Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Patarkit keleta intern. parduotuvių paaugliams , perrinkau vakar spinta pavasariniam/vasarinim sezonui doh.gif viską išaugom, arba morališkai arba fiziškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 05 02, 10:31)
As kai paziuriu kaip pvz kokie fokietai vaikus i tuos skafandrus sukisa, man ziauru. Net nezinau kas geriau. Vieni sako, jog saule gerai, nes mum jos labai truksta, bet pietu saule mum per stipri gal. Prie musu juros beveik nesam ir buve, tik ziema biggrin.gif sia vasara ketinam pailset, ir kazi kas tada geriau. Ir kieno klaust, kad teisybe pasakytu biggrin.gif

Tai va, kad tos teisybės nei su žiburiu nerasi schmoll.gif O tie "skafandrai" man ant vokiečių vaikiukų kaip tik gerai atrodė, todėl ir sakau, kad gal tokio paties reikėtų g.gif Tik ar tikrai su jais nekaršta 100 kartų labiau nei su paprastu maudymuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2015 05 01, 15:04)
aš renku pajury.. klaipeda, krtinga, palanga  4u.gif

Vakar parašiau dvi žinutes dėl SD, bet jokio atsakymo g.gif Mane vyras griaužia dėl to kamuolio: ar nupirko, ar nupirko biggrin.gif
Atsakyti
gal kas paskutiniu metu iš http://www.boohoo.com/ pirko, kiek dabar leidžia į krepšiuką prekių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2015 05 02, 12:34)
Vakar parašiau dvi žinutes dėl SD, bet jokio atsakymo  g.gif Mane vyras griaužia dėl to kamuolio: ar nupirko, ar nupirko  biggrin.gif

gavau jusu zinutes. per tel neina atrasyti wink.gif
kompa isijungiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš vaikam perku apsauginius kremus tik su SPF50, į kitokius net minčių žiūrėt nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 05 02, 13:13)
Aš vaikam perku apsauginius kremus tik su SPF50, į kitokius net minčių žiūrėt nėra  schmoll.gif

tai vat kad dielma dabar - geriau kremas ar saule? tiksliau kur didesne blogybe - tepti kremu ar saules zala g.gif Susinrvinau juodai, nes jau dziaugiaus pernai radus ta aubrey doh.gif
Atsakyti
Prasau patarimo 4u.gif nes nesenai pradejau tik siustis ka is uzsienio puslapiu biggrin.gif
https://www.windelba..._Strandmuschel/ jeigu tarkim noreciau siu 2 vnt, kaip apsimoka siustis ar de adresu ar tiesiai i Lt 10 euru siuntimas ane? Ir kazkokius pakvietimus cia siuntet viena kitai ar ten kitas puslapis buvo? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už pamąstymus dėl kremų nuo saulės. Mes patys stengiamės kremų nenaudoti ir ilgai nedrybsoti - 2val. saulėje, pertrauka, po to vėl išlendam, jei dar norisi. Bet važiuojant atostogauti būtų gerai ką nors kišenėje turėti, bus ramiau unsure.gif

QUOTE(Altika @ 2015 05 01, 21:07)

Šitas labai sudomino, einu paskaitinėti kas ir kaip. Ačiūūū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 05 02, 13:35)
Ačiū merginos už pamąstymus dėl kremų nuo saulės. Mes patys stengiamės kremų nenaudoti ir ilgai nedrybsoti - 2val. saulėje, pertrauka, po to vėl išlendam, jei dar norisi. Bet važiuojant atostogauti būtų gerai ką nors kišenėje turėti, bus ramiau  unsure.gif
Šitas labai sudomino, einu paskaitinėti kas ir kaip. Ačiūūū  smile.gif

namuose ir mes nenaudojam, aisku ir nebunam issirenge ant saules - bet atostogaujant kai 45 laipsniai temperaturos ir saule visa diena, laika leidi papludimy - gi vaiko nekavosi nuo saules blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 05 02, 12:17)
tai vat kad dielma dabar - geriau kremas ar saule? tiksliau kur didesne blogybe - tepti kremu ar saules zala g.gif Susinrvinau juodai, nes jau dziaugiaus pernai radus ta aubrey doh.gif

Man tai vienareikšmiškai saulė didesnė blogybė, kiekvienas pasirenka savaip...
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 05 02, 13:13)
Aš vaikam perku apsauginius kremus tik su SPF50, į kitokius net minčių žiūrėt nėra  schmoll.gif

Bet tokio stiprumo buna tik nebe naturalus, bet xeminiai filrai. Man baisu ta maza vaika tokiais tept. Ir esu linkus dabar jei taip, netept niekuo. Gal uztektu palaidu medvilniniu marskineliu ilgom rankovytem g.gif vistiek is vandens istraukt neina, tai kol pilis stato, gal uztektu g.gif as pati retai tepuosi.
Atsakyti