Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 05 02, 13:50)
Bet tokio stiprumo buna tik nebe naturalus, bet xeminiai filrai. Man baisu ta maza vaika tokiais tept. Ir esu linkus dabar jei taip, netept niekuo. Gal uztektu palaidu medvilniniu marskineliu ilgom rankovytem  g.gif vistiek is vandens istraukt neina, tai kol pilis stato, gal uztektu  g.gif as pati retai tepuosi.

taigi va... jei po saules voniu nebutu pusletu ir skaudziu pasekmiu - netepciau niekuo...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 05 02, 12:43)
gi vaiko nekavosi nuo saules blush2.gif

Tas tiesa. Maniškiai jei tik vanduo, negaliu iškrapštyt.

QUOTE(JMD @ 2015 05 02, 12:50)
Gal uztektu palaidu medvilniniu marskineliu ilgom rankovytem  g.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi už marškinukus, man jie labiau, nei narų maudymukai...
Atsakyti
reikia patarimo, kuri spalva grazesne ? smile.gif https://eu.abercromb...ress-3020606_02 aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 05 02, 13:43)
namuose ir mes nenaudojam, aisku ir nebunam issirenge ant saules - bet atostogaujant kai 45 laipsniai temperaturos ir saule visa diena, laika leidi papludimy - gi vaiko nekavosi nuo saules blush2.gif

Tai vat kad jau dviejų-trijų metukų neina nulaikyti, o apie didesnius iš viso nekalbu. Jiems reikia ir maudytis, ir ant visokių kalnelių, čiuožyklų, ir smėlį kasinėti. Neįmanoma pasodinti vien tik po skėčiu. Aš irgi labai džiaugiausi kažkada tuo Aubrey... Gal kokius tris metelius, kol pernai gavau šoką, kad nėra čia kuo džiaugtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2015 05 02, 14:41)
Tai vat kad jau dviejų-trijų metukų neina nulaikyti, o apie didesnius iš viso nekalbu. Jiems reikia ir maudytis, ir ant visokių kalnelių, čiuožyklų, ir smėlį kasinėti. Neįmanoma pasodinti vien tik po skėčiu. Aš irgi labai džiaugiausi kažkada tuo Aubrey... Gal kokius tris metelius, kol pernai gavau šoką, kad nėra čia kuo džiaugtis doh.gif

Sakyciau ner ko stradalint. Ne nuo ryto iki vakaro kilogramais kokius 30 metu tuo kremu tepet ir ant saules pleskinotes non stopu. Daugiau tu kancerogenu privalgom kad ir saslyku prisikepe, ar tu paciu blynu. O jei tikrai nesveika, vadinas netepsim daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 05 02, 09:35)
merginos, nu pagundysiu tada smile.gif cia sale skyriuj tiek visokio gerio.....

kad va ir sortukai https://eu.abercromb...orts-2125581_01 

atsiliepkit, kas siuntetes is cia, labai pagelbetumet  4u.gif

Esu pirkus iš čia ir ne kartą. Anksčiau kai eu neduodavo gerų sale kainų pirkdavau Jav per tarpininkes. O dabar ir eu kainos neblogos, tai perku tiesiai į namus. Dydžiai atitinka.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 05 02, 15:03)
Esu pirkus iš čia ir ne kartą. Anksčiau kai eu neduodavo gerų sale kainų pirkdavau Jav per tarpininkes. O dabar ir eu kainos neblogos, tai perku tiesiai į namus. Dydžiai atitinka.

ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2015 05 02, 12:13)
Tai va, kad tos teisybės nei su žiburiu nerasi schmoll.gif O tie "skafandrai" man ant vokiečių vaikiukų kaip tik gerai atrodė, todėl ir sakau, kad gal tokio paties reikėtų g.gif Tik ar tikrai su jais nekaršta 100 kartų labiau nei su paprastu maudymuku?  g.gif

Mano panos turi kostiumėlius vokiškus su šortais ir palaidinėm su rankovėm trumpom. Tai mums pasiteisinęs dalykas jie greit ir džiūsta ir nenusvyla vaikai. nėra su jais karšta ben t jau lituviškame papludimyje negaliu žiūrėti kai vaikai laksto ;nuskrudę" ma kažkas tai toookio baisaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2015 05 02, 15:26)
Mano panos turi kostiumėlius vokiškus su šortais  ir palaidinėm su rankovėm trumpom. Tai mums pasiteisinęs dalykas jie greit ir džiūsta ir nenusvyla vaikai.  nėra  su jais karšta ben t jau lituviškame papludimyje negaliu žiūrėti kai vaikai laksto ;nuskrudę" ma kažkas tai toookio baisaus biggrin.gif

lietuviskam papludimy nesam buve jau daug metu, man ir mano vaikam per salta kad issirengt ir degintis ar maudytis - tad cia isvis nematau reikalo tiem kremam...
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 05 02, 13:40)
reikia patarimo, kuri spalva grazesne ? smile.gif https://eu.abercromb...ress-3020606_02 aciu atsakiusioms  4u.gif

Pink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2015 05 02, 15:26)
Mano panos turi kostiumėlius vokiškus su šortais  ir palaidinėm su rankovėm trumpom. Tai mums pasiteisinęs dalykas jie greit ir džiūsta ir nenusvyla vaikai.  nėra  su jais karšta ben t jau lituviškame papludimyje negaliu žiūrėti kai vaikai laksto ;nuskrudę" ma kažkas tai toookio baisaus biggrin.gif

O gal galite rekomenduoti kokie ten pas Jus? 4u.gif Ar tiesiog turi būti neoprenas ir to pakanka? ax.gif
Atsakyti
Iš mytoys.de gal kažkas renkat? ax.gif
Atsakyti