poreikis ten lekt iki negaliu jau - nors imk ir pradek lagaminus kraut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2015 05 02, 20:10)
Tas tikra tiesa. Todėl turi būti arba neoprenas, arba ant audinio pažymėta spf+ kažkiek. Kaip suprantu, jie net medvilniniai tada kažkaip apdirbti, kad saulės nepraleistų. O aš sau norėčiau atvirkščiai nei mažyliams - saulei palaidus audinio maudymuko  ax.gif

Man rodos su neopreniniais tai tikrai šilumos smūgį galima gauti. Aš tokius panašius pernai Lindexe ir M&S pirkau. Nemanau, kad labai karščiau su jais nei su paprastu maudymuku, o vandeny turškiantis iš viso pats tas.
Atsakyti
Perku
http://www.mytoys.de/

Butu gerai, kad susirinktu 3-4, siuntima dalinsimes 7 eur, nes 7 eur nuolaida yra

Kaunas, krepselius i lina0612@gmail.com

Is cia:
http://www.mytoys.de....mk.outdoor.60/
perkant uz 29 eur, taikoma 10 % nuolaida
truksta dar 19 eur smile.gif

Atsakyti
Merginos, o nuo kiek free shipingas abercrombie? 4u.gif
Gal yra perkanciu Vilniuje? ax.gif
Atsakyti