Patarkit keleta intern. parduotuvių paaugliams , perrinkau vakar spinta pavasariniam/vasarinim sezonui viską išaugom, arba morališkai arba fiziškai
QUOTE(JMD @ 2015 05 02, 10:31)
As kai paziuriu kaip pvz kokie fokietai vaikus i tuos skafandrus sukisa, man ziauru. Net nezinau kas geriau. Vieni sako, jog saule gerai, nes mum jos labai truksta, bet pietu saule mum per stipri gal. Prie musu juros beveik nesam ir buve, tik ziema sia vasara ketinam pailset, ir kazi kas tada geriau. Ir kieno klaust, kad teisybe pasakytu
Tai va, kad tos teisybės nei su žiburiu nerasi O tie "skafandrai" man ant vokiečių vaikiukų kaip tik gerai atrodė, todėl ir sakau, kad gal tokio paties reikėtų Tik ar tikrai su jais nekaršta 100 kartų labiau nei su paprastu maudymuku?
QUOTE(ta-pa-ti @ 2015 05 01, 15:04)
aš renku pajury.. klaipeda, krtinga, palanga
Vakar parašiau dvi žinutes dėl SD, bet jokio atsakymo Mane vyras griaužia dėl to kamuolio: ar nupirko, ar nupirko
gal kas paskutiniu metu iš http://www.boohoo.com/ pirko, kiek dabar leidžia į krepšiuką prekių?
QUOTE(pringle @ 2015 05 02, 12:34)
Vakar parašiau dvi žinutes dėl SD, bet jokio atsakymo Mane vyras griaužia dėl to kamuolio: ar nupirko, ar nupirko
gavau jusu zinutes. per tel neina atrasyti
kompa isijungiau
Aš vaikam perku apsauginius kremus tik su SPF50, į kitokius net minčių žiūrėt nėra
QUOTE(priklausomybe @ 2015 05 02, 13:13)
Aš vaikam perku apsauginius kremus tik su SPF50, į kitokius net minčių žiūrėt nėra
tai vat kad dielma dabar - geriau kremas ar saule? tiksliau kur didesne blogybe - tepti kremu ar saules zala Susinrvinau juodai, nes jau dziaugiaus pernai radus ta aubrey
Prasau patarimo nes nesenai pradejau tik siustis ka is uzsienio puslapiu
https://www.windelba..._Strandmuschel/ jeigu tarkim noreciau siu 2 vnt, kaip apsimoka siustis ar de adresu ar tiesiai i Lt 10 euru siuntimas ane? Ir kazkokius pakvietimus cia siuntet viena kitai ar ten kitas puslapis buvo?
https://www.windelba..._Strandmuschel/ jeigu tarkim noreciau siu 2 vnt, kaip apsimoka siustis ar de adresu ar tiesiai i Lt 10 euru siuntimas ane? Ir kazkokius pakvietimus cia siuntet viena kitai ar ten kitas puslapis buvo?
Ačiū merginos už pamąstymus dėl kremų nuo saulės. Mes patys stengiamės kremų nenaudoti ir ilgai nedrybsoti - 2val. saulėje, pertrauka, po to vėl išlendam, jei dar norisi. Bet važiuojant atostogauti būtų gerai ką nors kišenėje turėti, bus ramiau
Šitas labai sudomino, einu paskaitinėti kas ir kaip. Ačiūūū
QUOTE(Altika @ 2015 05 01, 21:07)
QUOTE(roka @ 2015 05 02, 13:35)
Ačiū merginos už pamąstymus dėl kremų nuo saulės. Mes patys stengiamės kremų nenaudoti ir ilgai nedrybsoti - 2val. saulėje, pertrauka, po to vėl išlendam, jei dar norisi. Bet važiuojant atostogauti būtų gerai ką nors kišenėje turėti, bus ramiau
namuose ir mes nenaudojam, aisku ir nebunam issirenge ant saules - bet atostogaujant kai 45 laipsniai temperaturos ir saule visa diena, laika leidi papludimy - gi vaiko nekavosi nuo saules
QUOTE(Kriiste @ 2015 05 02, 12:17)
tai vat kad dielma dabar - geriau kremas ar saule? tiksliau kur didesne blogybe - tepti kremu ar saules zala Susinrvinau juodai, nes jau dziaugiaus pernai radus ta aubrey
Man tai vienareikšmiškai saulė didesnė blogybė, kiekvienas pasirenka savaip...
QUOTE(priklausomybe @ 2015 05 02, 13:13)
Bet tokio stiprumo buna tik nebe naturalus, bet xeminiai filrai. Man baisu ta maza vaika tokiais tept. Ir esu linkus dabar jei taip, netept niekuo. Gal uztektu palaidu medvilniniu marskineliu ilgom rankovytem vistiek is vandens istraukt neina, tai kol pilis stato, gal uztektu as pati retai tepuosi.